vyčistenie PC
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
vyčistenie PC
Zdravim, vyčistil som PC ..vyfukal som ho kompresorom tak slabsie a povysaval ...len mi zacal nejako blbnut. ..prvy krat som ho zapal isiel v pohode ..potom druhy krat sa zastavil pri nacitavani windows ..tak som ho musel restartovat a vypisalo mi start windows normally a startup repair alebo take nieco tak som dal to ..hladalo problemy / priloha / trvalo to asi pol hodku ..potom islo vstetko v pohode zapal som ho 2.x vsetko trvalo strasne dlho ..nacitavanie windows, nacitavanie programov atd..tak som pustil CCleaner len to seklo zase tak som ho restartoval a zase to iste startup repair a hladalo problemy zas ale pol hodku co s tym mam robit?
-
hojko
Site Admin
Re: vyčistenie PC
Je to suce na naformatovanie disku a nove nainstalovanie systemu.
-
mihalswk
Medium Professional
pfuu no krasa ..tak zajtra sa do toho pustim...dakujem ...mohol som nieco zle spravit aj s tym cistenim ci ?
-
hojko
Site Admin
Nepride mi moc logicke fukat do pocitaca kompresorom. Nieco take sa pouziva v pripade notebookov, ale aj to len slabym tlakom, aby sa prefukol radiator na chladici. Ci si nieco mohol spravit si netrufam odhadnut, povysavat prach na spodku bedne, v okoli kablov, disku alebo chladicov je snad normalna vec, ale treba to vsetko robit s citom a obmedzit kontakt vysavaca. Pokial ti vsak isiel prvykrat v pohode, tak si nemyslim, ze by to mohlo byt tvojim "upratovanim", aj ked mozne to je.
-
mihalswk
Medium Professional
no dufam ze som nic s tym nepokazil ...vysavacom som hlavne cistil ventilatory tam bolo vela prachu ..a ten kompresor mi poradil kamos
ale to som ani poriadne nefukal s tym radsej som to povysaval
a ako to mam spravne cistit ? alebo ako vy cistite PC od prachu ?
a ako to mam spravne cistit ? alebo ako vy cistite PC od prachu ?
-
hojko
Site Admin
V prvom rade sa snazim tomu predist vdaka pravidelnemu upratovaniu v domacnosti, tj. vysavania aspon 1x tyzdenne, utieranie prachu atd...
-
mihalswk
Medium Professional
ja si kazdy vikend upratujem v tom by nemal byt problem ..
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 12:51)
mam s tym dalsi problem
teraz len nacita windows a potom len cierna obrazovka ..da sa este dostat normalne do windows-u ? aby som si mohol veci z HDD ponapalovat potom by som to hned preinstaloval
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 12:51)
mam s tym dalsi problem
Pusti MemTest a otesuj pamate, skus ci poriadne drzia chladice v pc a skus nudzovy rezim.
-
mihalswk
Medium Professional
a ako pustim ten MemTest ?
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 16:27)
ked spustim nudzovy rezim tak aj tak mi nabehne ta tabulka oprava systemu
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 16:27)
ked spustim nudzovy rezim tak aj tak mi nabehne ta tabulka oprava systemu
-
Soviet
Darca
Skus podotlacat vsetko vo vnutri.. Ramky, konektory na disku atd..Popripade skus nejake Live cd Ubuntu, ci sa ti spusti bezproblemov a spravit dake testy disku tam, taktiez spominany memtest si stiahni a daj na usbcko a spusti z neho, alebo z CD.
-
mihalswk
Medium Professional
Ubuntu ? okej skusim to teda ,.,..po tom startup repair mi vyhodilo toto ..na jednom su detaily a druhe som pozeral a vsetko sa dokoncilo uspesne len toto nie
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 19:33)
ubuntu mi ide idem tie testy skusit...
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 22:50)
VYRIESENE
mozte lock
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 19:33)
ubuntu mi ide idem tie testy skusit...
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 22:50)
VYRIESENE
-
hojko
Site Admin
A kde bol problem???
Iba doplnim, ze fukanie kompresorom do PC je bezna rutina. Ked som este nedavno pracoval pre istu IT firmu, pocitace sme cistili kvartalne/polrocne v ramci pausalnych poplatkov. V priebehu max. par hodin musi byt vycistenych niekolko desiatok pocitacov - a tu nic ine ako kompresor neostava. Samozrejme, nebudem fukat 15 barov z 2cm vzdialenosti.
-
mihalswk
Medium Professional
skusil som cez ubuntu otestovat disky ...len to neslo bola moznost ich len odpojit a tak otestovat tak som to nechal tak .len som si na externy HDD prekopiroval vsetky dolezite veci ..a hned som dal cd windows 7 a nainstaloval som ho ...samozrejme som sformatoval disky ..a ide tohojko napísal:A kde bol problem???
vsetko som robil spolu so sovietom
-
mihalswk
Medium Professional
vysavac je dobry na ventilatory ...dal som ho nan on sa tocil a prach pekne vysalo ...teda ja som to tak robil
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2012, 21:31)
je to mozne ?? teraz z nicoho nic mi zase vyhadzuje tu tabulku startup repair ....potom to restartujem a ide to len PC ide strasne pomaly zase vsetko pomaly spusta
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2012, 21:31)
je to mozne ?? teraz z nicoho nic mi zase vyhadzuje tu tabulku startup repair ....potom to restartujem a ide to len PC ide strasne pomaly zase vsetko pomaly spusta