League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Čo sa týka banov tak v pohode (tak sa to myslím banovalo na tom veľkom záverečnom turnaji).
Masteries vôbec neriešim, či je to dobre, alebo zle. Prosto sú nejaké nové, niektoré sú spojené, celkovo by som chcel mať samozrejme všetko na max, avšak dosť ťažko vybrať to čo skutočne potrebujem. Celkom milo ma prekvapila grafická stránka
i keď u spellov mi to zas dosť vadí. U spellov teda prakticky graficky nezmenili nič, akurát ich rozmazali a pridali kontrast, ale tak sila zvyku samozrejme.
Neviem inak či nerfli Siona, ale ak áno, mali by ho nerfnúť znovu a ten nový champ Fizz?
Tak pevne verím Že sa mu nerf dostaví priam okamžite. Ten champ je proste nedotknuteľný.
preskáče s tými jeho je*** abilitami polovicu mapy, bez srandy + slow.
Nech sa na mňa nehnevajú, ale ko*ot v RIOTe začína byť bezhraničná. Mňa by zaujímalo načo vlastne myslia keď vymýšľajú niečo nové... Ozaj ozaj.
Osobne momentálne banujem nového champa...
Ale kamarát dobre povedal: "Urobia nového OP hrdinu aby si ho hráči nakúpili a potom ho nerfnú" - Graves je toho pekný príkladom, i keď ten je ešte stále veľmi silný.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Vyše mesiaca som už nehral, ale pôjdem čeknut pomenene masterky a summoner spely. Btw ten novy vyzera ako Stitch lol

//kks teraz ešte vyriešiť masterky...
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

jj tiez som ho opisal ako "Ten modry emzak z Lilo a Stitch" :D
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kafko »

Tak po dlhšej dobe opäť hrám, hrá niekto z vás na Americkom serveri ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

drviva vacsina hrdinov je okopirovana z inych filmov, hier atd. plagiatori v RIOTe
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

ephramko napísal:drviva vacsina hrdinov je okopirovana z inych filmov, hier atd. plagiatori v RIOTe
menuj aspoň pár dosť ma to zaujíma (nič v zlom)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

toto video si nevidel ? :D a to je len zlomok...look drvivej vacsiny hrdinov v LoLku je "inspirovanych" z inych zdrojov, pricom dost casto je inspiracia totalne plagiatorstvo a len recyklovanie napadov inych ludi...

Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nech sa páči ephramko, kľudne vymysli hera ktorý bude jedinečný. Čakám...
lekoklatik
VIP
VIP

njn, určite to nie je jednoduché.
S kamarátom sme nad nejakým hrdinom dlhšie premýšľali, ale vždy sme sa dostali k niečomu, čo už bolo buď vo filme, alebo vo wowku.
Ono vzhľadom by ten hrdina asi musel vyzerať ako hovno a jeho spelly by museli byť úplne odveci.
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kafko »

Presne tak, mne osobne to nevadí, že sú niektorý hrdinovia s filmov, ono je vlastne dosť ťažké vymýšľať úplne nových hrdinov čo nikde neboli... i tak si myslím, že na kvalite tejto hry to neuberá, stále ma na nej čo baviť :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

vsak ja som ani netvrdil, ze je to jednoduche, ale myslim, ze sa stale najde dost vela umelcov a tvorivych ludi, ktori maju skvele vlastne napady...absolutne by stacilo, keby ich riot par najal...kopirovanie, recyklovania a plagiatorstvo je ale ovela lacnejsie...
neviem kolko mate vy rokov, ale ja patrim k starsej generacii hracov a velmi mi lezie na nervy tato totalna neoriginalita a kopirovanie v hernom priemysle...ked som bol ja pubertiak, to co nova hra, to vzdy prinieslo nieco nove...teraz uz len odkukavaju stare zabehnute systemy a napady...co je podla mna dost ubohe, chyba mi ta invencia...zaujimava nova hra vyjde tak 1krat do roka...

btw. Ash, totalna kopia sylvanas z w3, este aj ladove spelly ma... :D a novy skin, ktory totalne vyzera ako sylvanas...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ked to beres z tohto hladiska, tak na tom asi nie je nic divne ked LOL a DOTA maju spolocneho autora vsak ?
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Tak som si dnes zahral po 2 mesiacoch, že aké to je, tí noví championi, a tak... 4 gamy / 4L, z toho 3x bol proti nám môj od dnes "milovaný" Fizz. Ak sa nafeedi, nemá šancu nikto. S tým učkom mi dával hity za polku hp. Niečo nenormálne. Nuž, Riot-ská taktika: Urobiť čo najviac Op champa = každý si ho kupi, a potom ho nerfnuť. Dokáže nasrať... + masteries, neviem si zatiaľ zvyknuť, tie staré som vedel naspamäť čo kde, a teraz znovu... No, neviem, či budem hrať dalej, absolutne sa mi teraz LoLko nepáči. Nejako mi neprichádza na chuť so všetkými týmito novými championmi.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Tak to je väčšinou s každým champom, je to ťah ako zarobiť. Proti Fizzovi som hral raz, celkom dmg, ale bol feednuty. Par MR a je to v pohode ako proti každému mágovi. A k masterkam, tie potrebuješ dostať "do tela", je to o zvyku.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

stavim sa ze nekupujes ziadne HP ani resisty a potom sa cudujes ze ti dava damage za polovicu HPčok :roll:
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ten champ nie je OP, to nie je žiadny...ide iba o poznanie jeho skillov a ťahov, thats all. Všetko záleží na hráčovi ako hrá, nothing more and nothing less...
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

lenže poviem príklad ked ma nejaký champ 200 dmg + 50%AP druhý 200dmg +75%AP tak je to trošku výhoda nemyslíš je to čisto len príklad
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Možno si narážal na xeratha, uňho je imho op pri tom aku ma range, ale proti každému champovi sa to dá uhrať. (Určite je to aj o pickoch, ale to je už druhá stránka veci).
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

fizz je total OP a este ma aj tu stupidnu palicku, aby mohol lahko zdrhnut...dnes ho moj teamovy kolega nevybanoval a samozrejme bol fizz proti mne na top, zaroven nas jungler 0 gankov...tak som dostal nakladacku 0:4 od fizza a jeho kamosa junglera...dalsich 20 minut mi nechutne nedavali, mozete 3 krat hadat kto...ten ktory banoval v queue slabych herov a nas jungler, ktory mal 0 gankov...mal som 100 chuti leavnut, ale zostal som len preto, aby som ich dvoch mohol nahlasit...

btw. zistil som, ze ignore list je uplne na hovno...nema ziadnu funkciu...dava ma to do teamu aj s ludmi, ktorych mam v ignore a dokonca mi moze v hre aj pisat...
lekoklatik
VIP
VIP

@ephramko: ja som hral proti fizzovi zo xinom na solo a tiež ma pár krát gangoval olaf.
Jednoduché reśenie bolo, že som si kúpil zarábačku, nechal som sa pushovať k mojej veži a vždy keď som bol už bez nejakého potionu /mana+heal/ a vracal som sa na base po heal, tak som si kúpil 2 wardy a hotovo. Moja line ostala 0:1 pre fizza /olafov prvý gang/ ale inak sme na tom boli obaja rovnako.
Takže zahrať sa to dá, len opatrne a hlavne si wardiť. Jednoduché.
A keď tvoj jungler nerobí gang, tak musíš udržať line, len sa musíš naučiť, že wardy a potiony sú pomoc, a nie zbytočne vyhodené peniaze.

Hráč ktorý nie je schopný udržať svoj lane 1on1 s občasným gangom nemá v ranked čo robiť.
Napísať odpoveď