Projektor + dobre ozvucenie

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
hafisko1
Novice
Novice

Projektor + dobre ozvucenie

Príspevok od používateľa hafisko1 »

Ahojte priatelia,

pozeral som ci neduplujem nejaku temu ale vpodstate som nic take nenasiel.

Viete mi prosim niekto poradit dobry full hd projektor? Rozmyslam nad Optoma hd 200 x, nemate s nim niekto skusenosti? Popripade nejaky iny navrh? Tak okolo 1000eur

+ a to by ste ma este viac potesili, chcem to na filmy do obyvacky 4,7x4m /cize budem premietat na vzdialenost 4m/.

Chcel by som nejake kvalitne ozvucenie, vediet si to vychutnat - viete mi poradit nejaku dobru 5+1 zostavu . asi je nutny aj receiver co? Toto tak do 600Eur.

Dakujem moc kazdemu za radu :) Co sa tyka zvuku pozeral som nejake onkya na alze, len skoda ze sa nedaju najst nejake rozumne recenzie ze by som vas neotravoval :(
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Projektor + dobre ozvucenie

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Onkyo je stavka na istotu. Podobne nejaky Denon, Marantz či Harman Kardon. Tymi chybu neurobiš. problem je, že nejakych 300€ ktore ostanu na repro, tam sa veľa vody namutiť neda. Maximalne tak nejake lowend modely od Magnatu, Jama, Heca atd. A aj to len 5.0. Skôr by sa oplatilo hľadať bazarove repro.

Pokiaľ ide o projektor, vyberaj LCD, nie DLP. Veľmi dobre ohlasy prave v rozpočte ktory maš ma EPSON EH-TW3200.
hafisko1
Novice
Novice

Ahoj, velka vdaka za rady.

ten projektor znie fajn ! . co sa tyka hudby, som ochotny zainvestovat aj viac - kludne do 600e spolu s receiverom. akurat okrem par kusov zostav na alze netusim kde to zhanat.

nemas nejake napady?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Praveže tych 600€ nie je nijako veľa. Počitaj cca s 300€ na receiver a zvyšnych 300€ tak-tak stači na nejake rozumne repro. Jedine ak 5.0. Preto asi bude rozumnejšie hľadať repro v bazari.

http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... ntas-5000/
http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... 506-hcs-3/
http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... e-set-800/
hafisko1
Novice
Novice

Dakujem moc este raz,

vidim ze som bol naivny ked som myslel ze za 600e poriesim nejaku velmi kvalitnu hudbu :) na receiveri sa asi setrit neoplati co? kupit nejaky za 150e
Ryan Giggs
VIP
VIP

Takych 1000€ je minimum.
Problem je, že sa neoplati šetriť ani na repro. Ale ak už, tak skôr by som ubral u receiveru a pridal na repro. Najlepšie zobrať najaky receiver od Sony, Yamahy či Pioneeru za 200 - 250e eur a za 400 repro.
hafisko1
Novice
Novice

Sakra :) projektor 1000, hudba 1000, a to este nemam ani gauc heh..
takymto niecim asi tiez vela vody nenamutim co?

http://www.alza.sk/onkyo-ht-s6405-cerne-d244815.htm
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak vyžiť sa celkom slušne da aj s tymto. Len proste veľky zvuk vyžaduje veľke repro. Fyzika nepusti. Prinajhoršom sa to neskôr da upgradovať kupou lepšich repro k tomu receiveru.
Ja by som ale predsalen radšej volil niečo z tych odkazov vyššie aj napriek tomu že je to 5.0. Zvuk bude na inej urovni. A hlavne to bude slušne použiteľne aj na hudbu. A ten subwoofer sa tam da neskôr dokupiť tiež.
hafisko1
Novice
Novice

Clovece, z kade ty toto vsetko vies :)

inak nemam dom, je to len byt - budem vlastne citit ten rozdiel investicie? asi nejde len o hlasitost, ale pocitim tu kvalitu podania zvuku aj pri normalnom pocuvani filmu co?

//autoeditácia príspevku (19 Nov 2011, 19:21)
este dodam :) teraz asi ulahodim tvojmu oku..co povies na toto? ajked hej- je to uz troska vyssie ako som rozpoctoval. ale zaujima ma tvoj nazor. ja sa asi necham ukecat a postel pocka :D - najskor bude technika

http://www.alza.sk/jamo-s-506-hcs-6-tma ... d99937.htm
Ryan Giggs
VIP
VIP

O hlasitost vobec nejde. Ze je to vacsie repro neznamena automaticky ze to bude hrat hlasnejsie ako male. Kludne to moze byt opacne. Ide samozrejme o kvalitu. Pri tej novej cene co si dal je uz vyber podstatne vacsi.
Domino145
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Domino145 »

O hlasitosti reproduktorov napr. na 15 w zosilnovači rozhoduje citlivost reproduktorov.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

hafisko porozmyslaj, ci stovku neprihodis. Ak si v BA, mozes si to prist ku mne vypocut.

JBL Stereo 180 Black (samozrejme za predpokladu, ze 5+1 nie je podmienkou) Mne osobne sa s 5+1 nikdy nechcelo serkat :]

//pardon kukam, ze uz to zdrazelo. Ja som to kupil pred casom za 700 :/
Napísať odpoveď