hojko napísal:TeaPack: Chcel som si overit tvoje skore z tej hry, ci je skutocne, ale zial report z takej hry som u teba nenasiel.
DeJF: Staci sa pripojit na knife server a mozes zbierat body.
BTW, ked som ako novacik v helikoptere a som na pozici copilota, tak na zaciatku mam len gulomet??? Rakety dostanem az neskor po dosiahnuti ranku alebo ako???
ano, tie rakety odomknes az neskor
ale myslim ze ten gulomet je dost silny a musi stacit v pohode znici aj tank, a vojakov kosi ako nic
Zalezi od choppra. prieskumne maju len gulomet. Utocne maju aj rakety. Len nie su navadzane.
Tie rakety co odomknes potom si uz mozes dat aj na prieskumny chopprik a mas aj rachejtle
Ktora lama mi za to dala K- ? Sak hovorim pravdu. Ste blbi ci jak?
hojko napísal:TeaPack: Chcel som si overit tvoje skore z tej hry, ci je skutocne, ale zial report z takej hry som u teba nenasiel.
BTW, ked som ako novacik v helikoptere a som na pozici copilota, tak na zaciatku mam len gulomet??? Rakety dostanem az neskor po dosiahnuti ranku alebo ako???
fycke napísal:Cavte ludia. Mam otazku. Mam cracknuty B3 a chcel by som zahrat online. Co vsetko treba spravit? Staci sa len registrovat na ich stranke? Diqes vopred
To snad nemysliš važne ,mysliš že my hravame s neoriginalnymi kopiami hry ?
Aspon ja a vačšina ludi v tejto teme mame original čiže na MP zadarmo možeš rovno zabudnut .
A ked už najdeš nejaky cracknuty server, alebo sposob ako to rozbehnut tak to moc kvalitna hra nebude snad každy druhy tam bude mat cheaty a taky MP stoji za velke ... Ta hra za 40 euro fakt stoji tak prečo nie .
fycke napísal:Cavte ludia. Mam otazku. Mam cracknuty B3 a chcel by som zahrat online. Co vsetko treba spravit? Staci sa len registrovat na ich stranke? Diqes vopred
Mimochodom, my sme vsetci retardovani, ze sme kupili original hru za 35-40 EUR a ty si jediny inteligent, ktory stiahol, crackol a chce hrat na chranenych oficialnych serveroch. Way to go!
myslim ze tvoj avatar uplne vystihuje iq hodnotu prispevku
hojko: ano zo zaciatku mas len kulomet, potom mozes mat svetlice (aj z pozicie gunnera), navadzanu strelu, zoom, atd
edit: omg ja som si nevsimol ze tu je este jedna strana, sorry
Na Xboxe sa tažko napojí na Knife server..a ja na PS3 taktiež.
Sorry ludia. Som student a nemam zvysnych 40€. Za tie peniaze sa radsej pojdem niekam zabavit s kamosmi ako sediet pri PC. Ja zato nemozem ze sedite doma cele dni pri hrach a nemate kam davat peniaze, sa vam ani necudujem ze si tu hru alebo aj ine kupite. Nikdy som nikomu nedaval do kretenov a pod zato, ze si kupil hru. Tak prosim aj vas aby ste mi nenadavali !!!!
Ak sa zabavas pri alkohole a cigaretach, tak sa mozes aj pri hre. Ak sa bavis pri kofole, tak smola. Mas dovod na vhodny darcek pre seba na Vianoce, ak ta to potesi.
RE : Hojko. Preco nezmazes aj ostatne komentare ? Ked uz si sa tak rozhodol. Ved mal si nechat. Nech aj druhi vidia ked sem pridu. Ako sa tu ludia spravaju. Priznavam si chybu, ale mohol si to nechat. Alebo ked uz mazes, tak zmas vsetko co som kedy napisal aj ostatnym co taktiez k teme absolutne nepisali, len mi pritom nadavli aky som idiot, a pod. Dakujem
Kedze od bety som neskusal Metro tak som si povedal ze to skusim zapnut ze ako sa to hraje.
Nechapem ako do **** mohli vypustit takto zabugovanu mapu. Prepadavanie do terenu zostalo. Ako keby som hral betu.
Co to ma byt ? Ta hra by bola fakt dokonala ale tolko nenormalnych bugov tam je ze by som im tu hru otrieskal o hlavu.
Na kazdom kroku nejaky glitch.
No neviem. ja som si na Metro nevsimol takmer ziadne bugy oproti bete. Moze byt ze si hral len na priblblom serveri. hral som tam Rush aj Team death match ci conquest a pohoda.
Najprv som myslel ze bude chyba na strane servera. Niekto to aj pisal do chatu ale povedali mu ze serverom to neni. Pripojil som sa na ine servery a robilo to to iste. Hral som rush.