Vodné fajky
Re: Vodne fajky
Viem, ze to nie je vodna fajka, ale fajka to je. Nasiel som taku jednu malicku fajku. Kotlik sa da odsrobovat ako aj na obrazku, no len v kotliku nie je ziadna dierka ani nic, tam sa chcem spytat ze ci sa nahodou nejedna len o akusi atrapu fajky.. Nevyznam sa, ale nejaka dierka by tam mala byt, aby sa tabak dostal do hlavnej casti nie? Lebo ta fajka vyzera vazne pekne, ma krasne ornamenty a chcem to vygooglit, no neviem ci je pouzitelna alebo je to len atrapa
- Prílohy
-
- dark-wooden-pipe.jpg (22.45 KiB) 1427 zobrazení
No ale to je fajka na fajkový tabak/trávu,to patrí do inej témy.Keď tam nieje diera tak to bude asi len atrapa
Z akého je to materiálu?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak som skusil kombinaciu: voda, do nej vytlacena limetka a hodene kusky nevytlacenej limetky. Premiovy tabak od Nakhla (mata+limetka). No proste krasicka.
Jemny dym, pekna vona, radost fajcit. 
-
javatar
Hardcore addict
Sajmon - ak v kotliku nie je ziadna dierka jedna sa cisto o esteticku zalezitost, ale len tak pre istotu - nie je ta dierka nahodou niekde nad zavitmy? Tazke ked si z nej chces potiahnut a zapchas druhy koniec, tak si nepotiahnes?
-
jin
VIP
wladas: Sedí! Plus ja som si ju ešte troška vylepšil - na spodok som nalepil tri flísové podložky naj sa dáva na stoličky - nech to tak nedrncá keď ťahám.
Sajmon: Netuším, čo by to mohlo byť. Ak to nemá dieru, tak to bude zrejme len dekor.
Sajmon: Netuším, čo by to mohlo byť. Ak to nemá dieru, tak to bude zrejme len dekor.
@jin
divne...lebo diera v tacke ma raz taky priemer nez telo fajky a proste to tam lieta
divne...lebo diera v tacke ma raz taky priemer nez telo fajky a proste to tam lieta
-
jin
VIP
Hohooo - tak to je jasné, to nie je chyba, tak je robených 90% fajok z Egypta. Je to náhodou praktické, pokiaľ už našlahám plnú misku popola, jednoducho ju zoberiem, vysypem a dám naspäť. A keď je fajka v kľude na zemi, tak to nemá prečo lietať 
-
rufus59
Light Professional
Jin ešte nevybavuješ objednávky ? Myslím, posielaš
Som nedočkavý 
-
Soviet
Darca
Mne dnes prisla pravdepodobne od teba. Vecer ju beriem domov. Ak je zabalena v "ephoto" paske
Dakujem jin.
Zdravím
Skúšali ste niekto dávať ochutenú MolaMix melasu do tabaku j7e ? Na orientlove majú veľa ochutených melás či to bude mať nejaký efekt,alebo len dym bez chuti.Dík
Skúšali ste niekto dávať ochutenú MolaMix melasu do tabaku j7e ? Na orientlove majú veľa ochutených melás či to bude mať nejaký efekt,alebo len dym bez chuti.Dík
ja som to skusal a je vinikajuce
dokonca aj Al Waha melasu
lepsie nez samotna elements melasa, s ktorou som vlastne uplne skoncil...hnus velebnosti
dokonca aj Al Waha melasu
lepsie nez samotna elements melasa, s ktorou som vlastne uplne skoncil...hnus velebnosti
-
Soviet
Darca
No chlopy..Vcera som nastartoval novu fajku od jina ( http://www.smoking-shisha.de/de/Wasserp ... 55-cm.html ) a nie a nie ju dostat na normalnu chut 
Co robim zle.
Poskladana je samozrejme spravne. Vody davam cca 2cm nad uroven konca "rurky". Tabak nasekam na mensi a dam ho do korunky, ci jak sa ta svina vola a zabalim ju alobalom a narobim zopar dierok malych ihlou. Nastoknem na fajku a zacnem pripravovat uhlik..Ked uz zacne cervenat zospodu, tak ho beriem a davam na alobal a snazim sa ho roztahat. Kusok dymu vyjde, ale potom vobec uz skoro ziadny.
Pravdepodobne malo rozzeraveny uhlik, alebo kde by este mohol byt problem? Pripravil som ju asi 3x a stale to bolo rovnake. Jedine co som si vsimol, tak tabak byval prilepeny o alobal a zvrchu prehoreny. Popripade aj alobal sa prepalil a spravila sa v nom vacsia diera.
Mam tu sice guruho do fajky, ale ten je na chorej, tak by som to chcel zmaknut sam. Pozeral som aj videa, ale nic ineho som dako nerobil, alebo si to ani neuvedomujem.
Tak ma hlava ako vcera uz davno nebolela
Vopred dikes
Co robim zle.
Poskladana je samozrejme spravne. Vody davam cca 2cm nad uroven konca "rurky". Tabak nasekam na mensi a dam ho do korunky, ci jak sa ta svina vola a zabalim ju alobalom a narobim zopar dierok malych ihlou. Nastoknem na fajku a zacnem pripravovat uhlik..Ked uz zacne cervenat zospodu, tak ho beriem a davam na alobal a snazim sa ho roztahat. Kusok dymu vyjde, ale potom vobec uz skoro ziadny.
Pravdepodobne malo rozzeraveny uhlik, alebo kde by este mohol byt problem? Pripravil som ju asi 3x a stale to bolo rovnake. Jedine co som si vsimol, tak tabak byval prilepeny o alobal a zvrchu prehoreny. Popripade aj alobal sa prepalil a spravila sa v nom vacsia diera.
Mam tu sice guruho do fajky, ale ten je na chorej, tak by som to chcel zmaknut sam. Pozeral som aj videa, ale nic ineho som dako nerobil, alebo si to ani neuvedomujem.
Tak ma hlava ako vcera uz davno nebolela
Vopred dikes
nestaci ked je uhlik cerveny len s jednej strany
musi byt ASPON z dvoch...idalne na 40% rozpaleny (viac je zbytocnost, skoda plynu/elektriny, rozpali sa na 100% pod tarbusom)
tabak NIKDY nemoze byt prilepeny o alobal...sprav vacsiu vzduchovu medzeru medzi alobalom a tabakom
pouzivaj grilovaci alobal...obycajny kuchynsky je slaby (predpokladam ze ten pouzivas)
musi byt ASPON z dvoch...idalne na 40% rozpaleny (viac je zbytocnost, skoda plynu/elektriny, rozpali sa na 100% pod tarbusom)
tabak NIKDY nemoze byt prilepeny o alobal...sprav vacsiu vzduchovu medzeru medzi alobalom a tabakom
pouzivaj grilovaci alobal...obycajny kuchynsky je slaby (predpokladam ze ten pouzivas)
-
Soviet
Darca
Diki wladas.
Myslel som si, ze to mohlo byt hlavne tym uhlikom a alobalom.
Pojdem kupit ten grilovaci alobal, nakolko ten som nepouzival. Ale moc velku bublinu, ci priestor tam nenarobim, nakolko tam extra vela miesta nato nieje. A aj ked ho akokolvek naspanujem a natiahnem, tak pri prvom potiahnuti sa trosku "vtiahne" do korunky a tym padom sa asi oprie o tabak. Vyskusam ten druhy alobal a uvidim, snad to pomoze..
Myslel som si, ze to mohlo byt hlavne tym uhlikom a alobalom.
Pojdem kupit ten grilovaci alobal, nakolko ten som nepouzival. Ale moc velku bublinu, ci priestor tam nenarobim, nakolko tam extra vela miesta nato nieje. A aj ked ho akokolvek naspanujem a natiahnem, tak pri prvom potiahnuti sa trosku "vtiahne" do korunky a tym padom sa asi oprie o tabak. Vyskusam ten druhy alobal a uvidim, snad to pomoze..
Skús kúpiť vačšiu korunku,vortex je dosť hlboký takže tam ani nieje skoro šanca že sa ti prilepí tabak o alobal.A ja to robím tak že uhlíky aspon na 50% rozpálim položím pod tarbuš ,o minútu ich posuniem ,znova dám tarbuš ,po minúte potiahnem a po 5 ťahoch ide hustý dym
A tenkého alobalu treba dať aspoň 2 vrstvy (ja dávam 2 a dierky po celom na vortex + 3 havana uhlíky).
dve vrstvy potravinarskeho? ja davam dve grilovacieho
merco ešte - ja som tiež dával ten molamix melasu lenže nie samotnú ale som robil z 3 elements - staré a chutné
a jeden molamix... no a chutí to geniálne najlepšie cez kamenný funel- aj kubec a robo to fajčili a chutilo im ale to je už dobre dávno
podla mňa dáva málo dierok a ak tak zle rozmiestnené + ta korunka fakt veľa od nej závisí
podla mňa dáva málo dierok a ak tak zle rozmiestnené + ta korunka fakt veľa od nej závisí
Ahojte, ja som tu novy. Zacal som fajcit vodnu fajku asi pred mesiacom ako nahradu za klasicke cigarety. Bol som tuhy fajciar, 40 cig denne. Tato vodna sa zda byt parada. Davam tak jednu denne. Mam iba taku malu (asi prenosnu) fajku, co som si doniesol kedysi z Jordanska ako suvenir. Precital som celu tuto diskusiu a idem po vasich stopach. Skoda, ze pred vianocami uz nebude jin robit objednavku. Idem si teda objednat sam. Len sa chcem uistit ci mi poslu aj tabak? Lebo je na kaya-sisha.de uvedene, ze tabak neposielaju. Chcem si urobit mega objednavku nad 200E aby som usetril, a bude tam teda aj vela tabaku do zasoby.
ano, tabak bez problemov poslu
maju to tam napisane kvoli zakonom aby sa nepovedalo
akurat nemozes tabak zaplatit paypalom
maju to tam napisane kvoli zakonom aby sa nepovedalo
akurat nemozes tabak zaplatit paypalom