co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Príspevok od používateľa kathleen »

tak asi ste si nevsimli, ze som v tejto teme vyssie uviedla, preco tieto veci tak uzkostlivo beriem. keby som bola zatrpknuta stara dievka, tak sa o tom vobec nebavim a proste kazdeho chlapa odsudim, ze je prasa. uznavam, ze som predpojata, ale to je na zaklade mojich negativnych skusenosti.

hughito

po jednorazovom uvolneni endorfinov pride este vacsie prazdno a zarucene depresia, to dobre poznam. a musim fungovat aj v inych oblastiach zivota, chvilkove uspokojenie mi nestoji zato, aby sa mi vsetko ostatne rozhadzalo. uz tak sa to vsetko kasle...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zas ťa chcú prevychovať :D

Prosím ťa a ja mám otázku, celkom jednoduchú - čo ti vadilo na tom že ti poslal to video ? Alebo prečo ťa to sklamalo ? :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

lollo napísal:ved obranoval nebolo to vidno? Inac je super, ze mas zase napadnika ;) ale pokracuj v tom co robis a nebude ziaden, nevravi nikto ze mas hned prvemu skocit do postele, ale skus to trosku brat aj z druhej strany, ci prve ja a potom ostatny? pekne ty do tej skatulky ja do tej? pozerala si sa niekedy na to aj inac ?

jasne neries nic nahodou to nebude ten pravy :/ a co potom? stara dievka budes sak vies, ty aj keby si mala dat sancu tak chces aby dal aj nemozne za to, pricom sama nie si ochotna nic spravit. Jedna lastovicka leto nerobi, bez vetru sa ani listok nepohne

cize v tomto pripade su ujasni co chces preco to chces, chlapovi rovno povedz maly naznak nefungujem velky naznak nefunguje jednoducho to POVEDZ
skor by som povedala, ze sa vzdy zalubim do toho nespravneho. pytat si pusu na dobru noc, chytat ho za zadok, rozopinat mu koselu (vsetko za triezva podotykam) ..nie su veci, ktore robim bezne..no neviem, co by som mala este podniknut.. vcera som munapisala zalubeny odkaz a on na to reagoval, ze ako si to ma vysvetlit a bol v rozpakoch a ja som mala chut sa vystretlit na inu planetu..a co mu mam povedat? ved on mi velakrat povedal, aka som mila a lichotil mi a ja som ho tiez pochvalila aj pred ostatnymi a spravam sa k nemu inak ako k ostatnym chalanom..ja chcem, aby ma pobozkal a chytil za ruku..lenze ked on sa cervena uz pri citani infantilneho listocka s ruzovym srdieckom, tak ja neviem, co to s nim spravi, keby som ho napr. pobozkala. mozno by som ho stratila uplne ako kamarata a musela s nim byvat potom este pol roka minimalne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kathleen napísal:co mu mam povedat?
on je chlap a chlapi naznakom nechapu, musis konkretne, prides za nim a povies mu ze sa s nim chces bozkavat hned teraz, ak nebude chcet tak sa na neho vyser, mozno je teply

pripadne posledny pokus, vloz tvoju ruku do jeho treniek, ak ani to nepomoze, tak mas smolu

este ma napadlo, ked spolu byvate, tak k nemu vlez do sprchy
kathleen
Light Professional
Light Professional

Racius napísal:Zas ťa chcú prevychovať :D

Prosím ťa a ja mám otázku, celkom jednoduchú - čo ti vadilo na tom že ti poslal to video ? Alebo prečo ťa to sklamalo ? :)
hej, po 23 rokoch celibatu si mam zrazu preprogramovat myslenie a vyspat sa s niekym v ramci biologickej potreby.

lebo kedze to poslal explicitne mne a este ma na to so ziariacim usmevom osobne upozornil, vylozila som si to tak, ze ma berie len ako sexualny objekt. a par dni dozadu mi napisal, ze na mna mysli (co sa da tiez rozne pochopit, ja som to pochopila platonicky). tak mi z toho celeho vysla divna kombinacia.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm tak potom co ja viem, mozno je rovnaky ako ty, ale zjavne ako som pochopil tak neviem ako to ma brat, ako som vravel povedz mu to! mozno je taky blby a neberie to vazne, ci mas s tym problem mu to povedat do oci?
kathleen
Light Professional
Light Professional

beardie napísal:on je chlap a chlapi naznakom nechapu, musis konkretne, prides za nim a povies mu ze sa s nim chces bozkavat hned teraz, ak nebude chcet tak sa na neho vyser, mozno je teply

pripadne posledny pokus, vloz tvoju ruku do jeho treniek, ak ani to nepomoze, tak mas smolu

este ma napadlo, ked spolu byvate, tak k nemu vlez do sprchy
ked som ho prvykrat zavolala, ci ide tancovat a letmo som sa ho dotkla, tak skoro vyskocil z koze, ze NIE a potom si supol pal tequil a nakoniec ma sam dotiahol na parket a pobozkal na lice. ked sme spolu tancovali, tak mi cumel sustavne na prsia. fakt ocny kontakt nehrozil, preto vychadzam z toho, ze gay nie je..
ked som mu povedala, ze chcem pusu, povedal, ze on sa nebozkava (pricom ma predtym uz pobozkal na lice, ked bol pod parou). za zadok som ho chytila s jeho dovolenim a odvtedy sa nestazuje, ked ho pohladim. ale ked som mu rozopla gombik pri tancovani, tak reagoval, ze mam prestat, ako keby som urobila neviem co zakazane...a pri poznamke, ze si ma vyzliect koselu (to bola len taka provokacia na diske), povedal, ze radsej na to nebude reagovat. MNA Z NEHO PORAZI!!! a to sa hovori o zenach, ze jedno hovoria a druhe chcu!!! co chce ten chlap???
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Možno šlo len o to, že ste boli na diskotéke, to ho zrejme dostalo do pomykova, že všade na okolí veľa ľudí, ak je teda taký hanblivý.

Bývate spolu, skús teda dačo v súkromí, tú pusu atd... aby ste boli iba sami dvaja :)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

povedal bych ze naznakov tak jasnych ze by ich pochopil aj dilino si mu dala uz dost... na tvojom mieste bych nanho kaslal... rozhodne by vam to neklapalo
kathleen
Light Professional
Light Professional

lollo napísal:hmm tak potom co ja viem, mozno je rovnaky ako ty, ale zjavne ako som pochopil tak neviem ako to ma brat, ako som vravel povedz mu to! mozno je taky blby a neberie to vazne, ci mas s tym problem mu to povedat do oci?
co myslis tym "rovnaky ako ty"? ved ja to tiez teraz neberiem tak vazne, ze on je pan pravy a koniec sveta.. no ja mam problem v jeho pritomnosti celkovo drzat sa pri zdravom rozume. resp. mam zrychlene zivotne funkcie a trieskam blbosti. ved on to na mne musi vidiet! niekedy mam pocit, ze este par mesiacov s nim na byte a dostanem infarkt! a fakt neviem, co mu mam povedat. proste sa bojim, ze to vyznie ako nejaka fraza, ze aky je uzasny a pritazlivy a vsetko..

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2011, 14:52)
zuzanuska napísal:Možno šlo len o to, že ste boli na diskotéke, to ho zrejme dostalo do pomykova, že všade na okolí veľa ľudí, ak je teda taký hanblivý.

Bývate spolu, skús teda dačo v súkromí, tú pusu atd... aby ste boli iba sami dvaja :)
no pozerali sme viackrat spolu film a z jeho iniciativy si dali trochu alkoholu. ja som myslela, ze umriem, ak ho nepobozkam..ale vtedy mi preletelo hlavou, ako mi vtedy povedal, ze on sa nepozkava a bala som sa, ze by ma odmietol. a nechcem vyzerat ako nadrzana zenska.

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2011, 14:56)
kabul napísal:povedal bych ze naznakov tak jasnych ze by ich pochopil aj dilino si mu dala uz dost... na tvojom mieste bych nanho kaslal... rozhodne by vam to neklapalo
ale tak mozno to chce len cas, aby si rozmyslel, ci chce vobec vztah a tak.. vsetko by bolo ine.. ja sa toho tiez trochu bojim, ale asi mi za to stoji, ked stvaram take sprostosti a odhadzujem svoju hrdost.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ako pisal beardie :)) ak toto nezaberie tak smola :(
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nejak nechápem to spojenie, že "on sa nebozkáva". akože vôbec? nie je troška čudný? a akože ani dotyky celkovo nemá rád?

Naozaj chce aj on niečo viac a nie iba kamarátstvo?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kathleen napísal:co chce ten chlap???
ked uz vsetko vyskusas, tak odpoved na tuto otazku bude uplne jednoducha, 'teba nie'
kathleen
Light Professional
Light Professional

zuzanuska napísal:Nejak nechápem to spojenie, že "on sa nebozkáva". akože vôbec? nie je troška čudný? a akože ani dotyky celkovo nemá rád?

Naozaj chce aj on niečo viac a nie iba kamarátstvo?
kontext: par dni sme spolu byvali sami dvaja uplne na zaciatku a ja som mu vecer vlezla do izby, ze som si zabudla pusu na dobru noc. a on chladne povedal, ze sa nebozkava. na moje dotyky si zvykol, ale az ked sme sa osobne lepsie spoznali.

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2011, 15:12)
beardie napísal:ked uz vsetko vyskusas, tak odpoved na tuto otazku bude uplne jednoducha, 'teba nie'
ale tak napr. minule som sla na vikend na chatu s kolegami, lebo sme cosi potrebovali vydiskutovat a premysliet (ziadna ozieracka) a on chcel ist s ostatnymi do berlina, tak sa ma cely cas snazil prehovorit, ze mam ist s nimi do berlina.. alebo ked som povedala, ze pojdem dalsi vikend do ceska kvoli skuskam, tak povedal, ze nikam nemam chodit, ze mam zostat doma. prislo mi to, ze trochu ziarli, ale ja som ho ubezpecila (nepriamo), ze nikto iny sa mi nepaci, ani nic neriesim so spoluziakmi ci kolegami.

jo, a ked sme boli posledne tancovat cela partia, tak ma zavolal tancovat hore na reprak a tam potom ignoroval druhu kamosku, s ktorou sa pozna dlhsie, ked ho volala tancovat dole.

ale mozno si to vsetko len namyslam. keby chcel, tak uz davno sme viac nez kamarati..

a myslim si, ze je viac hrdy, ako hanblivy. keby mal spravit prvy krok a riskovat odmietnutie, radsej akceptuje, ze ho druhi maju za gaya. otras
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cital som len tvoj prvy a posledny prispevok, nie celu diskusiu. Ale jedno si treba ujasnit. Pokial ten chalan/muz s tebou tancoval na diske, dostal od teba pusu na lice, obchytkavala si mu zadok a mal moznost ta pre.. pobozkat na dobru noc a po tom vsetkom sa neodvazil to posunut dalej tak:
#1 nema zaujem / miluje inu
#2 mozno je naozaj inej orientacie
#3 je to bezny model blbca

V mene celeho muzskeho pokolenia, ktore nema problem ist si za tym co chce ti vravim nechaj ho tak, NEZASLUZI si ta. Mal ta naservirovanu na podnose a odmietol. To, ake to je voci tebe urazajuce, si si ani nevsimla len pre to, ze sa ti paci. Otvor oci a zacni si vazit seba samu.
Naozaj chces chlapa, ktory sa hanbi a nevie si otvorit hubu?
Tam vonku je niekde chlap, kt. by za teba zomrel.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

#4 je impotent

ako - ak sa pri nom spravas blaznivo tak ho naozaj mozno odstrasuje to.. ale ja byt nezadany a robis so mnou na diskoteke take veci tak rozhodne neskoncis len s pobozkanymi licami....
kathleen
Light Professional
Light Professional

hej, super. mam stastie na takych chalanov. ale ja to prezijem, prezila som uz aj horsie :) dik za uznanie. niekedy je tazko odhadnut hranicu medzi prilisnou hrdostou a podhadzovanim sa.

moja teoria je, ze je alebo bol zalubeny do spolubyvajucej, s ktorou byva od zaciatku. ale on ju vobec nepritahuje, takze nema sancu u nej. a snazil sa bud, aby ona na mna ziarlila, alebo sa snazi nejak ju dostat z hlavy tym, ze bude travit cas so mnou. co uz.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Každopádne, z toho čo si popísala, vyzerá na nejakého podivína, nechaj ho tak. Nič z toho zjavne nebude.
kathleen
Light Professional
Light Professional

neviem, dnes som ani nebola v skole, lebo som bola uplne mimo. a prave sme sa vratili z plavarne, kde sme boli vsetci 4 spolubyvjuci...najblizsie sa ho opytam uz otvorene, ze preco sa so mnou hra. ja ho mam strasne rada, aj keby bol homosexual, aj keby bol zalubeny do inej...ale nedokazem ho lahostajne pustit z hlavy.

toto som pocuvala, ked som mala 15 :!:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

[quote="kathleen"ale nedokazem ho lahostajne pustit z hlavy.

toto som pocuvala, ked som mala 15 :!:[/quote]
tak to snim skus, nemusis snim chrapat...sa snim o tom mozes normalne porozpravat ked chces byt taka velmi dospela,a spon budem mat jasno
Napísať odpoveď