Telekom - predĺženie viazanosti - nový mobil
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Telekom - predĺženie viazanosti - nový mobil
Zdravím,
teraz v decembri mi končí 24 mesačná viazanosť u Telekomu a budem si ju predlžovať o ďalších 24 mesiacov.
Mám program Podľa seba Naj 3. Chcem k tomu nejaký dobrý telefón. Momentálne mám Nokiu 5800XM. Doplatok za telefón je okolo 50€ (ak je fón naozaj lepší ako iný a stojí 60€ tak tých 10€ by sa nahrabať dalo).
Podľa ich ponuky to vyzerá že jediný telefón ktorý by mi vyhovoval je asi len Nokia 500 (práve o tomto fóne som hovoril že radšej doplatím 9€ ako mať lacnejší a 50x horší Samsung).
Tuto je celý zoznam:
http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... 0&count=84
Ps.:
Mám aj klubové body no neviem presne koľko ich je. Viem že dostanem ďalšie za predĺženie zmluvy a ďalšie za elektronickú faktúru.
Ak niekto chápe tým zľavám za tie body tak by mi to mohol objasniť.
http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... ubove-body
Vďaka
teraz v decembri mi končí 24 mesačná viazanosť u Telekomu a budem si ju predlžovať o ďalších 24 mesiacov.
Mám program Podľa seba Naj 3. Chcem k tomu nejaký dobrý telefón. Momentálne mám Nokiu 5800XM. Doplatok za telefón je okolo 50€ (ak je fón naozaj lepší ako iný a stojí 60€ tak tých 10€ by sa nahrabať dalo).
Podľa ich ponuky to vyzerá že jediný telefón ktorý by mi vyhovoval je asi len Nokia 500 (práve o tomto fóne som hovoril že radšej doplatím 9€ ako mať lacnejší a 50x horší Samsung).
Tuto je celý zoznam:
http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... 0&count=84
Ps.:
Mám aj klubové body no neviem presne koľko ich je. Viem že dostanem ďalšie za predĺženie zmluvy a ďalšie za elektronickú faktúru.
Ak niekto chápe tým zľavám za tie body tak by mi to mohol objasniť.
http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... ubove-body
Vďaka
Re: Telekom - predĺženie viazanosti - nový mobil
najlepšie by bolo ak by si zobral niečo za 1e predal to, k tomu dolozil tych 50 euro a zozenie s si lepší telefon ako je v ponuke 
neviem prečo ale mam pocit, že vždy keď si predlzujem zmluvu, tak tam nieje lepšítelefon v rozumnej cene ako ten čo som mal predtým
Ale ak chceš telefon z tade a vyhovuje ti Nokia, tak kludne ju zober, aj ked sa mi nezdá dať za ňu tolko pri pausale
alebo si priplat za ten SE live walkman ci co to je alebo LG optimus 500 
neviem prečo ale mam pocit, že vždy keď si predlzujem zmluvu, tak tam nieje lepšítelefon v rozumnej cene ako ten čo som mal predtým
Ale ak chceš telefon z tade a vyhovuje ti Nokia, tak kludne ju zober, aj ked sa mi nezdá dať za ňu tolko pri pausale
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nokiu 500 neber. Zober C6-01. O 2 triedy lepší displej (aj v kvalite a aj v čitateľnosti na slnku), oveľa lepší fotoaparát s bleskom a spúšťou, novší BT, Wi-Fi štandartu n, predná kamera, lepšia akcelerácia, HD kamera... Podľa mňa sa oplatí.
-
Michaelo
Hardcore addict
Momentálne mám Nokiu 5800 a s jej foťákom som spokojný. Vonku fotí krásne a na ťaháky alebo fotografie textov (napr na súčiastkach PC) mi stačí lebo má Makro 
SE nechcem a LG tiež nie (malý display). Práve tieto telefóny som si porovnával a na nokiu nemajú. A to za 1€ čo má 256tisíc farieb ani nepredám
Nikto by to nekúpil.
MichalkoOo
Akú C6-01 ? Videl si ty ponuku tých telefónov. Jediná nokia C6 čo tam je by ma vyšla 169€ aj s paušálom. To je 3x viac ako môj limit
Porovnal som ti 3 telefóny (aj ten SE). TUTO
C5-03 rozhodne nechcem. Je horšia ako Nokia 500 a SE mix walkman nemá ani Javu či WAP (niekedy normálny net nejde a treba WAP). Má omnoho menej internej pamäte.
Ak niekto nájde telefón kvalitnejší ako Nokia 500 za tých cca 50€ budem veľmi rád. Len škoda že ich akciové ponuky sú stále takto obmedzené.
SE nechcem a LG tiež nie (malý display). Práve tieto telefóny som si porovnával a na nokiu nemajú. A to za 1€ čo má 256tisíc farieb ani nepredám
MichalkoOo
Akú C6-01 ? Videl si ty ponuku tých telefónov. Jediná nokia C6 čo tam je by ma vyšla 169€ aj s paušálom. To je 3x viac ako môj limit
Porovnal som ti 3 telefóny (aj ten SE). TUTO
C5-03 rozhodne nechcem. Je horšia ako Nokia 500 a SE mix walkman nemá ani Javu či WAP (niekedy normálny net nejde a treba WAP). Má omnoho menej internej pamäte.
Ak niekto nájde telefón kvalitnejší ako Nokia 500 za tých cca 50€ budem veľmi rád. Len škoda že ich akciové ponuky sú stále takto obmedzené.
Ja osobne by som bral LG P690 ku podla seba 3 za 19€.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nechcem vyzerať tak že som sa skalopovene rozhodol pre Nokiu 500 ale pozri sa na toto porovnanie:
http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... &phone=653
Tých 40€ nie je až tak veľa za takýto rozdiel. + by som mohol dostať zľavu za klubové body (z 59€ na 44€).
http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... &phone=653
Tých 40€ nie je až tak veľa za takýto rozdiel. + by som mohol dostať zľavu za klubové body (z 59€ na 44€).
-Rozdiel medzi poctom farieb neroznanas.
-320x480 na 3,2" displej uplne staci.
-Zakladna pamet 150MB nevadi,kupim SD kartu a mam po probleme.
-Fotak je jedine velke -
V ostatnom je LG lepsi.
-320x480 na 3,2" displej uplne staci.
-Zakladna pamet 150MB nevadi,kupim SD kartu a mam po probleme.
-Fotak je jedine velke -
V ostatnom je LG lepsi.
-
Michaelo
Hardcore addict
V čom?
Nemá javu, nemá prehrávač dokumentov, baterka vydrží kratšie.
Nechcem zasa šmejd mobil. Chcem ho na Internet, Hudbu, Hry a Filmy. Moju Nokiu využívam už len na Internet a Hudbu lebo hry na ňu sú blbosti a tie dobré som prešiel a filmy, no a vadí trochu malé rozlíšenie (a má väčšie rozlíšenie ako ten LG) no ani N 500 nemá lepšie.
A s internou pamäťou:
Moja nokia má podobnú pamäť. Mal som k nej 8 GB kartu ale niektoré programy proste musíš dať do telefónu + vyzváňanie a fotky kontaktov. A ver mi že tých 150 MB pôjde preč behom chvíle.
ja som na telefóny náročný a chcem to najlepšie do 50€ z ich ponuky
Rád si nechám poradiť ale nie takéto šunty
sorry (ale aj tak vďaka)
Nechcem zasa šmejd mobil. Chcem ho na Internet, Hudbu, Hry a Filmy. Moju Nokiu využívam už len na Internet a Hudbu lebo hry na ňu sú blbosti a tie dobré som prešiel a filmy, no a vadí trochu malé rozlíšenie (a má väčšie rozlíšenie ako ten LG) no ani N 500 nemá lepšie.
A s internou pamäťou:
Moja nokia má podobnú pamäť. Mal som k nej 8 GB kartu ale niektoré programy proste musíš dať do telefónu + vyzváňanie a fotky kontaktov. A ver mi že tých 150 MB pôjde preč behom chvíle.
Rád si nechám poradiť ale nie takéto šunty
Tie mobily maju android, nastuduj si nieco o nom a potom hovor o jave, prehravaci, a podobne.
-
Michaelo
Hardcore addict
Viem čo je android a aký je. Mal som možnosť ho mať a je to neprehľadný OS. Kým niečo nastavím tak ďakujem pekne.
Nemal som v ruke najnovší Android ale bolo to 2.0 alebo 2.1 či nejak tak.
No tie androidy sú šmejdy. Tá nokia ma 1GHz procesor a 256 MB RAM. Chýba mi akurát Auto focus, Led blesk (v tejto cene by xenón nebol možný) a Grafický čip. No to by cenu zdvihlo o dosť vyššie (takže stačil by aj Auto focus ktorý má ale 5800vka).
Prečítal som si aj pár recenzií a tá Nokia vyzerá na najlepšiu voľbu z tej ich priblblej ponuky. Keď som bral N5800XM tak to bolo z Orangeu k otcovmu paušálu a doplácal som k nej 200€ (toľko dnes nestojí nová 5800vka).
No tie androidy sú šmejdy. Tá nokia ma 1GHz procesor a 256 MB RAM. Chýba mi akurát Auto focus, Led blesk (v tejto cene by xenón nebol možný) a Grafický čip. No to by cenu zdvihlo o dosť vyššie (takže stačil by aj Auto focus ktorý má ale 5800vka).
Prečítal som si aj pár recenzií a tá Nokia vyzerá na najlepšiu voľbu z tej ich priblblej ponuky. Keď som bral N5800XM tak to bolo z Orangeu k otcovmu paušálu a doplácal som k nej 200€ (toľko dnes nestojí nová 5800vka).
Vidim,ze nema zmysel ti radit, (uz len podla toho ze to chces na hry a FILMY).S tou vydrzou by som bol opatrnejsi,kazdy mobil ktory aktivne vyuzivas na net ti max vydrzi 2 dni.Android mozes kludne vyuzivat aj bezne veci a vydrz bude vysoka (avsak musis vediet si vsetko optimalizovat a nepouzivat "task killeri".)Michaelo napísal:V čom?
A s internou pamäťou:
Rád si nechám poradiť ale nie takéto šuntysorry (ale aj tak vďaka)
O displeji sa s tebou hadat radsej nebudem. (vyssie rozlisenie len zbytocne zerie viac z baterie a ver mi 480x320 rozlisenie uplne staci na 3,2").
Fotky,vyzvanania a take prkotiny Android umoznuje ulozit na SD.
Ale tak ak chces kup si radsej Mrtvy Symbian.
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2011, 19:33)
Co s toho,ze ma lepsi procesor ked Symbian ho nevie vyuzivat ?Michaelo napísal:Viem čo je android a aký je. Mal som možnosť ho mať a je to neprehľadný OS. Kým niečo nastavím tak ďakujem pekne.
A za taku cenu nema AF ?
Graficky cip je u Androidov samozrejmost.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nehovorím že nechcem poradiť ale nie tieto šmejdy.
Zobral by som Galaxy Ace keby že mám vyšší paušál (vyšiel by ma na rovnako ako Nokia 500).
Moja nokia 5800 má výdrž 2 dni vkuse na internete tak neviem o čom teraz hovoríš.
No na taký display by sa hodilo rozlíšenie aspoň 360x640 (nechcem ísť z vyššieho na nižšie).
Jo to sa dá aj na Symbiane, lol. No niekedy potrebuješ vytiahnuť SD kartu a stane sa že musíš nastaviť na novo (nie vždy ale stane) alebo sa ti SD karta stratí a si v ehm. Preto dôležité veci do phonu.
Symbian využím dlho a rozhodne nie je mŕtvy. To že to Nokia v poslednej dobe poriadne po*rala je pravda ale Symbian je stále dobrý OS.
Vie ho využiť. Možno nie dostatočne ale stále to bude IMHO rýchlejšie ako Andorid so 600MHz CPU
Jo no to štve aj mňa.
Jo ale jaký?
Zobral by som Galaxy Ace keby že mám vyšší paušál (vyšiel by ma na rovnako ako Nokia 500).
Moja nokia 5800 má výdrž 2 dni vkuse na internete tak neviem o čom teraz hovoríš.
No na taký display by sa hodilo rozlíšenie aspoň 360x640 (nechcem ísť z vyššieho na nižšie).
Jo to sa dá aj na Symbiane, lol. No niekedy potrebuješ vytiahnuť SD kartu a stane sa že musíš nastaviť na novo (nie vždy ale stane) alebo sa ti SD karta stratí a si v ehm. Preto dôležité veci do phonu.
Symbian využím dlho a rozhodne nie je mŕtvy. To že to Nokia v poslednej dobe poriadne po*rala je pravda ale Symbian je stále dobrý OS.
Vie ho využiť. Možno nie dostatočne ale stále to bude IMHO rýchlejšie ako Andorid so 600MHz CPU
Jo no to štve aj mňa.
Jo ale jaký?
Tak teraz si uplne zabil."Zobral by som Samsung Galaxy Ace."
Takze na 3,2" displeji ti vadi 320x480.
Ale na 3,5" 320x480 bude uplne super.Ved ten Ace ma iba vecsi displej a trosku lepsi fotak.
Tak mi teraz povedz preco by si ho uprednostil pred tym LG ?
Sorry,ale do telefonov sa moc nevyznas a sam nevies co chces.
Takze na 3,2" displeji ti vadi 320x480.
Ale na 3,5" 320x480 bude uplne super.Ved ten Ace ma iba vecsi displej a trosku lepsi fotak.
Tak mi teraz povedz preco by si ho uprednostil pred tym LG ?
Sorry,ale do telefonov sa moc nevyznas a sam nevies co chces.
-
Michaelo
Hardcore addict
V porovnaní je stále lepší ako ten čo si dal ty. Ale s porovnaním Nokia 500 je to taký Low-end.
Ale nebavme sa o iných paušáloch.
Ako som povedal. Chcem to hlavne na Internet, Hudbu, Filmy a Hry a GPS.
Nájdi mi niečo čo splní moje požiadavky naozaj lepšie ako Nokia 500 a ja si o tom prečítam recenzie a porovnania
Ale nebavme sa o iných paušáloch.
Ako som povedal. Chcem to hlavne na Internet, Hudbu, Filmy a Hry a GPS.
Nájdi mi niečo čo splní moje požiadavky naozaj lepšie ako Nokia 500 a ja si o tom prečítam recenzie a porovnania
Ano je lepsi,ale stoji o 40€ viac.
Tak ako pisem lepsi fon do 170€ ako je ten LG nezozenies a v T-Mobile na pausal je cena viac nez vyborna.Ver mi s Androidom budes spokojny.
Vlastne zozenies od znaciek Huawei alebo ZTE.
Tak ako pisem lepsi fon do 170€ ako je ten LG nezozenies a v T-Mobile na pausal je cena viac nez vyborna.Ver mi s Androidom budes spokojny.
Vlastne zozenies od znaciek Huawei alebo ZTE.
-
Suffel
Guru
tu nokiu so Symbianom by som zahodil po psovi.. ako nic proti ale ja tieto nokie zo symbianom za telefon nepovazuje (samozrejme na volanie a sms postacuje)..
na tvojom mieste to spravim bud tak ako ti radili hore zober nejaky mobil predaj doloz peniaze a kup z ruky.. alebo ak by si bol ochotny doplatit 79€ tak zober HTC Wildfire S: http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... ire-s-grey
na tvojom mieste to spravim bud tak ako ti radili hore zober nejaky mobil predaj doloz peniaze a kup z ruky.. alebo ak by si bol ochotny doplatit 79€ tak zober HTC Wildfire S: http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... ire-s-grey
Povedz mi 3 dovody preco by si uprednosti ten WildFire pred spominanym LG,uplne zbytocne preplatis 79€.
Aha sorry ked mas HTC-ecko alebo Iphone tak si iny frajer.
Aha sorry ked mas HTC-ecko alebo Iphone tak si iny frajer.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nehádajte sa tu. na to som tu ja 
Nad ním som aj ja rozmýšľal ale ti displaye mi prídu nekvalitné. 256 tis. farieb je málo ak chceš pozerať filmy.
Ja som pôvodne chcel Nokiu 600 no kvôli tomuto čomusi ju zrušili
Nad ním som aj ja rozmýšľal ale ti displaye mi prídu nekvalitné. 256 tis. farieb je málo ak chceš pozerať filmy.
Ja som pôvodne chcel Nokiu 600 no kvôli tomuto čomusi ju zrušili
Boze mooooooooooooj.Pocet farieb nemas sancu rozoznat (musel by si fakt podrobne na to pozerat,bezne si to nemas sancu vsimnut) a pozerat filmy na mobile,no primitivejsie vyuzivanie asi nie je.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ty sa v škole nenudíš niekedy aj 2 hodiny nič nerobením. Cez leto som sadol do auta a šiel ku kauflandu pokecať s kamošom a zapáliť si ale v zime?
A najviac ho využijem na Net, Hudbu a Hry. Za tým ide GPS a Filmy.
A najviac ho využijem na Net, Hudbu a Hry. Za tým ide GPS a Filmy.