Android do 100e
Android do 100e
Zdravim, chcel by som nejaky android telefon, len neviem ktory.. cena by mala byt okolo 100e, nechcem nic super mega nadupane, ale skor take overene.. ze sa nejak moc nekazi, funguje to a nieje to nejak moc pomale.. Cena je +-100e, nechcem brat novy, skor z bazaru.. dik za rady..
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android do 100e
Pozri so moju tému: Telekom - koniec viazanosti - nový mobil
Nakoniec budem brať Sony Ericson Live (walkman) je to vlasne SE Xperia Live. Nový stojí 180€ až 200€
Tuto je téma kde som popísal základy telefónu (je to vlastne cocnuté z fony.sk)
Nakoniec budem brať Sony Ericson Live (walkman) je to vlasne SE Xperia Live. Nový stojí 180€ až 200€
Tuto je téma kde som popísal základy telefónu (je to vlastne cocnuté z fony.sk)
Kód: Vybrať všetko
http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=139&t=14650-
kukiak
Addict
Skus zohnat Huawei Sonic. Bol to moj prvy android (vyhral som
) a som velmi spokojny. S novou romkou a pretaktovanym procesorom sa mi nestane, ze by nestihal alebo sekal. Ma vsak slaby fotak.
kukiak napísal:Skus zohnat Huawei Sonic. Bol to moj prvy android (vyhral som) a som velmi spokojny. S novou romkou a pretaktovanym procesorom sa mi nestane, ze by nestihal alebo sekal. Ma vsak slaby fotak.
Noo, nad nim som aj ja rozmyslal.. displej je v pohode? nevadi, ze ma mensie rozlisenie..? kde najdem o pretaktovani procaku? a o tej romke? fotak mi nevadi..
-
kukiak
Addict
Podla mna je ten displej v pohode, ziadne kocky a hrany.. O romkach klasicky na forum.xda-developers.com . Ja som od toho mobilu necakal vela, potreboval som len nahradu za n5530 s prasknutym displejom a do toho prisla ta O2 sutaz, ze si si mal vystat mobil
.. No a ostal som prekvapeny, na tu cenu je to fakt dobry mobil.
Suhlasim, vyborny mobil za danu cenu a potom este lepsi je ZTE Blade s este lepsou moznostou upravy a taktovania a hlavne displej a rozlisenie, ktore nemaju konkurenciu v tejto cenovej kategorii.
Da sa na tom ZTE updatnut vyssia verzia androidu? nie 2.1 ale 2.3 trebars..?harlik napísal:Suhlasim, vyborny mobil za danu cenu a potom este lepsi je ZTE Blade s este lepsou moznostou upravy a taktovania a hlavne displej a rozlisenie, ktore nemaju konkurenciu v tejto cenovej kategorii.
Ano, da sa tam bez problemu nahodit 2.2 (jednoduchy navod: http://www.sanfranciscoandroid.co.uk/an ... zte-blade/ )
Ja ho tiez odporucam, teraz po znizeni ceny v Orange je to telefon s asi najlepsim pomerom cena/vykon.
Ja ho tiez odporucam, teraz po znizeni ceny v Orange je to telefon s asi najlepsim pomerom cena/vykon.
Da sa nahodit samozrejme aj android 2.3
Diky za rady:) tak nakoniec pojdem do toho zte blade, kedze je v podstate uplne rovnaky, ako huawei, az na to, ze ma 2 krat vacsie rozlisenie a pamat, a este sa da taktovat procak, a za tu cenu potom nieje o com..
Síce berieš ztečko ale ak by to čítal niekto iný tak tiež odporúčam Huawei.Tiež som ho vyhral a až na to, že má malý displej je to fakt super telefón.Fičí svižne a s cyanogenmodom to je úplne niečo iné
Ten ZTE Blade som teraz videl v Datarte len za 129 Eur. Naozaj nie je o com a je lepsi ako Huawei Sonic.