Android 2.3.4 GINGERBRED for xperia x10 mini
Re: Android 2.3.4 GINGERBRED for xperia x10 mini
Bez zakladnych znalosti pocitacov, anglictiny a mobil je zbytocne sa do toho pustat, pretoze to nespravis a budes len plakat, ked si pokazis telefon a ked ti zamietnu reklamaciu.
-
qwerty-xyz
osobne is myslim, ze mu nejaky kamos hovoril zep otrebuje root na nejaku hru a teraz je cely hrr-brr do toho.
Ja mam 2.3.3 ku origo, a mam SGS2, .... nechapem a este mi nikto nevysvetlil preco by som si mal root robit, zatial mui vsetko krasne ide, nic neblbne, baterka mi vydrzi aj dva dni a nestresujem, ked to bude root potrebovat spravim ho, ale naco ho ty potrebujes po troch dnoch???
Ja mam 2.3.3 ku origo, a mam SGS2, .... nechapem a este mi nikto nevysvetlil preco by som si mal root robit, zatial mui vsetko krasne ide, nic neblbne, baterka mi vydrzi aj dva dni a nestresujem, ked to bude root potrebovat spravim ho, ale naco ho ty potrebujes po troch dnoch???
Pretoze bez rootu nerozbeha xRecovery a ine veci potrebne k nahratiu upraveneho firmwaru.
-
qwerty-xyz
a po nahrati upraveno firmwaru sa stane co? .... bude mat z xperie transformera? ... premeni sa mu na chladnicku?
zmysle chcem vediet k comu je dobry upraveny firmware tak aby ma to oslovilo, .... nieoc vynimocneho z coho si cvrnknem do gati...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aby mal predsa viac nezmyselnych bodov v nezmyslenych benchmarkoch predsa. ako sa mozes tak hlupo pytat 
-
qwerty-xyz
aha to ma nenapadlo.
nooo to nepotrebujem. Ja chcem rootnut telefon tak, ze sa mi premeni na toho maleho robota ako vo filme transformers. 
Spravia mi to aj v nejakom servise? alebo priamo v predajni ORANGE?
Orange nie, servis mozno za velke peniaze, mozno 30 eur.
servis 30 ekoheker napísal:Orange nie, servis mozno za velke peniaze, mozno 30 eur.
//autoeditácia príspevku (21 Nov 2011, 19:15)
ja len sa chcem opýtať či je fakt android 2.3 aj na xperiu x10 mini
a či tento návod je spolahlivý http://www.xperiax10.net/2011/09/08/roo ... -tutorial/
ďakujem
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
- ano je...
- k tomu navodu je minimalne 100 komentarov, takze si ich precitaj a zistis ci je spolahlivy
a kedze si zaciatocnik, root nechaj na nejakeho skusenejsieho kamarata...je lepsie raz vidiet, ako 100 krat o tom citat
- k tomu navodu je minimalne 100 komentarov, takze si ich precitaj a zistis ci je spolahlivy
a kedze si zaciatocnik, root nechaj na nejakeho skusenejsieho kamarata...je lepsie raz vidiet, ako 100 krat o tom citat
moja rada je , ze ak si nechces dosrat telefon tak si cakaj na origos fe... ja mam SGM a cakam nanho dost dolho cez prograpm Kies, xpeplam
to asi nepojde ten Kies... pre bezpecnost, chot na to ,,legalne". pre adrenalin, same vychytavky na to chod ,,ilegalne "