Sluchadla
-
BaxxterGTI
Light Expert
Sluchadla
Caute, planujem si kupit sluchadla, ide mi hlavne o krasne hlboke basy ale aj o cisty zvuk.
Zatial som si vybral tieto: http://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-xb700/
Ma niekto skusenosti s tymito sluchadlami?
Alebo taku istu kvalitu zozeniem aj lacnesie?
Poradte prosim.
Zatial som si vybral tieto: http://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-xb700/
Ma niekto skusenosti s tymito sluchadlami?
Alebo taku istu kvalitu zozeniem aj lacnesie?
Poradte prosim.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchadla
Za tu cenu su aj lepšie. Aky maš cenovy limit? Chceš to na doma alebo aj na von?
-
BaxxterGTI
Light Expert
Chcem to iba na doma. Hlavne na pocuvanie hudby. Ide mi o pekne hlboke basy ale aj o cisty zvuk.
Co by si mi poradil v tej cene alebo v tej kvalite ake su tie sony ale za lepsiu cenu.
Co by si mi poradil v tej cene alebo v tej kvalite ake su tie sony ale za lepsiu cenu.
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Sony basuju velmi slusne ale su to vyslovene basove sluchadla a ostatne pasma su zastrete. A teda nejaky "cisty" zvuk nemaju.
Ono totiz nie je bas ako bas. Otazka je ci ti ide o kvantitu alebo jeho kvalitu. To je rozdiel.
Pozri radsej na Sennheiser HD 448, Beyerdynamic DTX 710, Audio-technica T400 (T500), Shure SRH 240.
Alebo rovno priplatit za nieco z dvojice AKG K 540, Audio-Technica AD300. To sice nie su basove sluchadla ale hraju o to kvalitnesie, vratane basov. Uz sa da hovorit o hifi zvuku. Tie Akg maju toho basu viac ako AT.
Ono totiz nie je bas ako bas. Otazka je ci ti ide o kvantitu alebo jeho kvalitu. To je rozdiel.
Pozri radsej na Sennheiser HD 448, Beyerdynamic DTX 710, Audio-technica T400 (T500), Shure SRH 240.
Alebo rovno priplatit za nieco z dvojice AKG K 540, Audio-Technica AD300. To sice nie su basove sluchadla ale hraju o to kvalitnesie, vratane basov. Uz sa da hovorit o hifi zvuku. Tie Akg maju toho basu viac ako AT.
-
Ryan Giggs
VIP
Ťažko povedať, ale bude to najskôr fake. Aj keby nebol, tak zvuk nie je na urovni ani tych 2000 Kč. Take AKG k 450 či konkurenčne modely za tu cenu ich prehraju s prehľadom.
Zdravim, objednal som si Sennheiser CX 100 II, co poviete na volbu? Tvrdi sa o nich, ze su lepsie ako Porta Pro, aj ked maju dost lacny dizajn.
-
Ryan Giggs
VIP
CX100? Asi PX100 nie? To ze su lapsie tvrdi polovica ta druha tvrdi opak. Zalezi na preferenciach. Kvalita zvku je podobna, charakter iny. Mne viac zvukovo sedia Porty.
PX, samozrejme