co by ste si mysleli o takom chalanovi?
Re: co by ste si mysleli o takom chalanovi?
Cold Rain
mne nejde o to, s nim chrapat. chcem ho proste spravit stastnym. asi naposledy v 15 som bola tak bezhlavo zalubena.
mne nejde o to, s nim chrapat. chcem ho proste spravit stastnym. asi naposledy v 15 som bola tak bezhlavo zalubena.
nooo preco nie?? ja by som to skusilkathleen napísal:
hej, po 23 rokoch celibatu si mam zrazu preprogramovat myslenie a vyspat sa s niekym v ramci biologickej potreby.
lebo kedze to poslal explicitne mne a este ma na to so ziariacim usmevom osobne upozornil, vylozila som si to tak, ze ma berie len ako sexualny objekt. a par dni dozadu mi napisal, ze na mna mysli (co sa da tiez rozne pochopit, ja som to pochopila platonicky). tak mi z toho celeho vysla divna kombinacia.
Katie, no asi v tom to bude, že keď si si uťahovala z toho, koho si už odmietla atd, tie poznámky, tak sa možno cíti neistý. že či práve on by mal byť ten, kto si ťa získa..
Alebo možno z teba cíti nejakú dominanciu, tak sa zľakol (no ktovie), skús trochu ubrať a nechať to naňho, nech sa môže hrať na mužného chlapa (nemyslím to v zlom, ale keďže pri tvojej iniciatíve skôr cúvol, skús to nechať viac na ňom. alebo sa teda spýtaj narovinu, o čo mu ide, ale či ti úprimne odpovie, to je vo hviezdach)
Alebo možno z teba cíti nejakú dominanciu, tak sa zľakol (no ktovie), skús trochu ubrať a nechať to naňho, nech sa môže hrať na mužného chlapa (nemyslím to v zlom, ale keďže pri tvojej iniciatíve skôr cúvol, skús to nechať viac na ňom. alebo sa teda spýtaj narovinu, o čo mu ide, ale či ti úprimne odpovie, to je vo hviezdach)
nepochopila, ja nehovorim ze snim mas chrapat, praveze sa ti snazim povedat (kedze sama hovoris, ze snim nechces chrapat) ze to vobec nie je nutnost a mozno je na case sa prestat hrat na romanticky film a proste sa snim o tom porozpravat a nemas co stratit...a to, ze snim skusis vztah, neznamena ze sa sniim musis hned vyspat, proste to snim skusis ak to budes tak citit, bude to ok, len sa konecne rozhyb a nepremyslaj o vsetkom tolko
Jednoznacne sa porozpravaj na rovinu. Naco sa hrat na schovavacku a naznaky...nic to neznamena a pritom sama vidis aka si vztahovacna (mozno aj on je..).
Ak si precitas jednu moju temu tak odvtedy som rovnako chladny...nemam rad dotyky...resp. zbytocne dotyky ani od kamaratok...povazujem ich za neuprimne, falosne a neznamenaju pre mna nic. Stranim sa toho.
Samozrejme rozhovorom mozes vsetko stratit...ale s tym musis pocitat. Ja osobne by som asi nikdy nesiel byvat s niekym pre to co ty...tak isto aj v praci sa chovam inak. Je to velmi nebezpecne...viac ako neznamy clovek alebo kamaratka kamarata ktora sa mi paci. Vies co mozes ocakavat. Byvate spolu...myslis ze to teraz bude tak ako keby ste boli manzelia ? To je podla mna asi najviac zle na tom...Asi by si sa s nim mala porozpravat bez vsetkych ocakavani a idealov....Ale ak si zalubena byvat pri niekom kto by bol len tvoj kamarat...uff
Ak si precitas jednu moju temu tak odvtedy som rovnako chladny...nemam rad dotyky...resp. zbytocne dotyky ani od kamaratok...povazujem ich za neuprimne, falosne a neznamenaju pre mna nic. Stranim sa toho.
Samozrejme rozhovorom mozes vsetko stratit...ale s tym musis pocitat. Ja osobne by som asi nikdy nesiel byvat s niekym pre to co ty...tak isto aj v praci sa chovam inak. Je to velmi nebezpecne...viac ako neznamy clovek alebo kamaratka kamarata ktora sa mi paci. Vies co mozes ocakavat. Byvate spolu...myslis ze to teraz bude tak ako keby ste boli manzelia ? To je podla mna asi najviac zle na tom...Asi by si sa s nim mala porozpravat bez vsetkych ocakavani a idealov....Ale ak si zalubena byvat pri niekom kto by bol len tvoj kamarat...uff
Tak z tvojich poslednych prispevkov je jasne, ze ho chces jak hasisak jointa. Tak tu potom nieje o com. Skus sa s nim o tom porozpravat, lebo ak mienis cakat kym sa Speedy Gonzales vyrobi, moze sa stat, ze trafi tvoje klimakterium.
Drzim palce.
Drzim palce.
podľa mna sú tri možnosti
1) je gay
2) nepritahuješ ho
3) má plnú hlavu inej rovnako ako ty jeho
Osobne si myslím že tvoja iniciatíva je v tomto prípade zbytočná, každý chlap by už dávno po tebe skočil pri takých možnostiach aké mal ak by tam bola vzájomná iskra
1) je gay
2) nepritahuješ ho
3) má plnú hlavu inej rovnako ako ty jeho
Osobne si myslím že tvoja iniciatíva je v tomto prípade zbytočná, každý chlap by už dávno po tebe skočil pri takých možnostiach aké mal ak by tam bola vzájomná iskra
tak moment: ja som s nim nesla byvat so ziadnymi bocnymi umyslami. praveze som ratala s tym, ze je gay, alebo ze proste vtedy ta pusa nic neznamenala. ale on mi to naznakom sam pripomenul neskor. byt som vzala z cisto racionalnych dovodov ako su cena, poloha, balkon atd. a byvame s dalsimi 2 babami, chodime von s kamaratmi a studujeme odlisne odbory. ja mam svoje konicky a travim vela casu mimo bytu..ziadne manzelstvo!!!tarakan napísal:Jednoznacne sa porozpravaj na rovinu. Naco sa hrat na schovavacku a naznaky...nic to neznamena a pritom sama vidis aka si vztahovacna (mozno aj on je..).
dunlop:
doplnim bod cislo 4
4) chalan je regnuty na hojkovi, precital si to tu a dostal rozum
btw, mega avatar, bol si aj na koncerte?
doplnim bod cislo 4
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kathleen: Neviem ako ty, ale on sa istotne na tom tvojom rozpravani o tych, co si odmietla nebavi. Take temy som pri zenach neznasal, ako sa vystatovali, ako keby zjedli mudrost sveta a vyvysovali sa, ze su nieco viac, lebo tomu a tomu povedali hento a hento.
Tak ako si ty teraz "do neho", tak rovnako mohol byt hocikto predtym do teba, ktorych si odmietla. Takze prial by som ti, keby to bol gay, nech si sama pocitis, ako je to z opacneho pohladu.
Tak ako si ty teraz "do neho", tak rovnako mohol byt hocikto predtym do teba, ktorych si odmietla. Takze prial by som ti, keby to bol gay, nech si sama pocitis, ako je to z opacneho pohladu.
Myslim, ze prilis riesis, ze kto co kedy urobil, pomyslel si, ako sa zachoval a co je spravne a co nie.
Co riesis? Vsak ked vidis, ze tam je potencial a nejake naznaky a on vzdy cukne, lebo je predposraty z odmietnutia a ma nejaky komplex, tak sa chop iniciativy a chod si za svojim.
Ved si s tym chalanom mozes robit, co sa ti zachce, len si na to este neprisla, pretoze si sa zamilovala a zbytocne riesis, co ako bude pred kym vyzerat a kto si co o tebe pomysli.
A mysli tiez na to, ze v "najhorsom" pripade (odmietnutia) dojde k rozhovoru, ze co je medzi vami, stanovite si hranice a hotovo. Vzdy lepsie teraz, akoby si sa tam mala este dalsie 3 mesiace namotavat na nejaku iluziu.
Co riesis? Vsak ked vidis, ze tam je potencial a nejake naznaky a on vzdy cukne, lebo je predposraty z odmietnutia a ma nejaky komplex, tak sa chop iniciativy a chod si za svojim.
Ved si s tym chalanom mozes robit, co sa ti zachce, len si na to este neprisla, pretoze si sa zamilovala a zbytocne riesis, co ako bude pred kym vyzerat a kto si co o tebe pomysli.
A mysli tiez na to, ze v "najhorsom" pripade (odmietnutia) dojde k rozhovoru, ze co je medzi vami, stanovite si hranice a hotovo. Vzdy lepsie teraz, akoby si sa tam mala este dalsie 3 mesiace namotavat na nejaku iluziu.
zle si si to vysvetlil. ranila som raz v zivote chalana, este na zakladnej, lebo som nevedela, co chcem. a dlho som si to vycitala. ja viem, ake to je, ked ta odmietne ten, koho milujes. nikdy nikoho netaham za nos. dokazem sa bavit len na tych, ktori si myslia, ze na trapne frazy ma dostanu za jeden vecer do postele. aj to si myslim, ze vacsinu ludi nezaujima, akych blbcov som niekde v krcme stretla.. len proste niekedy to pasuje do rozhovoru a mozno sa z toho aj baby poucia, ked zbytocne lutuju niektore pripady.Soviet napísal:kathleen: Neviem ako ty, ale on sa istotne na tom tvojom rozpravani o tych, co si odmietla nebavi. Take temy som pri zenach neznasal, ako sa vystatovali, ako keby zjedli mudrost sveta a vyvysovali sa, ze su nieco viac, lebo tomu a tomu povedali hento a hento.
-
Soviet
Darca
Tak tak..Toto raz nepochopim. Kazdy sa sprava tak, aby bol spolocnosti normalny a radsej bude ticho, aby sa nahodou okolie na niecom nezasmialo ci ho nahodou neohovaralo. V tomto ma Frikso pravdu. Treba srat na okolie a nielen teraz, ale celkovo a zit si to, co ty chces a nie co okolie si mysli. Na to z vysoka kaslat..Frikso napísal:Myslim, ze prilis riesis, ze kto co kedy urobil, pomyslel si, ako sa zachoval a co je spravne a co nie.
no, divili by ste sa kolkokrat som zo seba uz spravila totalneho debila, ked som bola zalubena a co vsetko som uz robila na verejnosti (za triezva) podotykam. zhrnula by som to asi tak, ze cim viac ti na tom druhom zalezi, tym viac riesis.
//autoeditácia príspevku (23 Nov 2011, 1:05)
//autoeditácia príspevku (23 Nov 2011, 1:05)
ked plati moznost 4), tak nech sa ozve, zasmejeme sa na tom a zapijeme s partiouColdRain napísal:dunlop:
doplnim bod cislo 4
Cela tema precitana. Dievca, moc to riesis, nezamyslaj sa nad kravinami, skoc po nom pri prvej moznej situacii a je po probleme!
Tak neuvažuj nad tým čo bolo čo môhlo keď máš záujem na diske konaj
zistíš na čom si neber to tak vážne a keď si šla pítať pusu možno on bol zaskočený nemusí byť gay možno to len nečakal a nevedel ako sa k tomu postaviť .... daj vedieť čo ako po strávenom večeri ....
-
cORP.
Addict
no ako to tak citam ,autorku temy ako by som poznal z mojej nedavnej minulosti ,ked som mal problem vo vztahu a jedna byvala kolegyna po mne isla ,kupovala mi aj darceky a vypisovala zamilovane veci aky som uzastny a neviem co ,viem bol som a aj som stale zadany no prave tym si ma odohnala ,neviem povedat preco ,tiez chcela obcas aby som ju len tak chytil za ruku ze jej to chyba ked je sama ,skratka nie ze sa mi to zhnusilo ,mozno je to nejaka podvedoma reakcia chalana na to ze nieje zvyknuty na taku prehnanu zensku naklonnost ,ak je este panic ,resp. vztah nemal je to este duplovane k tomu ,inak na tom pecku nevidim nic zle ,v tejto dobe su uz ludia na to viac zvyknuty ako volakedy
,
inak len tak k teme ,si nejako viac veriaca ako vacsina rovestnikov alebo toto tu nehra ziadnu ulohu ?
inak len tak k teme ,si nejako viac veriaca ako vacsina rovestnikov alebo toto tu nehra ziadnu ulohu ?
Tak myslím, že autorka hovorila, že má v pláne si s ním o tom otvorene porozprávať. On povedal, že od neho priveľa očakáva. Podľa mňa z toho vyplýva, že on nemá záujem alebo naňho priveľmi "tlačila"...a keďže sa už neozýva (autorka), tak si to asi uvedomila aj ona.
myslim ze tam skor slo o pokus naznacit ze autorka je uvazovanim egocentrik, nie ze vedie povrchne diskusiehojko napísal:hughito: Niekto sa zamysla nad tym, kde vezme peniaze na vino, aby sa mohol cez vikend opit a niekto sa zamysla nad tym, ci je ten partner pre neho ten pravy a skor ako nieco podnikne, tak si chce byt stopercentne isty. Ty si tu mal tiez sproste temy, ale nemal si podobne reakcie ako predvadzas v tejto teme, vid. tvoje temy Regeneracia zlomeniny, Cudzie ceresne alebo tiez napriklad Ako pit a nepreglgat. Takze skor, ako sa zacnes navazat do niekoho ineho, tak sa pozri najskor na seba a potom sa do niekoho navazaj. Dalsi tvoj offtopic mazem.
Z casti to tu bolo spominane, ale ja si myslim, ze je chlapec trocha zmeteny. Mal by byt v ulohe lovca a nie koristi
.
Mozno ta povazuje za lahku korist, tak ho nebude bavit dobyvanie.
Mozno ta povazuje za lahku korist, tak ho nebude bavit dobyvanie.