Problem s hardiskom
Problem s hardiskom
Caute. Mam taky problem. Kupil som si novy notebook pred tromi dnami. Nevsimol som si to predtym, ale teraz som spozoroval,ze mi nieco chrci/praska/susti v notebooku. Nevedel som urcit chybu. Tak som nainstaloval HD TUNE a dal som kolonku health a vtedy som si oci vyocil. Naslo tam chybu. Dost ma to prekvapilo, lebo notebook je novy. Davam sem screen z HD Tune. Mam to dat reklamovat alebo co mam robit. Poradte prosim
Dakujem
Re: Problem s hardiskom
http://www.ariolic.com/activesmart/smar ... count.html -google translate by malo postacit
Skusal si aj error scan?Daj full scan ci nie su dake bad sectory
Skus dat aj chkdisk start-pocitac-C-vlastnosti-nastroje-kontrola chyb-kontrolovat-vetko zaskrtni ok
po restarte by malo zacat kontrolovat disk pripadne poopravuje dake chyby
Skusal si aj error scan?Daj full scan ci nie su dake bad sectory
Skus dat aj chkdisk start-pocitac-C-vlastnosti-nastroje-kontrola chyb-kontrolovat-vetko zaskrtni ok
po restarte by malo zacat kontrolovat disk pripadne poopravuje dake chyby
Spravil som error scan full. ... A co mam prosim robit s tym prvym odkazom ? Potom skusim ten chdisk
V tom odkaze pisu co znamena ta chyba Reallocation Event Count-v strucnosti asi tolko ze je to pocet pokusov prenosu dát z chybného sektora na špeciálne vyhradenu oblast disku.
Takze ak mozes radsej si data pozalohuj aspon tie najdvolezitejsie a daj chkdisk ak by sa pri namahani poskodil disk este viac
Takze ak mozes radsej si data pozalohuj aspon tie najdvolezitejsie a daj chkdisk ak by sa pri namahani poskodil disk este viac
Robím ten chdsk
Ozvem sa potom ako to dopadlo.
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2011, 8:01)
Ak mam pravdu povedat,moc ma to nepotesilo. Dopadlo to takto>
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2011, 8:01)
Ak mam pravdu povedat,moc ma to nepotesilo. Dopadlo to takto>
-
vikko78
Medium Professional
doporučím už len zálohovať data, lebo je otázka času, kedy odíde naveky
Ta dalsia chybka znamena ze sektor je neopravitelny.Presne ako bolo spominane pozalohovat a dat na reklamaciu alebo kupit novy disk.
A ta chyba je v hardisku hned ako sa vyrobi?
To uz nikto nevie odkial si book kupoval co je vlastne naozaj vo vnutry.Samozrejme moze byt aj zly kus.Kde si ho kupoval?
Notebook som kupil v alze.
//autoeditácia príspevku (21 Nov 2011, 17:03)
Pytam sa to preto, ze ci ma neobvinia, ze som to spravil ja a reklamaciu neuznaju. A inak ako to ? Do 7 dni vymenia tovar ?
//autoeditácia príspevku (21 Nov 2011, 17:03)
Pytam sa to preto, ze ci ma neobvinia, ze som to spravil ja a reklamaciu neuznaju. A inak ako to ? Do 7 dni vymenia tovar ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
dáš reklamovať, ak to neopravia do 30 pracovných dní musia ti vrátiť peniaze alebo nový nb.. z ničoho ťa neobvinia
Tak vieš ale komu sa chce cakat 30 dni ?... Mne teda moc ne.
tak si ho nechaj pokazeny a nestazuj sa 
Pffff ale vyhodim za to tolke peniaze a este mam cakat pomaly mesiac, kym ho dostanem spät. Fakt sila. 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Daj reklamovat. Ten mesiac je maximum. Bezne to su 2 tyzdne maximalne. niekedy to skontroluju aj za pockanim a ked najdu chybu tak vymenia. Inak poslu do servisu a tam sa na to ceknu.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
u mňa trvala výmena HDD 7 pracovných dní
mal si si ho kupit cez eshop alebo otestovat v predajni pri kupe, nabuduce budes aspon vedietLukasqoO napísal:Pffff ale vyhodim za to tolke peniaze a este mam cakat pomaly mesiac, kym ho dostanem spät. Fakt sila.
Notebook bez windowsu otestujem v predajni...