ahoj,
mam problem z netom, mam ho cca 2tyzdne.
Problem je v tom ze mi nechce nacitat stranky resp. musim par krat refresovat stranku, divne je ale to ze stahovanie slape ok cca 2mb/s.
Samozrejme som pisal, volal na support no ti mi povedali ze u nich problem nie je a tym to pre nich zhaslo.
Skusal som to na viacerych laptopov, priehladacov. Nejaka rada? pomoc?
pomaly zaroven rychly net
Re: pomaly zaroven rychly net
Ak to robí na viacerých počítačoch, tak chyba v PC určite nebude a tým pádom Ty s tým nič nemáš. Jedine ak bude chyba v Tvojom routri.. ak ho máš.. v tom prípade skús odpojiť svoj router a napojiť priamo PC. Ak bude robiť to isté, ešte raz zavolaj na support, nech si donesú vlastný notebook a nech si to prídu k Tebe domov vyskúšať...
Skus zmenit DNS. Pripomina mi to jednu chybu z XP ked robila problem hodnota TTL, upravovalo sa to v registroch alebo tiez Tuneup.
Skusal som to priamo cez kabel, no nic.
Opat som tam volal, 8minutovy hovor a stale to iste bla bla bla
heker, mozes mi to napisat trosku podrobnejsie, prosim ?
ak to nepojde, jednoducho nezaplatim ucet, najviac ma stve ze platim £33.50 a aj tak nedokazu zapezpecie stabilne rychle pripojenie!
Opat som tam volal, 8minutovy hovor a stale to iste bla bla bla
heker, mozes mi to napisat trosku podrobnejsie, prosim ?
ak to nepojde, jednoducho nezaplatim ucet, najviac ma stve ze platim £33.50 a aj tak nedokazu zapezpecie stabilne rychle pripojenie!
Ako si pripojeny, kablom ci wifi? Aku mas mat prenosovu rychlost? Skus ping a napisem sem hodnotu v ms alebo urob obrazok a daj do prilohy. Start - spustit a tam daj:
ping sme.sk -t
ping sme.sk -t
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co cakas od wifi, navyse tie pingy su dost vysoke. Z toho co si tu napisal sa vela vycitat neda, pretoze si to neuviedol tak ako to tu bolo uvedene, teda s prepinacom -t, aby to pingovalo neustale a bolo vidiet mozne vypadky paketov.