Android 2.3.4 GINGERBRED for xperia x10 mini
Android 2.3.4 GINGERBRED for xperia x10 mini
Zdravím,
Potrebujem pomôcť nainštalovať teda ubgradnuť tento nový software na xperiux10 mini. Má s tým už niekto skusenost?
ďakujem
Potrebujem pomôcť nainštalovať teda ubgradnuť tento nový software na xperiux10 mini. Má s tým už niekto skusenost?
ďakujem
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android 2.3.4 GINGERBRED for xperia x10 mini
A v com je problem? Neni dostatok navodov na nete?
No že tých návodv tam je vela a potrebujem jeden normálny cez kotrý mi to pojde.heker napísal:A v com je problem? Neni dostatok navodov na nete?
Na XDA mas navod v kratkych desiatich bodoch asi. Rootnes telefon, hodis tam xRecovery, fw na pamatovku, rebootnes, cez xR nahras novy fw, full wipe, factory reset, restartnes a cakad, lebo prve zapnutie trva dlhsie.
heker napísal:Na XDA mas navod v kratkych desiatich bodoch asi. Rootnes telefon, hodis tam xRecovery, fw na pamatovku, rebootnes, cez xR nahras novy fw, full wipe, factory reset, restartnes a cakad, lebo prve zapnutie trva dlhsie.
No našiel som to ale nenašiel som konkrétne návod na ten 2.3.4 androidheker napísal:Google.
Tak si najdi na iny, ak je to custom firmware, navod je rovnaky.
Ak chces oficialny fw, tak nainstaluj aplikaciu k mobilu, pripoj kabel a daj aktualizaciu fw.
Ak chces oficialny fw, tak nainstaluj aplikaciu k mobilu, pripoj kabel a daj aktualizaciu fw.
Aj to som robil a neakutalizovalo mi to na 2.3heker napísal:Tak si najdi na iny, ak je to custom firmware, navod je rovnaky.
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2011, 12:14)
Najlepšie , že enviete napísať normálny návod OMG.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ale veď som ti poslal normálny návod, dokonca až dva, podľa ktorých sa dá postupovať, tak čo ti chýba? Máš telefón s Androidom tretí deň a už ho chceš rootovať a meniť v ňom ROMky - predpokladám, že o Androide nevieš ani základy, tak o čo ide? Jednoduchší postup, ako sú tie, ktoré som poslal, asi nenájdeš. Všetko je na XDADev, pokiaľ si to nenaštuduješ, tak do toho nechoď, pretože si telefón brickneš a bude po radosti.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=726
som sa na to vykašlal nejdem sa stým babrať, aj ekd by osm chcel ten android ale nechám to asi tak.seth82 napísal:Ale veď som ti poslal normálny návod, dokonca až dva, podľa ktorých sa dá postupovať, tak čo ti chýba? Máš telefón s Androidom tretí deň a už ho chceš rootovať a meniť v ňom ROMky - predpokladám, že o Androide nevieš ani základy, tak o čo ide? Jednoduchší postup, ako sú tie, ktoré som poslal, asi nenájdeš. Všetko je na XDADev, pokiaľ si to nenaštuduješ, tak do toho nechoď, pretože si telefón brickneš a bude po radosti.
Navody si tu dostal dva. Ty sa nedokazes zrozumitelne a jasne vyjadrit, ci chces do telefonu dat oficialny firmware SonEricsson alebo ci chces do telefonu custom firmware. Navod na oficialny firmware som ti napisal vyssie, navody na custom firmware tu padli tiez, tiez ich je plne XDA forum a ku kazdemu custom firmwaru napisu aj navod. To, ze si neznaly tejto problematiky, nedokaze citat a neovladas anglictinu nie je nas problem, ale je to problem len a len teba a tvojej neschopnosti. Nehadz prosim ta tvoju neschopnost na nas tym, ze napises, ze nie sme schopny ti tu dat normalny navod, kedze podla spominaneho to zvladne spravit hociktory blb.
Ja som chcel len návod taký ktorý je odskušaný a od nejakého človeka ktorý to robil!heker napísal:Navody si tu dostal dva. Ty sa nedokazes zrozumitelne a jasne vyjadrit, ci chces do telefonu dat oficialny firmware SonEricsson alebo ci chces do telefonu custom firmware. Navod na oficialny firmware som ti napisal vyssie, navody na custom firmware tu padli tiez, tiez ich je plne XDA forum a ku kazdemu custom firmwaru napisu aj navod. To, ze si neznaly tejto problematiky, nedokaze citat a neovladas anglictinu nie je nas problem, ale je to problem len a len teba a tvojej neschopnosti. Nehadz prosim ta tvoju neschopnost na nas tym, ze napises, ze nie sme schopny ti tu dat normalny navod, kedze podla spominaneho to zvladne spravit hociktory blb.
Ja som to robil - aj oficialny firmware aj custom z XDA. A navody, ktore padli tu alebo su na XDA su vsetky odskusane.
Možeš mi pls dať FB alebo nejak kontakt na teba? aby si mi s tým helpol ak tak.heker napísal:Ja som to robil - aj oficialny firmware aj custom z XDA. A navody, ktore padli tu alebo su na XDA su vsetky odskusane.
Prepac, ale nemozem. Navod si dostal, je ich dost na nete. Vsetko je to zrozumitelne popisane, tak neviem co na tom nevies pochopit.
Tým odborným názvom?heker napísal:Prepac, ale nemozem. Navod si dostal, je ich dost na nete. Vsetko je to zrozumitelne popisane, tak neviem co na tom nevies pochopit.
Ktorym napriklad?
obyčajný lajik ako som ja tomut návodu určite nepochopíheker napísal:Ktorym napriklad?
Kód:
1. Stiahnut a skopirovat GingerDX.vxxx.zip do rootu sdkarty
2. Odblokovat bootloader, ak neviete ako pozrite si link:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1254225
3. Flashnut the nAa kernel cez Flashtool.
Ako na to:
- Vypnut telefon
- Start Flashtool\X10FlashTool.exe a oznacit Flash. Potom vybrat E10_nAaxxx kernel firmware (flashuje sa kernel.sin loader.sin)
- Drzat stlaceny spat tlacidlo (back button) pocas pripajania USB kablu. Flashtool zdetekuje telefon a nahra custom kernel.
- Po ukonceni flashnu, odpojte kabel a zapnite telefon.
4. Ked sa zobrazi biele logo sony ericsson, stlacajte rychlo talcidlo spat (back button) az pokial nenabehne recovery
- Select 'backup and restore -> Backup'(optional)
- Select 'wipe data/factory reset'
- Select 'install zip from sdcard'
- Select 'choose zip from sd card'
- Select 'GingerDX.vxxx.zip'
- Select 'Yes'
5. Restartovat telefon