no 5€ kazdy znas dokaze bez tazkosti minut za jediny vecer, takze ako naklady na vyskusanie to vela rozhodne nie je... lebo medzi starsimi sa povrava, ze switche tu vobec nepomahaju a jediny sposob je teda mat laptop ako hotspot...
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2013, 15:06)
ako rozbehnut wifi cez Connectify na laptope Dell Inspirtion tak aby sa dalo pripajat na net?
pri prvom spominanom probleme, to bolo jedine riesenie no spolubyvajuci sa odstahoval a kym som bol na ERASME nezaujimalo ma, ako to na izbe vyriesia. nevyriesili to vsak vobec a ja k pisaniu diplomky net potrebujem.
jediny pouzitelny stroj ostal teda Dell Inspirion - wifi sa vytvori, ale nie je v nej pristup na net a mna v Connectify zobrazuje ako pripajajuceho sa... moze to blokovat Eset Smart Security? lebo neide ani pripojenie cez prikazovy riadok...
Laptop ako hotspot autostart - how to?
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Laptop ako hotspot autostart - how to?
Nebolo by možné sa dohodnúť oficiálnou cestou?Zakázané aktivity
Z dôvodu agresívneho a často nepredvídateľného správania je v počítačovej sieti zakázané používanie sieťových zariadení, ktoré neboli inštalované, konfigurované alebo schválené Centrom IKT. Zákaz sa týka najmä:
bezdrôtových prístupových bodov šíriacich bezdrôtový signál
aktívnych zariadení (kancelárske prepínače (switch), smerovače (router) a pod.)
-
kukiak
Addict
Klasicky cez ad-hoc ti to nejde?? Normalne cez ten wizard si nastavis pripojenie,sifrovanie a na konci das zdielat pripojenie a je to..
DjBass, to som skusal uz pred 4 rokmi. neuspesne. a hlavne spravnca intrakoveho netu je dost... svojsky clovek. minule nas nechal 4 dni bez netu, lebo sa mu to v serverovni nechcelo znovu nakopnut...
kukiak, hned ako vecer alebo zajtra pride to vyskusam, ale pri zlozitosti samotneho pripajania sa na siet som myslel, ze to bude musiet byt velmi zlozite
kukiak, hned ako vecer alebo zajtra pride to vyskusam, ale pri zlozitosti samotneho pripajania sa na siet som myslel, ze to bude musiet byt velmi zlozite
-
kukiak
Addict
mali sme tiez zabezpecenu siet, ale cez MAC a daco s portami, ze NB si napojil len na svojej izbe a nikde inde.. A v pohode to slapalo.
kukiak, ukazalo sa ze to neide. padol mu net a musel ho nastavovat odznova...