Roaccutane
Re: Roaccutane
nebolela. ale ten liek je dosť agresívny, takže to je normálne. aj príbalový leták to hovorí. myslím, že doktorka spravila dobre...
no ja som to skor myslel tak, ze ci to nemam vysadit uplne
ColdRain: piješ dosť vody? Ja keď som bral roaccutane tak som bol vždy strašne vysušený - tak skús piť viac
Hlavne pery sa mi vždy totálne vysušovali, stále som ich musel natierať labellom, alebo nejakým iným hydratačným krémom.
//jasne, skús si to viac ustriehnuť a potom napíš či to pomohlo
//jasne, skús si to viac ustriehnuť a potom napíš či to pomohlo
no pery mam vysusene stym som ratal, ale ze ma budu tak strasne susit a boliet aj oci, stym som neratal, kvapky do oci so sebou nosim aj na zachod, inak mam pocit, ze mi rozreze oko pri kazdom pohybe...no asi zacnem trosku serioznejsie dodrzovat ten pitny rezim, lebo napr teraz rano som sa zobudil vysuseny jak po poriadnom piatkovom zatahu 
Ja ho beriem teraz niečo vyše mesiaca a zatiaľ som si nevšimol žiadne vážne vedľajšie účinky. Mám vysušené pery, niekedy oči a aj nosovú sliznicu, ale čakal som niečo horšie. Občasné výkyvy nálad tomu zatiaľ nepripisujem
. A ako spomínal romulus2, pitný režim je veľmi dôležitý, pretože potrebuješ organizmus hydratovať aj z vnútra. A čo sa týka tej bolesti hlavy, ak by to pretrvávalo dlhšie a aj po znížení dávky, vážne by som uvažoval o úplnom vysadení lieku. Predsalen, je to agresívny ( a pri nesprávnom zaobchádzaní alebo zlej adaptácii organizmu aj nebezpečný ) liek. A myslím, že dlhodobejšie problémy ti za to nestoja.
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tomu nechápem, ale ako beriem liek veľmi pomaly mi mastnejú vlasy
.
Chcel som sa opýtať, bolievajú aj Vás častejšie oči?? Lebo mňa často a mám ich úplne červené.
Chcel som sa opýtať, bolievajú aj Vás častejšie oči?? Lebo mňa často a mám ich úplne červené.
pokial viem, tak liek v podstate likviduje mazove zlazy, takze aj tie na hlave, cize vlasy ti okrem vonkajsich vplyvov nic nespini, tak im trva dlhsie kym sa zamastia ako ked ich predtym mastil aj vlastny kozny maz
mna hej, kup si v lekarni umele slzy, stoji to par centov a je to na nezaplatenie
mna hej, kup si v lekarni umele slzy, stoji to par centov a je to na nezaplatenie