Google Chrome
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Google Chrome
Zdravim, chcel by som sa spýtať či sa dá nejako nastaviť aby sa pri preberani suborov islo len otvorit ..bez ukladania ..ako to je napr na Internet Explorer
Re: Google Chrome
Bez ukladania to nerobí ani Internet Explorer. Ak zvolíš Otvoriť, tak IE to proste stiahne do temp adresára a otvorí odtiaľ.
Aký typ sťahovaného predmetu chceš otvoriť (mp3, nejaké video...)?
Aký typ sťahovaného predmetu chceš otvoriť (mp3, nejaké video...)?
-
mihalswk
Medium Professional
no ved viem ale myslel som to tak ze tam je aj moznost otvorit nielen ulozit...ked stahujem torrenty ...tak vzdy som ten torrent nechal len otvorit a potom v bittorente som si vybral cielovu zlozku ..bolo to jednoduchsie
Stiahni si nejaký torrent. Dole v lište sťahovania, pri stiahnutom torrente klikni na tu malú šipku a nastav (podľa obrázku), nech sa ti tento typ súboru vždy otvára.
Zrušenie nastavenia automatického otvárania: kľúč - možnosti - pod kapotou - preberanie - klik na "Odstrániť nastavenia automatického preberania".
-
mihalswk
Medium Professional
aha to som si nevsimol
dakujem
mozte lock 
kde chrome ukladá heslá na disku?
idem dať pokazený notebook do servisu a potrebujem vymazať všetky uložené heslá (pre istotu). Disk z notebooku mám pripojený na desktope
idem dať pokazený notebook do servisu a potrebujem vymazať všetky uložené heslá (pre istotu). Disk z notebooku mám pripojený na desktope
C:\Users\"meno používateľa"\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Login Data
Čaute, prosím vás (tých čo majú chrome) tlačítko na otváranie novej karty, chýba mi tam to +. Na NB ho tam mám na PC už nie. Používam predvolený motív. Je to chyba alebo nejaký update?
// fajn už ani na NB nie je takže sa asi jedná o aktualizáciu
// fajn už ani na NB nie je takže sa asi jedná o aktualizáciu
Mne to tiež spravilo teraz, je to kvôli novej verzii 17.
Oživím tému. Nepoznáte nejaký addon do chrómu, ktorý vie upraviť klasické download progress bary (tie kolieska) na niečo väčšie, ako má napr. FF? Tj., najlepšie aby celá stránke preberania obsahovala progress bary na celú šírku.