M-AUDIO Xsession pro

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

M-AUDIO Xsession pro

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

čaute. zaobstaral som si vyššie spomenutý MIDI kontroler, aby som sa mal čomu venovať, keď sa doma nudím. no mám jeden problém. ku tomu MIDI kontroleru bolo pribalené CD so softwarom Torq MixLab. všetko je funkčné, program funguje ako má až na jednu maličkosť. na mojich reproduktoroch (Genius SW-HF5.1 5000) mi hrajú iba predné a zadné reproduktory. skúšal som pripájať aj iné reproduktory, ktoré sa pripájajú cez 3x3,5mm jack a robilo to stále to isté. v tom Torq MixLab nie je nikde žiadne nastavenie čo sa zvuku týka. jedine, čo sa dá zmeniť je AUDIO INTERFACE, SAMPLE RATE, BUFFER SIZE, MASTER OUTPUT, CUE OUTPUT. skúšal som ten MIDI kontroler aj cez Virtual DJ PRO spustiť. tam som mal zasa problém s nastavením jednotlivých funkcií. nevedelo mi správne priradiť stranu A ku deck 1 a stranu B ku deck 2. skúšal som to aj manuálne ale tiež to nešlo. skúšal som aj Traktor Studio DJ 3, ale v tom mi ten MIDI kontroler nevezme. viete mi prosím poradiť, cez aký software by som to mohol ešte vyskúšať spustiť? poprípade ak s tým máte niekto skúsenosti, tak dajte prosím vedieť. mal som doma pozapájanú komplet celú zostavu. boli tam gramce od Pionner, mixák od Numark, prevodník Traktor Scratch Duo 2 a všetko hralo bez problémov cez Traktor Studio DJ, ale aj cez Virtual DJ (tam to chcelo sa potrápiť v nastaveniach).

ak máte niekto skúsenosti alebo nápady, tak prosím poraďte. vďaka.
Napísať odpoveď