Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
Mne poslali balik 17.10 a este stale nieje tu
... Mam ich kontaktovat ? Lebo inokedy ked som objednaval veci tak uz davno boli doma
.
hej, len teraz mi kamarat pise, ze aj v mene sa mu troska pomylili, plus v tej adrese, ze je bez cisla vlastne...
.. vravím mne meškal tiež, môže to byť spôsobené tým, že už začal kvázi "predvianočný ošiaľ"IMI napísal:Mne poslali balik 17.10 a este stale nieje tu... Mam ich kontaktovat ? Lebo inokedy ked som objednaval veci tak uz davno boli doma
.
Mne sa teraz stalo toto ...
1. zásielka odoslaná 1.10.2011 - doručená 23.10.
2. zásielka odoslaná 7.10.2011 - doručená 17.10.
... asi som natrafil na rýchlejšieho poštového holuba
1. zásielka odoslaná 1.10.2011 - doručená 23.10.
2. zásielka odoslaná 7.10.2011 - doručená 17.10.
... asi som natrafil na rýchlejšieho poštového holuba
Balík zaslaný z Focalprice 29.septembra prišiel až 11. novembra teda po 44 dňoch ( a to so sledovacím číslom - kadiaľ chodil - netuším) ??!! 
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
priznam sa ze som o tom nepoculhojko napísal:chlapec10: BTW, pred asi tyzdnom ci dvomi som bol s jednym autoelektrikarom a bavili sme sa o DX a vravel, ze sa teraz nejak menil zakon a ze uz sa plati nad 25 eur vsetko. Neviem co je na tom pravdy, vobec tieto veci nesledujem.
tak hodinky dorazili, asi vcera. nastastie, ze stali len tie 4 eura, lebo take iste si viem kupit asi aj v dargove
ale tak aspon viem, ze veci stamat aj pridu, tak snad este niekedy spravim nejaku objednavku.
Aj tak by ma zaujímalo ako oni určia, či budem platiť, alebo nie ... na zásielke je zaškrtnuté že sa jedná o dar " gift" ..a jediná cena na balíčku je za poštovnéchlapec10 napísal: priznam sa ze som o tom nepocul
A pri tom počte balíkov, ktoré predpokladám na Slovensko prúdia, by na colnici museli mať 10x toľko ľudí aby mohli prezrieť každý balík
- problém to bude asi z USA, keď sa berú veci, ktoré majú na sebe cenovky, resp. je pribalená faktúra.
-
chlapec10
Addict
oni to urcit nemusia, ak sa im cena nezda tak balik zastavia a vyzvu teba aby si cenu hodnoverne dokazal(faktura, vypis z uctu atd)
a samozrejme ze nepozeraju kazdy balik, pokial viem ale tak kazdy balik sa scanuje/rontgenuje a podla toho...
a takisto si netreba namyslat ze cielom colnikov je zachytavat tvoje DX gadgety v hodnote 20 eur
a samozrejme ze nepozeraju kazdy balik, pokial viem ale tak kazdy balik sa scanuje/rontgenuje a podla toho...
a takisto si netreba namyslat ze cielom colnikov je zachytavat tvoje DX gadgety v hodnote 20 eur
ako dlho zvykne trvat faza packaging, lebo v pripade mojej objednavky to trva uz piaty den... a prave som zistil, ze u jej bolo pridelne tracking number, len po vyplneni toho kodu na stranke (intmail183.com.cn) obdrzim info o tom, ze Cannot find a suitable item...
Tiež neviem ako mi to dokážuchlapec10 napísal:oni to urcit nemusia, ak sa im cena nezda tak balik zastavia a vyzvu teba aby si cenu hodnoverne dokazal(faktura, vypis z uctu atd)
Teraz mi prišli Rolexky ... by som sa zasmial keby mi to stopli a vyvŕbili mi daň z odhadovanej predajnej ceny 5000€
-
chlapec10
Addict
zasmiat sa mozes... ale to im zakon/predpis dovoluje tiez.... urcit to podla trhovej ceny alebo tak nejakLubenečko napísal:
Tiež neviem ako mi to dokážu... vyzvú ma aby som im ukázal faktúru ? PayPal ?
... použijem napr. hocjakú platbu za hodinky v cene 10€ ... (našťastie som doteraz nemal žiadnu takúto situáciu)
Teraz mi prišli Rolexky ... by som sa zasmial keby mi to stopli a vyvŕbili mi daň z odhadovanej predajnej ceny 5000€
-
jamesiq
Medium Star
Moj osobny rekord
Teda objednavane z buyincoins ale objednane 12.10 a vcera 21 uz to tu bolo 
edit: kupoval som mp3 a pozeram ze su tam uz aj dve pesnicky
edit: kupoval som mp3 a pozeram ze su tam uz aj dve pesnicky
-
Corn Flake
Guru wannabe
19.10. odoslali balík a stále nedošiel
Ale balík, ktorý odoslali 9.11. došiel už dnes.
9.11. kupene, 18.11. vyshipovane, a dnes, 25.11., dorucene na vratnicu intraku
//co sa tyka cla, tak u mna sa nepotvrdila info, ze je to znizena na 25€. moj balicek mal hodnotu nad 90 a na colnici sa nezdrzal.
//co sa tyka cla, tak u mna sa nepotvrdila info, ze je to znizena na 25€. moj balicek mal hodnotu nad 90 a na colnici sa nezdrzal.
-
marian.rotecky
Novice
je ešte šanca ak niečo objednám tak mi to do mesiaca príde ? nemusí do Vianoc ...
-
chlapec10
Addict
aktualne je HK posta dorucovana za cca 7 az 14 dni, prisli mi nejake baliky posledne dni... takze ano moze... dolezitejsie je kedy to odoslu
-
rufus59
Light Professional
Ja som akurát objednal z FP poslali to 2.12 som zvedavý či to stihne dojsť do Vianoc:)
Zdravim Pani, chcel by som si objednat tento telefon
Ale mam troska obavu a to prv z tej velkej cervenej tabulky ktora je na stranke pise sa v nej ohladne skladu v UK, a predpokladam ze z toho skladu to na slovensko neposielaju.... a po druhe ci s tym nebude problem na colnici predstalen je to kopia do oci bijuca.
A ak to aj nepojde cez UK sklad, dalo by sa to normalne objednat s free shipingom alebo si uz musim priplatit tou druhou prepravnou moznostou...?
Za vsetky odpovede vopred dakujem.
EL.K.
Kód: Vybrať všetko
http://www.dealextreme.com/p/3-2-touch-screen-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-cell-phone-w-wifi-fm-java-black-904455131A ak to aj nepojde cez UK sklad, dalo by sa to normalne objednat s free shipingom alebo si uz musim priplatit tou druhou prepravnou moznostou...?
Za vsetky odpovede vopred dakujem.
EL.K.
-
chlapec10
Addict
toto je polozka z UK skladu... z UK skladu na SK neposielaju. musis si najst klasicku polozku
problem na colnici? moze ale nemusi byt... to moze byt rozne...
ano, z HK skladu to pojde zadarmo, ak chces mozes si priplatit za EMS
problem na colnici? moze ale nemusi byt... to moze byt rozne...
ano, z HK skladu to pojde zadarmo, ak chces mozes si priplatit za EMS