DOTA 2
Re: DOTA 2
aj mne píšte
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
no kamaratovi dosla pozvanka na mail a knej dalsie dve ktore mohol poslat,tak jednu poslal jednemu kamaratovi a druhu bratovi.. a asi to bratovi zakazem lebo zaci az moc zavyslacit 
tak to pošli mneCroven napísal:no kamaratovi dosla pozvanka na mail a knej dalsie dve ktore mohol poslat,tak jednu poslal jednemu kamaratovi a druhu bratovi.. a asi to bratovi zakazem lebo zaci az moc zavyslacit
-
Croven
Star
ja nemam,nikto koho poznam uz nema
Vyhral som beta key. Este dnes sem napisem svoje dojmy z hry 
edit: nepiste mi zbytocne PMky, nemam invitacie, ja som vyhral len 1 key z playdota.cz
edit: nepiste mi zbytocne PMky, nemam invitacie, ja som vyhral len 1 key z playdota.cz
jojo gratz!
predam beta key:)
peniaze na Alertpay piste ponuky
"Congratulations! You've been selected to play Dota 2"
keby pozrem mail skor uz som mohol 1 den hrat
PROSIM neposles pozvánku pls ? [email protected]Nitran95 napísal:"Congratulations! You've been selected to play Dota 2"
Som si robil srandu samozrejme ze dam kamosom.jojinkho napísal:predam beta key:)
//Lamke co dala K- a nevie sa podpisat prajem aby nedostala Beta key ani aby jej nikto nedal a vidim ze je egoista lebo jej zalezi len na sebe.
//Co povedat na takeho kretena? este raz karma dole. Nejdem pisat nech ho prejde elektricka lebo ked ho prejde (urcite ho uz zaklialo vela ludi) bude na mna.
-
Croven
Star
hadam daju po niakom case open betu,lebo pri mojom stasti ma nevyberu,ale mozno vyberu brata 
všetko záleži od toho, akých herov si tam popísal ak si dal že hráš najviac Huskara, lycana, ursu, trolla, rikiho tak ťa najskôr nevyberú
a ešte záleži na statoch
a ešte záleži na statoch
-
Croven
Star
no to si uz nepamatam,ale najradsej hram supportov,to som aj v HoNku rad hraval
Co som cital playdota.com, tak vyberaju hlavne ludi s lepsimi PCckami a ludi co uz maju na steame dost kupenych hier. Tak to vychadza statisticky.
(aj mňa)
Aj podla compov ale to tak podla mna povrchne cize ak mas dobre staty ale zly comp nedaju ta ak mas zle staty dobry comp tak tiez...-=wolf=- napísal:Co som cital playdota.com, tak vyberaju hlavne ludi s lepsimi PCckami a ludi co uz maju na steame dost kupenych hier. Tak to vychadza statisticky.
a Napr. ja som dostal pozvanku medzi prvymi a na steame nemam kupenu ani jednu hru
-
Croven
Star
tak tak,je to o nahode a o stasti,ked pozeram niekedy na brata a vidim s akymi alebo proti akym idiotom hra....
Dpc len mne to teraz nejde alebo im padol masterserver?