Zdravím mám taký vegasovský problém
Mám video (2 minuty)
Zábery sú v mov formáte encodované H.264
všetko ide fajn (aj som to vyrenderoval v AVI) Ale akonáhle chcem vyrenderovať vo WMV tak dostanem message box
system is low on Memory.... fakt už si neviem rady.....
nejaké tipy? je to dosť súrne
CPU i5 2500k
RAM 8GB
RAM rendering problém vegas (súrne)
-
lekoklatik
VIP
Re: RAM rendering problém vegas (súrne)
Čo tak skonvertovať už vyrenderované video do formátu wmv keď to máš také urgentné?
System is low on memory je ak sa nemyslím vysoký požiadavok na hw, prípadne ram tvojho PC, takže tam budeš musieť pri wmv z niečoho asi ubrať.
Prípadne teda skúsiť preinštalovať kodeky.
Teraz by som to však riešil teda konverterom.
System is low on memory je ak sa nemyslím vysoký požiadavok na hw, prípadne ram tvojho PC, takže tam budeš musieť pri wmv z niečoho asi ubrať.
Prípadne teda skúsiť preinštalovať kodeky.
Teraz by som to však riešil teda konverterom.
vyriešil som to jedným tipom na nete... vytvoril som nový project a nakopíroval ten project doňho a ide to úplne normálne..
zrejme to bude nejaký bug vo vegas (keď som robil to video tak som naozaj mal využitú celú lebo som mal otvorený aj after effects photoshop a ďalšie veci) no v novom projecte sa to vyrenderovalo na full nastaveniach do 10 minút...
zrejme to bude nejaký bug vo vegas (keď som robil to video tak som naozaj mal využitú celú lebo som mal otvorený aj after effects photoshop a ďalšie veci) no v novom projecte sa to vyrenderovalo na full nastaveniach do 10 minút...
Konvertovat mozes aj render cez Blaze media converter.