BattleField 3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
stuka: Co ti vadi na chatovacom okne???
asi to, ze zabera stvrt obrazovky, tiez mi to vadi 
Nemate niekto podobny problem s battlogom ako ja, vid. obrazky/prilohy nizsie....Proste mi neaktualizuje battlefeed..nepridava mi tam novo ziskane stuhy,ocenenia, medaile ci postup v ranku a ak hej tak len velmi sporadicky...alebo sa mi aj stava, ze ak uz aj cosi po skonceni kola prida tak prida len niektoru zo stuh co som ziskal a tak, proste nie vsetko...................do stats mi body aj vsetko ziskane zaratava, takze je to len esteticka chyba tej hlavnej listy, ale blbo sa na to diva ked od ludi co mam v priateloch vidim plnu listu oceneni a moje nikdy nikde lebo ich tam nevyhadzuje
......neviete cim to moze byt? skusal som na battlelog chodit cez IE 9 aj chrome.....
-
Daggertail
Light Professional
ide to dobre
, popravde to ma tak ist, ked ziskas nejaku stuhu, ktoru este nemas tak ti ju tam da ,ale ak ju uz mas, tak samozrejme , ze ti ju tam uz nevypise, medaily aj vylepsenia na zbraniach tam vidim, takze no problem 
Tak ako povedal auruz, jednucho ak niekto napise tak nic nevidim a dost ma to otravuje/rozptyluje. Najhorsie je ked hram niekde kde admin tam dava nejake automaticke message. Snad sa to bude dat nejako vypnut:)hojko napísal:stuka: Co ti vadi na chatovacom okne???
ano, mam tiez ten problem, takze niesi samslavo120 napísal:Nemate niekto podobny problem s battlogom ako ja, vid. obrazky/prilohy nizsie....Proste mi neaktualizuje battlefeed..nepridava mi tam novo ziskane stuhy,ocenenia, medaile ci postup v ranku a ak hej tak len velmi sporadicky...alebo sa mi aj stava, ze ak uz aj cosi po skonceni kola prida tak prida len niektoru zo stuh co som ziskal a tak, proste nie vsetko...................do stats mi body aj vsetko ziskane zaratava, takze je to len esteticka chyba tej hlavnej listy, ale blbo sa na to diva ked od ludi co mam v priateloch vidim plnu listu oceneni a moje nikdy nikde lebo ich tam nevyhadzuje......neviete cim to moze byt? skusal som na battlelog chodit cez IE 9 aj chrome.....
Tiez som tomu nerozumel, ale problem bude asi v tom, ze hraju na nizsom rozliseni. A teda ked ma okno s chatom stale rovnaky pocet pixelov, tak sa jeho velkost meni s rozlisenim.hojko napísal:stuka: Co ti vadi na chatovacom okne???
mam 19" wide a hravam na 1280x800 co by malo byt ok. u BC2 sa dal zmenit interval ako dlho okno sa ma objavovat...
nic ine necitam len vsade same rpg lama a podobne
zbytocnost...
nic ine necitam len vsade same rpg lama a podobne
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmm no ja hravam na 1920x1080 a ten chat mi este ani raz nevadil. Ked to tam non stop pise automaticke kraviny kazdych 5 sekund takze pocas celej hry chat nezmizne tak to trochu zamzrzi ale hrat sa da.
Hlavne to chat okno je zbytocne velke -
Rict druzstvu:
text
mali nechat len rozlisovanie farbami a bolo by. A moznost vypnut ho. Mne to okno nevadi no niektorym ano ale v patchi pisali ze interface improve takze podla mna tam bude aj chat upraveny. Kompletny fix list maju zverejnit este pred patchom tak uvidime.
Rict druzstvu:
text
mali nechat len rozlisovanie farbami a bolo by. A moznost vypnut ho. Mne to okno nevadi no niektorym ano ale v patchi pisali ze interface improve takze podla mna tam bude aj chat upraveny. Kompletny fix list maju zverejnit este pred patchom tak uvidime.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo. Chat z BC2 bol lepsi. Pekne rozlisene farbami a svaty pokoj.
Uvidime no.
Uvidime no.
-
p4ra
Redeemer
Aj tu je to farebne rozlisene, alebo ste slepi. Chat je biela, team chat modra, squad chat zelena.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ja viem ze to tam je. Ale na BC2 to bolo lepsie. Enemy Oranzovou, Team biela a Squad zelena. Ale nemuseli tam dat to ze
MiChAeLoKGB pise teamu:
lalala a podobne. Naco?
Ako v BC2 a bolo pouzite mensie pismo a mensie okno:
MiChAeLoKGB
Squad: DIE DIE DIE Bi*ch.
Ale velkost mi az tak nevadi oproti tomu ze si ho nemozem zvacsit a precitat. Niekedy ked pise ten robot automaticke spravy ani neviem kto mi co pise. Na BC2 to slo cez ; zvacsovat alebo zobrazit.
MiChAeLoKGB pise teamu:
lalala a podobne. Naco?
Ako v BC2 a bolo pouzite mensie pismo a mensie okno:
MiChAeLoKGB
Squad: DIE DIE DIE Bi*ch.
Ale velkost mi az tak nevadi oproti tomu ze si ho nemozem zvacsit a precitat. Niekedy ked pise ten robot automaticke spravy ani neviem kto mi co pise. Na BC2 to slo cez ; zvacsovat alebo zobrazit.
juchuu
patch 483 MB
patch 483 MB
-- Visuals, Stability and Performance Fixes:
• General performance and loading time improvements
• “Black Screen” fix for an issue occurring on some PC Configurations
• Stereo and Rendering Support for Nvidia and AMD Graphics Cards
• Adjusted the “stuttering” encountered on some PC configurations.
• Fixed several Crashes when joining MP and Co-Op sessions
• Fixed multiple problems when using multiple monitors (Eyefinity / Surround).
• Fixed visual corruption issues on certain Nvidia Cards
• Improved loading times for certain textures
• Added console command “GameTime.MaxVariableFps” to limit max FPS
• Added console command “UI.DrawEnable” to hide UI for screenshots / videos
-- Balance and Gameplay Adjustments (PC)
• Fixed a problem with high speed mouse movement
• Added back some missing Growlers on Kharg Island Conquest Large
• Added back EOR sound for SQDM and TDM
• You should no longer be able to damage a friendly vehicle when sitting in an open position
• Grenades now drop to ground if you get killed while attempting to throw it(note the affect this will have on Hardcore mode!)
• Spawn protection now should work in Conquest. You should no longer spawn on points too close to enemies
• You should no longer spawn too close to enemies in TDM and SQDM
• Combat areas on Kharg Rush tweaked in order to disallow defenders to access the carrier ship after 1st base is taken and being able to enter the AA gun
• Fixed a problem with revived players not suffering suppression
• Fixed a problem with the camera when being revived in COOP
• Added joystick deadzone setting
• Fixed sound for when climbing ladders
• Fixed an issue with some weapon sounds in first person
• Fixed a swim sound loop error
• Increased the damage of Helicopter Miniguns, AA guns, and Jet Cannons against infantry
• Increased the damage of Helicopter Miniguns against jeeps.
• Reduced the physics impact of AA guns and Jet Cannons, players under attack from these weapons should no longer lose control.
• Increased the damage of the 44 Magnum slightly.
• Increased the range and minimum damage of the .357 Round from the MP412 Rex.
• Increased the range of all .45cal and 9mm weapons.
• Slightly increased the range of the P90 and MP7 and PDW-R.
• Slightly increased the range of the 5.56mm PDW-R and decreased the minimum damage at long range.
• Slightly increased the minimum range of the Mk11, SVD, and M39 EMR 7.62mm rifles.
• Decreased the maximum damage and maximum range of the G3 and SCAR-H 7.62mm weapons.
• Reduced the damage from FIM-92 and SA-18 IGLA missiles against aircraft.
• Increased the damage and range of the 40mm BUCK rounds.
• Reduced the damage .50cal weapons do against Helicopters.
• Updated T90 canister shell tweaks to match Abrams canister shells
UI Changes (PC)
• Added round duration and ticket summary at EOR
• Advanced squad polish – should be more intuitive
• Significant changes to the Join Squad functionality (see below)
• Fixed a problem regarding keybindings while playing
• You should now get a better error message when being disconnected via Battlelog
---- Server Update Highlights
• EOD Bot exploit fix
• Several crash fixes
• Anti-stat padding measures taken, disallowing ranked servers to run obscure settings
• Improved team kill kick configuration
• Support for unranked servers. Unranked servers do not report players' scores to Battlelog, but server administrators can freely control all settings
-- Share your profile and stats with new Battlelog functionality
• Ability to share your Profile and Stats pages to Facebook, Google+, and Twitter
• User Profile and Stats pages on Battlelog can now be accessed without being signed in to Battlelog if you know a user's URL
• Single sign on from Battlelog to Origin. If you're not logged in to Origin and join a game server, Battlelog will automatically sign you in to Origin in the background and join the game server
-- Quick notes on Squad changes in the Nov 22 update
• Removed FIND ME A SQUAD option
• Allow players to join empty Squads alone, thus having 1/4 squad members
• Change order of options to LEAVE SQUAD, INV A FRIEND, SWITCH TEAM
• Disable Privacy flag when 1 man squad
• Reset Privacy flag from Private to Public when squad drops to 1 player
• All occupied Squads will now show up colored blue on the Squad Selection screen
• Players who choose not to join squads will also show up as Blue in the "Not in a Squad” line
• Squads that are currently empty will display as white -- if you wish to join an empty Squad, you can choose the first one marked with white text
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ako to pomohlo výkonu?
Som zvedavy ked to doma vyskusam (az vo svtvrtok). To ze nerfli G3 ma vobec netesi. Teraz uz ta zbran bude nepouzitelna.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2011, 12:08)
Pozeram ze je naco sa tesit.
nope.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2011, 12:08)
Pozeram ze je naco sa tesit.
nope.
-
->slavo<-
Addict
Ten patch sa stiahne sam automaticky? alebo to treba spravit manualne ?
Po tom videu mam s toho zmiešane pocity .
Po tom videu mam s toho zmiešane pocity .
na zbugnute loadingy a nove error messages ako tak pozeram 
Počas sťahovania patchu mi Avira hlásila bf3 ako trojan, tak som to musel nahádzať do výnimiek..
Idem sa napojiť na server a hláška že bol som odpojený z EA..takto 3 krát za sebou..konečne som spustil hru a čo nevidím..čierna obrazovka a idú len zvuky..
GJ Dice..ľutujem tie peniaze čo som vyhodil za hru
Idem sa napojiť na server a hláška že bol som odpojený z EA..takto 3 krát za sebou..konečne som spustil hru a čo nevidím..čierna obrazovka a idú len zvuky..
GJ Dice..ľutujem tie peniaze čo som vyhodil za hru
tie zvuky idu asi 20 sekund, potom sa to "doloaduje". Ja viem fail..
//ok uz ma to j/be, same errory, fakt v patchi akurat nove error notes..
/ok napojilo ma a co ma necakalo "Your team lost"
FFS!
//ok uz ma to j/be, same errory, fakt v patchi akurat nove error notes..
/ok napojilo ma a co ma necakalo "Your team lost"
FFS!