Ako tu bolo spomínané, It je Kingovo veľdielo, ak človek neráta Temnú Vežu, takže ak ťa Kingovky chytia, tak určite prečítaj práve To
Tak isto Pet Sematary, Under the dome z tých čo tu boli tiež spomenuté. Z tých, ktoré ešte neboli - podľa mňa - Vrece kostí, Tretie oko,
Štyri po polnoci.
za posledny mesiac som cital Temnu arenu a Sedem mrtvych na ceste do Mnichova od Maria Puza a teraz mam pozicane Rucne vyrezavane rakvicky od Trumana Capota
http://www.martinus.sk/?uItem=22885
Projekt Trinity - paradny knizny triller, dobry namet, napinave zvraty, proste uzas odporucam. http://www.martinus.sk/?uItem=21677
Rok Hyeny - dalsia dobra kniha, datektivka z doby starovekeho egyptu, je to epicky napisane, perfektne stvarnuje terajsiu dobu.
Po rokoch sa mi dostala do ruk kniha, putnik z Compostely od Paula Coelha, mam za sebou prvych 15 stran, podla popisu znie dej zaujimavo, len mam problem sa k citaniu dokopavat
dnes alebo zajtra by mi mali prijst tieto knihy:
Zaklínač I. - Poslední přání
Zaklínač II. - Meč osudu
Zaklínač III. - Krev elfů
Zaklínač IV. - Čas opovržení
Zaklínač V. - Křest ohněm -Andrzej Sapkowski
Nehanebné neviniatko - Dominik Dán
To - Stephen King
Temná věž I - Stephen King
------
Hadam som si dobre objednal pod stromcek
Ja som si tiež objednal pod stromček Zaklínača..zatiaľ len prvé 3 časti..som ale trošku sklamaný že sú to také menšie knižky..a tá väzba
nevadí, každopádne sa teším na čítanie
dobre ste spravili pani, skvela saga, moja najoblubenejsia. ak ti vadia vazby tak uz to zacalo vychadzat aj v tvrdej vazbe, neviem kolko ich je uz vonku v normalnej viazanej vazbe, ale prve tri mozno uz hej, uz to moc nesledujem, mali by ste byt radi, ze knihy su, ja som krest ohnem objednaval z nejakeho zapadnuteho knihkupectva v cechach, a postovne ma vyslo viac ako kniha, ale bol som rad, lebo vsade to bolo vypredane
V tomto linku je nové vydanie - rok 2011 a je to brožovaná väzba
V tomto je zas staré vydanie a má pevnú väzbu..tieto staršie sú aj drahšie ale čo je podstatné všade sú vypredané..
takže s tými väzbami je to asi naopak nevadí..ako som povedal už sa teším keď začnem čítať..neviem ako to vydržím lebo už strašne dlho som na to navnadený..
ja som začal čítať jednu super knihu od Francúzskeho spisovateľa Romaina Sardoua.Kniha má názov "a odpusť nám naše viny" je sice po česky, ale stále je to zaujímavé čítanie.
Kurnik, v skole nam furt ryju do hlav ze mame citat a ked si teda na hodine citam nejaku knihu tak mi ju profesorka vezme s tym ze mi ju vrati na konci roka Nevadi. A na vianoce si tiez planujem popytat par knih, hlavne sci-fi a fantasy. Zaklínača(aspon prve 3 casti), Světová válka Z, Metro 2033, Duna, Sibiřská výchova a este nieco od Kinga-planoval som TO ale nechcem si hned ako prvu knihu zaobstarat nieco take dlhe, radsej nieco kratsie-ak mate nejaky tip, sem s nim.
A momentalne mam rozcitane Stopárov sprievodca galaxiou
To máš blbé...
Ja keď som si naposledy čítal v škole knihu učiteľka ma len ignorovala.Asi si pomyslela že konečne robím niečo zaujímavé, a nezaoberám sa jej matematikou a algebrou.
no docital som od Kinga-prokleti Salemu a bolo to celkom dobre,zaciatok ma nudil,ale potom sa to rozbehlo 8/10
a teraz sa chystam citat od Dominika Dana- popol vsetkych zarovna
//poprosim o typ fantasy knihy ktora ma len 1 cast,ziadna trilogia/saga,nechcem si nic rozcitat kedze na vianoce ma caka zaklinac dakujem