Mercedes G Black Shadow
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mercedes G Black Shadow
Pred par dnami som bol s jednym znamym za ktorym bol nedavno jeden pan z vychodu Slovenska. Prisiel na Mercedese triedy G v uprave Black Shadow, je to upraveny Mercedes s vykonom 900 koni a spotrebou vyssou ako mali vojeske V3S. Malo by ich byt len par kuskov na svete a jeden zhodou okolnosti na Slovensku. Marne vsak hladam informacie o tomto kusku, nikde sa nemozem k tomu dopracovat.
Re: Mercedes G Black Shadow
fuha 900 konove mb
brabus ma ale "len" 800
http://www.brabus.com/cars4sale.php?id= ... ategorie=1
ja by som bral to cabrio so 400kou na tachaci
brabus ma ale "len" 800
ja by som bral to cabrio so 400kou na tachaci
Škoda, že si nemal možnosť odfotiť ho. Som fanúšikom G triedy (platonickým
) ale o niečom ako Black Shadow počujem prvýkrát. Ak išlo o nejakú zákazkovú výrobu tak sa o tom zrejme už viac ani nedozvieme.
Určite nešlo o úpravu Brabus?
Určite nešlo o úpravu Brabus?
kludne mohlo.. a moze to byt aj vylepseny brabus preto tych 900 koniromulus2 napísal:Ak išlo o nejakú zákazkovú výrobu
aj take by stacilo
Hm, o takom počujem aj ja prvýkrát... Poznám CLK 63 AMG Black alebo potom ešte existuje Edo Competition Mercedes-Benz Black Shadow, ale žiaden z nich nemá 900 hp.
-
hojko
Site Admin
Brabus je znama uprava, to by si clovek nemohol ani pomylit. V tomto pripade ide o Black Shadow a rovnako ako vy, tak aj ja som to pocul prvy krat.
Hojko: a malo to aj nejaký emblém "black shadow" napríklad na boku - ako mávajú G-čka "V8" alebo ti to len ten chlapík povedal, že je to black shadow? Stále mi to totiž vŕta v hlave a pozerám aj videá z G-čkových zrazov, tak že či nezahliadnem niekde nejaký poznávací znak, alebo niečo podobné 
//aha, ja som myslel, že si ho aj videl - tak sa nám pátranie dosť komplikuje
//aha, ja som myslel, že si ho aj videl - tak sa nám pátranie dosť komplikuje
-
hojko
Site Admin
Neviem ti povedat, ja som pri aute nebol, takze vobec netusim.