Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia
-
qwerty-xyz
Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia
dovod je jedine ten, ze nemienim klesnut AZ TAK .....
proste sa snazim si drzat aku taku uroven . . .

Co to znamena, ze nemienis klesnut AZ TAK na ich uroven? Ze sa nemas s nimi o com porozpravat pokial nevedia nic o vybusninach alebo ako si to myslel?
-
qwerty-xyz
Mam skor pocit, ze to ony by sa ponizili, keby sa same s tebou zacali bavit. 
-
qwerty-xyz
Takže ty si myslíš že si niečo viac ako ostatní chalani ? či ako si to myslel
-
qwerty-xyz
a ty si myslis co merco? ze ja ako chalepc sa musim bavit uplne rad a s chutou s kazdym dievcatom ktore existuje? napisem ti male tajomstvo NEMUSIM a vobec nemusim, kludne sa mozem rozpravat s kym ja chcem a s kym ja uznam za vhodne a pre mna vyhovujuce. To ze mam nejake podmienky a nejake nazory popripade kriteria je striktne moja vec. Ked sa niekto chce bavit s jezibabami a dievcatami ktore vyzeraju ako po oziareni prosim, ale ja sa s nimi bavit nebudem a seriem nazory ludi ktori si myslia zue som povrchny, proste bozajte ma v RIT. ja si urcujem s kym..... nikto iny mi to urcovat nikdy nebude.
submisivnych curakov ani neriesim, ..... ich nazory sa tu sem tam v tejto ale aj inych diskusiach mihnu. Tak to potom aj vyzera. Niektore pripady tychto ludi je hodne zaznamenat vo FULL HD. A niekde uploadnut, aby vsetci videli ako komunikacia s dievcatom -- nema-- prebiehat.
A MERCO ked nevies odhadnut svoju hodnotu voci ostatnym je to s tebou bieda.
A MERCO ked nevies odhadnut svoju hodnotu voci ostatnym je to s tebou bieda.
Však ja nehovorím,bav sa s kým chceš,to je tvoja vec ...ale akože myslieť si o sebe že som niečo "viac" a kvoli tomu sa nebaviť s dievčatami "pod nejakou úrovňou" je moc.Ja nemám problém baviť sa s každou babou a nieje to o tom že by som si nejako neveril,alebo sa podceňoval.Proste nerozdelujem ludí na škaredých a pekných.Určite by som sa viac zabavil s "menej" peknou babou ako nejakou 10/10 pipkou 
-
qwerty-xyz
no vies co, co ja zistujem tak vela chlapcov napise ze sa nema problem bavit s akoukolvek babou a zisti sa, ze ten problem chlapci MAJU....

Qwerty, veď bav sa s kým chceš. Jasné, že nie s každým si má človek čo povedať a nie každý ti musí byť sympatický (tiež mi nie je každý sympatický a môže vyzerať aj ako Brad Pitt
) Že pre teba je navyššia hodnota u baby vonkajšia krása, no šak tvoja vec (aj keď troška pomýlené, predsa len nemôžeš niekoho hodnotu určovať na základe vzhľadu), každému záleží na niečom inom.
Ale úprimne, ty poznáš nejaké dievča, ktoré je podľa teba NAOZAJ tak škaredé?
No a ešte existuje taký výrok, že ak chceš vyrásť v osobnosť, máš sa obklopiť ľuďmi múdrejšími od teba ( a od každého sa dá niečomu priučiť)
Možno tie tvoje krásky z Playboya disponujú nejakou múdrosťou
sorry honey, nedalo mi 
Ale úprimne, ty poznáš nejaké dievča, ktoré je podľa teba NAOZAJ tak škaredé?
No a ešte existuje taký výrok, že ak chceš vyrásť v osobnosť, máš sa obklopiť ľuďmi múdrejšími od teba ( a od každého sa dá niečomu priučiť)
zuzanuska
mna na dievcati vzdy zaujimalo ci sa mi paci, ci je medzi nami vzajomna "chemia", ci dokazeme fungovat na podobnej vlnovej dlzke a pod. Ale nikdy som nepatral po tom ci je "mudra", pretoze keby bolo to pre mna priorita tak chodim s profesorom filozofie
A ohladom toho ci su niektore zeny skarede- mozno nie vyslovene ze skraty, ale neviem si osobne predstavit vztah s nejakou vyslovene ze tucnou "skrinou" a pod. , aby partnerka iba nebola skareda,
tak to je trochu malo, musi ma predsa silno pritahovat inac to cele nema vyznam. Chlapi aj zeny davaju velky doraz na vyzor svojho protejska, ale malokedy to aj priznaju.
Kamosit sa samozrejme moze clovek s hocikym, aj menej peknym, vztah je uz ale o inom.
mna na dievcati vzdy zaujimalo ci sa mi paci, ci je medzi nami vzajomna "chemia", ci dokazeme fungovat na podobnej vlnovej dlzke a pod. Ale nikdy som nepatral po tom ci je "mudra", pretoze keby bolo to pre mna priorita tak chodim s profesorom filozofie
A ohladom toho ci su niektore zeny skarede- mozno nie vyslovene ze skraty, ale neviem si osobne predstavit vztah s nejakou vyslovene ze tucnou "skrinou" a pod. , aby partnerka iba nebola skareda,
tak to je trochu malo, musi ma predsa silno pritahovat inac to cele nema vyznam. Chlapi aj zeny davaju velky doraz na vyzor svojho protejska, ale malokedy to aj priznaju.
Kamosit sa samozrejme moze clovek s hocikym, aj menej peknym, vztah je uz ale o inom.
áno,vo vzťahu už hrá rolu aj výzor ,ja som písal o bavení sa 
Gogo, ale teraz som písala len o tom kamarátení sa s opačným pohlavím (kde Qwerty uviedol, že aby sa s nejakou babou rozprával musí spĺňať nejaké jeho kritériá), k tomu bolo to, že aj od ľudí, ktorí podľa neho nespĺňajú jeho stanovené hodnoty, sa môže veľa naučiť 
No v každom prípade to u Qwertyho asi nieje inteligenčné kritérium takže o to že by spoznal niekoho zaujímavého a rozšíril si obzory mu zjavne nejdezuzanuska napísal:Gogo, ale teraz som písala len o tom kamarátení sa s opačným pohlavím (kde Qwerty uviedol, že aby sa s nejakou babou rozprával musí spĺňať nejaké jeho kritériá), k tomu bolo to, že aj od ľudí, ktorí podľa neho nespĺňajú jeho stanovené hodnoty, sa môže veľa naučiť
-
qwerty-xyz
ale nebudte blbi, .... viete vsetci co tu so mnou diskutujete k comu vedie vas typ kamaratstva a mozno o tom ani neviete ale vo vacsine pripadov (nie vo vsetkych) je to tak. Pokial by sa dajme tomu pekna baba dobre kamaratila so skaredym chlapcom, tak tam moze vzniknut platonicky vztah. Tento pripad sa vacsinou zvladnut da, ale ked je to opacne tak sa to zvladnut zase vo vacsine pripadov NEDA. Kebyze je pekny chlapec a ma skarede kamaratky popripade skaredu kamosku, je velky predpoklad ze sa ona do nho zalubi a ani o tom nikto nebude vediet, mozno ani ona sama nie, ale zacne podvedome robit veci tak aby mu uz neradila vo vztahoch ale instinktivne ich kazila a obracala pozornost na seba --- vacsinou su to brutal drobnosti ktore sa ani pri beznej "prevadzke" nedaju vsimnut. Ale kto ma "filipa" tak si vsimne.
Ja som proste za urictu uroven, aby tam tieo pripady NENASTALi a ked nastanu, tak aspon aby to aj vyzeralo, aj z jednej aj z druhej strany. A ohladom inteligencie, by ste sa divili kolko peknych bab je inteligentnych, horsie je ze vacsina su karieristky, alebo materialistky, alebo prudko dominantne, ktore sa velmi tazko vyrovnavaju s tym ked im pri mne spadne ego (ked mam naladu nie je problem zhodit akekolvek dievca)
--- a ja malokedy zacnem prvy, vacsinou ony prve rypnu lebo u zvyknute na submisivneho blbecka. a to je u nich kamen urazu pri mne 
Ja som proste za urictu uroven, aby tam tieo pripady NENASTALi a ked nastanu, tak aspon aby to aj vyzeralo, aj z jednej aj z druhej strany. A ohladom inteligencie, by ste sa divili kolko peknych bab je inteligentnych, horsie je ze vacsina su karieristky, alebo materialistky, alebo prudko dominantne, ktore sa velmi tazko vyrovnavaju s tym ked im pri mne spadne ego (ked mam naladu nie je problem zhodit akekolvek dievca)
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
stavim sa, ze sa z toho Tvojho strasneho ponizenia spatavaju aspon 2 mesiace a zacnu brat antidepresiva....qwerty-xyz napísal: (ked mam naladu nie je problem zhodit akekolvek dievca)
a mohol by si mi opisat ako to vyzera ked si dievca rype do submisivneho blbecka?
btw. ja sa naozaj cudujem, ze dievcata Ta maju za submisivneho blbecka... toto slovne spojenie mi na Teba vobec nesedi. Ty si skor cistokrvny imbecil
-
qwerty-xyz
potrebujes preplesk? Ja nesom submisivny .... a ani blbecek. Tak si svoje pochybne trapne narazky nechaj pre seba, .... A dievcata robia rozne veci by si sa divil, URCITE nie som sam co vie jednak dievcatu odporovat, a jednak si stat aj za svojim, a presadit sa. Pokial to ty nevies, a odsuhlasis akejkolvek holke hocico, tak si podla mna chudak. a to je bieda, ja osobne poznam par ludi, ktori si vedia aj povedat svoje aj dostat dievca do uzkych a to su ludia ktorych si vazim lebo vidim ze sa neboja.....
--- osobne taktiez poznam typy ako ty, lebo z otoh co tu pises usudzujem zep rave ty patris medzi submisivnych blbeckov, ktori brania slecny a je jedno ake za kazdu cenu a myslia si ze im tieto baby daju potom zatrtkat, sklamem ta, vo vacsine pripadov nedaju a ked daju tak si pravidla ucruju samy. Ale ked sa ti to takto paci a vyhovuje ti to, je to tvoj problem. -- pisem problem, vyhra je nieco ineho. To submisivny blbecek ako ty nemoze pochopit. Ty len dookola nieco branis a snazis sa zhodit chlapcov a chlapov ktori sa zien neboja. Pre tvoju skupinu ludi typicke.
Ked do tejto skupiny nepatris, tak sa nespravaj ako vysloveny VOL, a postav sa k problematike tak ako sa v skutocnosti prebera, ked sa ti tema nepaci ja ta tuna pisat nenutim, ked si tu len preto aby si si rypol, co je ocividne jednou z tvojich hlavnych zalub voci mne tak sa drz dalej .... it is not your business ....
este pred tym nez sa zacnes odkazovat na moje starsie clanky a texty odporucam ti v pravom dolnom rohu kliknut na kalendar aby si mal pojem o CASE --- ma taku zvlastnost ze vie PLYNUT.....
think about it.
--- osobne taktiez poznam typy ako ty, lebo z otoh co tu pises usudzujem zep rave ty patris medzi submisivnych blbeckov, ktori brania slecny a je jedno ake za kazdu cenu a myslia si ze im tieto baby daju potom zatrtkat, sklamem ta, vo vacsine pripadov nedaju a ked daju tak si pravidla ucruju samy. Ale ked sa ti to takto paci a vyhovuje ti to, je to tvoj problem. -- pisem problem, vyhra je nieco ineho. To submisivny blbecek ako ty nemoze pochopit. Ty len dookola nieco branis a snazis sa zhodit chlapcov a chlapov ktori sa zien neboja. Pre tvoju skupinu ludi typicke.
Ked do tejto skupiny nepatris, tak sa nespravaj ako vysloveny VOL, a postav sa k problematike tak ako sa v skutocnosti prebera, ked sa ti tema nepaci ja ta tuna pisat nenutim, ked si tu len preto aby si si rypol, co je ocividne jednou z tvojich hlavnych zalub voci mne tak sa drz dalej .... it is not your business ....
este pred tym nez sa zacnes odkazovat na moje starsie clanky a texty odporucam ti v pravom dolnom rohu kliknut na kalendar aby si mal pojem o CASE --- ma taku zvlastnost ze vie PLYNUT.....
-
axxis
Addict
za prve: Neodpovedal si mi na otazku. Ta znela takto:
za druhe: you are totaly losing it, ak sa dostavas v internetovej debate do takehoto rage stavu tak radsej ani nechcem vidiet ako vyzeras ked si Ta ludia doberaju nazivo, ale zda sa, ze skor ako prezentovat tie Tvoje slavne combacky a zotery dokazes akurat tak penit
za tretie: Ty trpis pokrocilym syndromom ohavnej lezbicky v muzskom prevedeni. Ta tiez krici na vsetky strany z plnych pluc na cely svet, ze ju ziadny chlap do postele nikdy nedostane a pri tom uplne zabuda na fakt, ze ju tam v prvom rade nikto nechce.
A finale: mas pravdu, cas plynie a ludia sa menia. Niektori k lepsiemu, niektori k horsiemu, ale Ty si ocividne stale tam kde si bol. (a ak budem chciet poukzat na Tovju hlupost mozem s kludom pouzit aj Tvoje najnovsie texty
) Stale plny nazorov punk rockera co este nedosiahol 15 rokov a stale rovnaky pako, ktoremu realita uteka pomedzi prsty. Vzhladom na svoj vek by si sa fakt mohol zamysliet ci niekde nerobis chybu ked Ti kazdy skoro za vsetkych okolnoti oponuje. Resp. by si mohol aspon pripustit, ze existuje urcita nenulova pravdepodobnost, ze chyba je v Tebe a nie vo vsetkych ludoch naokolo. A moznoze jedneho dna ak upravis svoje vystupovanie, prestanes pouzivat idioticke prirovnanie o zbraniach a vybusninach (ktore nikto nechape a hlavne na ne nie je nikto zvedavy) a prestanes neustale pi*ov*** na vsetko tak sa moze stat, ze zacnes s ludmi aj komunikovat miesto toho aby si len z dialky analyzoval ako sa veci asi maju. A v konecnom dosledku do dospeje k tomu, ze prestanes za vsetkym vidiet tuzbu si zatrtkat.
Pretoze ja, napriek tomu, ze som submisivny blbecek som taketo nieco nezazil a popravde ani len nevidel a rad by som si rozsiril svoje obzory.mohol by si mi opisat ako to vyzera ked si dievca rype do submisivneho blbecka?
za druhe: you are totaly losing it, ak sa dostavas v internetovej debate do takehoto rage stavu tak radsej ani nechcem vidiet ako vyzeras ked si Ta ludia doberaju nazivo, ale zda sa, ze skor ako prezentovat tie Tvoje slavne combacky a zotery dokazes akurat tak penit
za tretie: Ty trpis pokrocilym syndromom ohavnej lezbicky v muzskom prevedeni. Ta tiez krici na vsetky strany z plnych pluc na cely svet, ze ju ziadny chlap do postele nikdy nedostane a pri tom uplne zabuda na fakt, ze ju tam v prvom rade nikto nechce.
A finale: mas pravdu, cas plynie a ludia sa menia. Niektori k lepsiemu, niektori k horsiemu, ale Ty si ocividne stale tam kde si bol. (a ak budem chciet poukzat na Tovju hlupost mozem s kludom pouzit aj Tvoje najnovsie texty
-
qwerty-xyz
takze ako som odhadol, si submisiv, ....
Este nieco?
-
axxis
Addict
Ale hej, vzdy sa nieco najde ked sa chce.
V prvom rade by som rad vedel ake myslienkove pochody Ta dohnali k tomu, ze som submisiv. Ved si viem predsa stat za svojim a milerad Ti napriklad vynadam do ko*otov (pretoze ak som to pochopil spravne ked robim tieto dve veci tak submisiv nie som)