c++ udat velkosti dvojrozmerneho pola az po deklaracii

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
mudrnudl
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: c++ udat velkosti dvojrozmerneho pola az po deklaracii

Príspevok od používateľa mudrnudl »

chodte si riesit frustraciu inak, dobre?
ja studujem na vyske a programovat c++ sa ucim asi 2 tyzdne, na to som uz celkom dost pokrocil, lebo som vedel programovat v pascale, tak tu laskavo netrepte hovadiny, ked nechcete pomoct nepomahajte
ked chcete riesit frustraciu je na to ss, nemusia vsetci vidiet ako sa do mna navazate
dufam, ze som rozputal super flame a teraz budete pisat 2 strany o tom, ze ste chudaci obijany z kazdej strany sprostymi otazkami od este sprostsich uzivatelov
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

no ale ja snimi suhlasim ... ja som po ziadnom fore nevypisoval aby mi niekto nieco poradil ... a ked som tu niekedy stym nieco napisal tak to bol uz taky problem ze toho cloveka co by vedel poradit sa tu nenaslo :) a toto su zaklady co sa daju lahko rychlo dostudovat vyska by ta nemala naucit tak uplne data ... ale da ti prilezitost aby si sa to naucil sam ... lebo nikto sa za teba nic ucit nebude :)
mudrnudl
Expert
Expert

rozdiel medzi tebou a nimi je v tom, ze si bol ochotny mi poradit, zatial co oni nie
ja idem cez prednasky a cez internetove navody, no nikde som nenasiel po slovensky popisany priklad s dvoma *
preto to budem asi tazko opisovat v referate - tiez som to vlastne ani nenasiel v anglictine
ide o to, ze ja tie pointre v podstate chapem, len by som potreboval nejaky spravny clanok najst
nechcem zbytocne otravovat a dakujem ti za pomoc
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Prvy vysledok v googli po zadani

Kód: Vybrať všetko

pointre C++
http://www.wray.sk/?page=poznamkycpp_polia

Ked budes poriadne citat tak tam mas vysvetleny aj pointer na pointer (**)
mudrnudl
Expert
Expert

dakujem velmi pekne
do googlu som daval asi sproste retazce slov, vymyslal som hovadiny a takto jednoducho ma to ani nenapadlo

//autoeditácia príspevku (20 Nov 2011, 10:48)
bohuzial ten clanok je c, tak hladam dalej
ale bolo to zaujimave citanie
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

sak v C++ je to principiálne rovnaké :lol:
Aj keď uznávam examplace v tom článku sú mutaciou C, C++ a štandardy mu asi nič nehovoria.

PS: To ze študuješ na VS nie je poľahčujúca okolnosť skôr naopak a to ,že hladaš iba po slovensky aby si to mohol pajcovat do referatu sa mi zdá dosť pritiahnuté za vlasy, programovanie nie je sociológia.
mudrnudl
Expert
Expert

moment ja hladam aj po anglicky, len potom budem musiet najst preklady niektorych vyrazov, co moze aj nemusi byt problem
a na VS sa nevyhovaram, praveze sa snazim potichucku sam studovat, toto neni jedine zadanie, ktore som dostal, ale je to zadanie, ktoremu bez pomoci a vysvetlenia neporozumiem

a keby som kopiroval veci ako nejaky blbecek tak sa sem nechodim pytat na vysvetlenie
vysvetlenie a clanky potrebujem na to, aby som to pochopil a mohol to napisat vlastnymi slovami, cim viac clankov, tym lepsie, lebo kazdy to vysvetli inak a to je dobre, pretoze to aj kazdy clovek potrebuje inym sposobom mat vysvetlene

//autoeditácia príspevku (20 Nov 2011, 19:41)
chcem sa podakovat vsetkym co mi pomohli (hlavne c-ice), konecne som dopisal 9-stranovy referat a mozem sa ist venovat inemu predmetu hhhh
Napísať odpoveď