Ipad 2 vs Asus EEE pad transformer prime
Ipad 2 vs Asus EEE pad transformer prime
Ahojte konečne som našetril požadovanú sumu na Tablet. Zo začiatku som bol jednoznačne rozhodnutý pre Ipad 2 no teraz keď prišiel EEE pad tansformer prime tak som zostal zaskočený. Teraz stojím pred dilemou. Aby som to upresnil. Tablet chcem do školy, ale iba na zábavu počas dlhých chvíľ a nie písanie poznámok. Potom po pri cestovaní, filmy, surfovanie na internete doma aj mimo samozrejme musím spomenúť aj hry . U applu sa mi páči väčšia kompatibilita aplikácia a aj ich početnosť. No u androidu som si všimol zvlášť pri 3D hrách, že to tam moc ešte nie je rozvinuté, no s príchodom tohto EEE pad primu si myslím, že sa to môže zmeniť. Chcel by som čisto subjektívne názory a nie len podľa a toho, že máte radi android a apple neznášate, alebo opačne. Prosím o čo najrýchlejšie odpovede a vopred ďakujem.
Edit: Ešte by som sa chcel spýtať ako je to s flashom či mi nebude chýbať v Ipade.
Edit: Ešte by som sa chcel spýtať ako je to s flashom či mi nebude chýbať v Ipade.
Re: Ipad 2 vs Asus EEE pad transformer prime
transformer prime ešte asi nikto nemal v ruke takže to nemôžeme takto hodnotiť, sám vlastním prvý transformer, a keby mám možnosť už by som išiel do iPadu určite, hlavne kvôli stabilite a väčšiemu počtu app pre tablety, pri androide toho ešte vela není, a hry čo su na telefony sú dosť kostrbaté poniektoré, pre zmenu hry ako asphalt 5 HD mi ani nechce nainštalovať, vraj to nieje kompatibilné, takže ja ti radím iPad2, určite neoľutuješ 
a čo sa týka flashu nemal by ti chýbať, či chodím na net cez iphone alebo cez transformera nevnímam nejaký obrovský rozdiel medzi tým že na jednom je flash a na druhom nie
a čo sa týka flashu nemal by ti chýbať, či chodím na net cez iphone alebo cez transformera nevnímam nejaký obrovský rozdiel medzi tým že na jednom je flash a na druhom nie
neviem ako asus ale ipad ma dobru vydrz to sa mi na nom paci (mam vsak prvy ipad) ale tak snad horsie to neude. No a ten flash, niekomu to moze vadit a dost
nemoznost si pozriet online film/serial videa priamo zo stranok...
aj tak by by som siel asi zas do ipadu aj ked ten flash teda nastve
aj tak by by som siel asi zas do ipadu aj ked ten flash teda nastve
-
Maxpayne
Light Professional
ja by som siel do eee prime z toho dovodu ze tam bude android 4,s cim vlastne sa tablety a mobily navzajom prepoja,takze o app sa bat netreba,vsetko to uz bude prisposobene
bude len rovnaký OS aj na tabletoch aj na telefonoch, to este neznamena ze vsetko bude aj na tablety 
Keďže v Datarte mali obidva vystavené pri sebe tak som sa vybral ich dnes porovnať. Hneď prvé som si všimol aký je ten transformer nepohodlný na dotyk, až mi to vadilo. Viem, že to nebol prime ale myslím si, že v nich budú rovnaké dotykové plochy. No na druhej strane Ipad stačí úplne jemne a reaguje. Za celý čas čo som ho skúšal, nezareagoval iba raz a to som ozaj jemne s ním narábal. Druhé čo som si všimol bola rýchlosť. Aj keď ten transformer má väčší výkon ako Ipad bol pomalší čo som ostal zaskočený. Potom som skúsil niečo na tom napísať. Na ipade sa mi písalo parádne. Do konca som tam vedel písať skoro tak rýchlo ako na netbookoch, no keď som to skúšal cez softwérovú klávesnicu na tom transformeri tak som sa pomýlil v každom druhom písmene lebo to nereagovalo. Keď som chcel na Ipade skúsiť písať tak nebol problém nájsť poznámky. No na tom androide som to ani nenašiel tak som musel dať internetový prehliadač. Za celý ten čas som fakt nepochopil načo je mu tá klávesnica. Zhrniem to tak, že z keď som chytil Ipad tak som si hneď povedal že taký to by mal byť každý tablet na trhu. Ešte pred tým som v živote držal iba jeden tablet a to Ipad . Vtedy som to nebral ako nič extra no keď som vyskúšal aj ostatné čo tam mali tak som ostal zaskočený, že apple dokázal vyrobiť asi jediný schopný tablet. Ani jeden sa tam na Ipad nechytal. Jediný Ipad mal super reakciu na dotyk a to nehovorím o tých materiáloch a rozmeroch. Takže pravdepodobne zoberiem Ipad 2. Ďakujem všetkým za rady.
Len ta potom upozornim: nekupuj si Smart Cover, lebo ti pooskiera stycnu plochu na tablete. Zober radsej Cavalli puzdro alebo nieco podobne, celotelove. Inak vyberom si nic nepokazil, budes spokojny dost. Plus na minimalne dalsie 2-3 roky mas softwarovu podporu, co sa o Asus-e povedat neda.
s tou klávesnicou súhlasím, píše sa na nej oproti iPad-u a dokonca aj iPhone-u hrozne, síce zarytí androiďáci budú tvrdiť, že sa tam dá nahodiť hociaká klávesnica situácia sa nezmení, skúšal som ich už asi 5 a stále rovnako, nehovoriac o tom že medzery nechce dávať vôbec
aj písanie s diakritikou mi príde na iOS omnoho lepšie a rýchlejšie, iPad bude proste momentálne asi najlepšia voľba 
Si si istý, že to bol smart cover ? Lebo on ma napadol hneď ako prvý. Páči sa mi hlavne kôli tomu to. Myslím si, že by sa tak ovela lepšie písalo. Ale zase sa nechcem hádať.icefiresr napísal:Len ta potom upozornim: nekupuj si Smart Cover, lebo ti pooskiera stycnu plochu na tablete. Zober radsej Cavalli puzdro alebo nieco podobne, celotelove. Inak vyberom si nic nepokazil, budes spokojny dost. Plus na minimalne dalsie 2-3 roky mas softwarovu podporu, co sa o Asus-e povedat neda.
Edit: Niečo som si o tom prečítal. Najviac ma dostali tie pásiky. Za toľko prachov a ešte mi to bude ničiť zariadenie. Fakt ti ďakujem za toto upozornenie.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Každé lepšie púdro na iPad by malo mať viac polôh (vrátane takej na písanie).
Ano, mne ten Case znicil iPad v mieste styku. Nastastie to vyreklamovali. Nikdy viac.
To pisanie je o nervy aj na ipade:) vid moj predosli prispevok preklep za preklepom:)
Otazka odkial chces kupovat? Ja som svoj kupoval na nete (teraz si nespomeniem stranku) ale vychdzal asi o 100 lacnejsie ako vsade inde teda min o sto menej ako u nas v apple store. Mozem sa prehrabat v mailoch ak bude treba...
Otazka odkial chces kupovat? Ja som svoj kupoval na nete (teraz si nespomeniem stranku) ale vychdzal asi o 100 lacnejsie ako vsade inde teda min o sto menej ako u nas v apple store. Mozem sa prehrabat v mailoch ak bude treba...
Odporucim dvojku kupit na inzerat, je ich hrozne vela s 2 rocnou zarukou na predaj a o dost lacnejsie ako v obchode.
@stuka: vsak stoji v obchode od 450 Eciek 16GB verzia, mi nevrav, ze si to zohnal za 350, vsak tolko nejdu ani pod rukou. Len sa v tych mailoch pohrab.
@stuka: vsak stoji v obchode od 450 Eciek 16GB verzia, mi nevrav, ze si to zohnal za 350, vsak tolko nejdu ani pod rukou. Len sa v tych mailoch pohrab.
Hmm... Neviem ako idu teraz ceny ja som svoj kupoval (ipad1 16gb) tesne po vydani. V tedy od ruky moc sa nedalo a navyse bol to darcek pre priatelku;)
Kupoval si ho na Slovensku?
Kupovať ho budem nový. U nás v nay majú za 449€ 16gb biely. Len furt neviem či mi bude stačiť ten 16gb. A zase 32gb je už dosť drahý 
tak som si nasiel objednavku, kupoval som to v realshop.sk
vtedy tam to mali najlacnejsie zo vsetkych co som pozeral a hlavne mali to naozaj na sklade.
avsak podla vyssie napisaneho teraz nic moc
http://www.realshop.sk/category/apple-ipad-2
vtedy tam to mali najlacnejsie zo vsetkych co som pozeral a hlavne mali to naozaj na sklade.
avsak podla vyssie napisaneho teraz nic moc
http://www.realshop.sk/category/apple-ipad-2