BattleField 3
Re: BattleField 3
Ani tak.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mali ste dobry team a oni blby team (teda len par jednotlivcov lebo aj tak ste prehrali). Nic zahadne
(ale ne ne, verim ze si skill)
-
xH4wK
Myslis to "Vas team prohral" ?
Nie. Myslim to akoze ci sa mate domna odvahu pustit 
-
hojko
Site Admin
Pozeram, ze uz aj cheaty bezia vo velkom, dnes za hodinu hrania uz dva bany co som si vsimol.
teapack, dovol mi, aby som ta vratil na zem, do reality...
Dal som si tu namahu a z nudy som si prezrel tvoje stats, na to ze mas polku svojho casu stravenu ako sniper, tak mas mizivu presnost - pohybujucu sa niekde pri 13tich percentach, to znaci, ze kazdy, cca 10ty vystrel zasihane ciel, nechcem ti klamat, ale ludia co nehraju snipera ale behaju po mape a strielu z rifle zbrani maju nad 15percent, vacsinou 20 percent. Ku tvojmu K/D a SPM sa vyjadrovat nebudem, lebo tie hodnoty su priemerne, ak nie podpriemerne, len si z toho zober ponaucenie, a nepis veci typu - kto si na mna trufa, atd. pretoze na tvarach vacsiny to sposobuje usmev...
Inac na to screene krasne vidno, ze si sice nahral XX bodov, ale tvoj teamplay bol 0 - pretoze si prehral, s najvacsou pravdepodbnostou preto, ze si kempil nejaku vlajku a ziadnu si nezabral...
Dal som si tu namahu a z nudy som si prezrel tvoje stats, na to ze mas polku svojho casu stravenu ako sniper, tak mas mizivu presnost - pohybujucu sa niekde pri 13tich percentach, to znaci, ze kazdy, cca 10ty vystrel zasihane ciel, nechcem ti klamat, ale ludia co nehraju snipera ale behaju po mape a strielu z rifle zbrani maju nad 15percent, vacsinou 20 percent. Ku tvojmu K/D a SPM sa vyjadrovat nebudem, lebo tie hodnoty su priemerne, ak nie podpriemerne, len si z toho zober ponaucenie, a nepis veci typu - kto si na mna trufa, atd. pretoze na tvarach vacsiny to sposobuje usmev...
Inac na to screene krasne vidno, ze si sice nahral XX bodov, ale tvoj teamplay bol 0 - pretoze si prehral, s najvacsou pravdepodbnostou preto, ze si kempil nejaku vlajku a ziadnu si nezabral...
-
p4ra
Redeemer
There is nothing left to say, but fuken own'd.
To ze kto si namna trufne ma byt na usmev nemyslim to vazne. A co uz ty hovoris o teamplayi? Skusal si niekedy hrat Conquest OP Metro? Ak ano tak si vsimnes ze Rusi maju velmi velku vyhodu je to len strielacka cez blbe schody. A uz ked hovoris o teamplayi tak ty zrejme tymovy hrac nebudes ked pozeras na K/D Ratio a na SPM. Takze najprv si rozmysli co napises az tak to napismystique napísal:teapack, dovol mi, aby som ta vratil na zem, do reality...
mas pravdu, nemal som radsej nic pisat, sorry za ot, moj prispevok ignoruj
-
Hotwire
Addict
skor by som povedal ze prvy z oponentov urobil najviac pre team..ma mizivy pocet killov ale najviac bodov, cim to asi bude? asi tym ze sa najviac snazil zaberat atd 
k/d ratio mozno nie, ale spm je dost podstatna vecTeaPack napísal:
To ze kto si namna trufne ma byt na usmev nemyslim to vazne. A co uz ty hovoris o teamplayi? Skusal si niekedy hrat Conquest OP Metro? Ak ano tak si vsimnes ze Rusi maju velmi velku vyhodu je to len strielacka cez blbe schody. A uz ked hovoris o teamplayi tak ty zrejme tymovy hrac nebudes ked pozeras na K/D Ratio a na SPM. Takze najprv si rozmysli co napises az tak to napis
-
Hotwire
Addict
spm nema zle podla mna..kto okrem hawka ma vyssie?
edit:pekne pekne
edit:pekne pekne
jaSchYzo napísal:spm nema zle podla mna..kto okrem hawka ma vyssie?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 268416140/
OK. Nehadajme sa. Pocujte neviete ci vobec vyjde ten T-REX survival ci ako sa to vola?
Edit: Toto video poukazuje na rozhovor so supportom no vsak neviem ci je to pravda.
http://www.youtube.com/watch?v=db23QQuI7zk
Edit: Toto video poukazuje na rozhovor so supportom no vsak neviem ci je to pravda.
http://www.youtube.com/watch?v=db23QQuI7zk
-
lekoklatik
VIP
aj si pri tom vážne uvažoval či je to oficiálne? prípadne skutočne naozaj? :-O
No ved pisem ze neviem ci to je pravda. Ale vyzera to ako oficialna podpora
-
Hotwire
Addict