Grafickú kartu mám ATI mobility radeon hd5650 (1024mb) a procesor i5-480m 2.66GHZ (turboboost 2.93GHZ). Neviete či to spôsobuje niaký zlý SW alebo niaka iná chyba? ďakujem za rady
strácanie výkonu počítača
strácanie výkonu počítača
Zdravím vás.. Vlastním notebook už 6 mesiacov a všímam si ako stráca výkon. Keď som hrával náročnejšie hry išli v pohode ale keď si ich chcem zahrať teraz tak si všímam strácanie výkonu, pc sa zapína dlhšie ako pred tým..
Grafickú kartu mám ATI mobility radeon hd5650 (1024mb) a procesor i5-480m 2.66GHZ (turboboost 2.93GHZ). Neviete či to spôsobuje niaký zlý SW alebo niaka iná chyba? ďakujem za rady
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: strácanie výkonu počítača
...a staráš sa oň? Pravidelne čistíš registre a nepotrebné/dočasné súbory? Pravidelne robíš scan na vírusy? Vysypávaš kôš? Nepoinštaloval si plno blbostí, ktoré ti teraz spomaľujú PC? Odinštalovávaš programy, ktoré nepotrebuješ?...
do registrov sa ja nevyznám ale subory vymazavam taktiež scanujem výrusi a nenainštaloval som blbosti, odinštaluvavam nepotrebne veci samozrejme
Defragmentuj disk, vyčisti disk. Preskenuj s Eset Online Scanner + Malwarebytes' Anti-Malware.
disk je defragmentovaný. Čistenie disku myslíš formát či s niakým programom?...
Nástroj Čistenie disku priamo vo Windowse (klik pravým na disk » Vlasnosti » karta Obecné » Vyčistenie disku).
Dík... neviem či pomôže ale K+
-
hojko
Site Admin
Registre vykon ovyplvnia mozno jedno percento, docastne subory vobec, vysypany kos taktiez nic, defragmentacia akurat tak pri nacitavani..., takze tieto rady a postupy s tym nemaju nic spolocne. Virus ci spyware dokaze spomalit PC.
Vsetko so vsetkym suvisi.
HW hladisko= vieme, ze turboboost je obmedzovane viacerymi velicinami, staci, aby sa chladic upchal prachom a problem je na svete
SW hladisko= funkcie Superfetch a Prefetch a dopad na system (prvotne zrychlia nacitavanie aplikacii, ale nie je vsetko take ruzove), fragmentacia diskov, malware, atd
good night
HW hladisko= vieme, ze turboboost je obmedzovane viacerymi velicinami, staci, aby sa chladic upchal prachom a problem je na svete
SW hladisko= funkcie Superfetch a Prefetch a dopad na system (prvotne zrychlia nacitavanie aplikacii, ale nie je vsetko take ruzove), fragmentacia diskov, malware, atd
good night
-
typek61
Darca
co tak nahodit new windows nemusis sa srat s virusami a podobne