Neviete mi poradit ako spojazdnit multidisplay na grafickej karte Nvidia GeForce 7100/Nvidia nForce 630i? Je to integrovana graficka karta na doske. V Biose som k display-u nenasiel nic a v nastaveniach karty (na obrazku) sa multidisplay zapnut neda. Doska ma na zadnej stene vystup na VGA aj DVI.
Podla technika by to malo ist, ale nechceme ho kvoli takej "malickosti" tahat 50km k nam aby si zauctoval 40€ za pracu na 10minut.
Dakujem za kazdu radu.
Multidisplay
Re: Multidisplay
najskor pripoj druhy monitor, potom nastavuj
Druhy monitor bol samozrejme pripojeny...az taka lama nie som.
skus priamo cez win, pravy klik na plochu, nastavenia zobrazenia a tam sa pozri ci vidis oba, ak ano, tak klikni na dvojku a daj rozisit plochu aj na dany monitor
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak by ti aj ukázalo druhý a prvý nie tak to môže byť ako na mojej ATi. Len jeden port podporuje analóg a druhý digitál. Preto som musel prehodiť káble aby to šlo. Ale neviem ako to je na tvojej doske a neviem či to zapájaš cez nejakú redukciu. To by bolo potrebné tiež popísať.
Beardie:
Neviem či mu to takto pôjde keďže on ma XPčko ako pozerám. Už som s ním dlhšie nepracoval tak neviem či to nebude musieť nastavovať cez | ovládací panel -> obrazovka |
Beardie:
Neviem či mu to takto pôjde keďže on ma XPčko ako pozerám. Už som s ním dlhšie nepracoval tak neviem či to nebude musieť nastavovať cez | ovládací panel -> obrazovka |
z plochy pravy klik -> properities -> tab settings
V settings je len jeden monitor...druhy ako keby ani nenaslo. V Biose nie je ziadna polozka ohladom obrazovky takze neviem ako by sa to dalo zapnut...
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2011, 10:18)
Druhy display ide cez DVI+redukcia na VGA kedze oba monitory su VGA.
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2011, 10:18)
Druhy display ide cez DVI+redukcia na VGA kedze oba monitory su VGA.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Jo ja som mal podobne ako ty ale jeden z HDMI na DVI a druhý priamo cez DVI. A ten cez HDMI mi šiel všade ale ten z DVI bez redukcie mi šiel len na jedinom výstupe. Skús poprehadzovať káble (len pre istotu).