Stift M8
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Stift M8
Nazdar, v piatok som pobehal Kebek a aj spojovacie materialy v budove autopolisu pri zvaracaku v BA a nikde neviem zohnat stift
proste vsade ma poslali do prdele, ze vedu len obycajne skrutky
neviete poradit kde by som ho asi tak vedel kupit ? je to M8x40-45 (neviem z hlavy) a potrebujem ho do hlavy na uchytenie vyfukovych zvodov
vdaka
proste vsade ma poslali do prdele, ze vedu len obycajne skrutky
neviete poradit kde by som ho asi tak vedel kupit ? je to M8x40-45 (neviem z hlavy) a potrebujem ho do hlavy na uchytenie vyfukovych zvodov
vdaka
Re: Stift M8
Maju ich napriklad tu: http://www.askof.sk/?func=cennik&limit= ... 329dc9214d ale urcite bude podobny servis aj v BA.
-
Mrk
Professional
No uz len danu firmu najst, lebo aj v jednych autodieloch som bol a tam ma tiez poslali prec 
Hm, tak som na ten ASKOF pozrel este raz a maju na stranke maju cast Rozvoz tovaru, kde je BA vedena v stredu, tak im skus poslat mail alebo zavolat, ci by ti to vedeli doniest do nejakeho servisu s ktorym spolupracuju.
-
Mrk
Professional
pozriem, ale pride mi to strasne komplikovane, neverim, ze to v celej BA nikto nepredava
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hociktory normalny obchod so spojovakom ... hlavne nie hobby
... najdi si na nete spojovacie materialy v BA a obvolaj si to 
-
Mrk
Professional
no vyskusam, ale ako som uz pisal v dvoch som uz nepochodil
kazdopadne vdaka za rady
kazdopadne vdaka za rady
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak ja tento problem poznam ... dnes je vseobecne tak v 75% obchodov, ktore sa tvaria, ze spojovaku rozumeju, problem zohnat nieco vacsie ako M12 a dlhsie ako 100 ... nejake lave zavity, jemnejsie stupania a vacsie dimenzie su problem
... ja kym som nastavil dodavanie spojovaku vo firme, tak to trvalo pol roka ... ale dnes uz viem, ze poobede zavolam a rano to budem mat 
... takze konkretne ti mozem poradit iba tolko, ze to urcite budu mat u Hoffmana v Usti nad Labem

... takze konkretne ti mozem poradit iba tolko, ze to urcite budu mat u Hoffmana v Usti nad Labem
mozes to presnejsie popisat co potrebujes? ak by ti stacilo klasicke stupanie zavitu, tak by sa nieco naslo v garazi
konkretne M8 mas na vetrieske na domcekoch vahadiel. nie su sice celozavitovky, ale staci ti zavitnik a zavit si dorezes aj sam...
Komplikovane? Ved staci zavolat do toho kosickeho servisu a oni ti povedia kam to v BA vozia a tam si to uz rovno vyzdvihnes.Mrk napísal:pozriem, ale pride mi to strasne komplikovane, neverim, ze to v celej BA nikto nepredava
Pekne povedane, v celych kosiciach existovala az jedina firma ktora mi vedela dodat zavitnik s atypickym stupanim 1,25 na hollender...nordkapp_pb napísal:tak ja tento problem poznam ... dnes je vseobecne tak v 75% obchodov, ktore sa tvaria, ze spojovaku rozumeju, problem zohnat nieco vacsie ako M12 a dlhsie ako 100 ... nejake lave zavity, jemnejsie stupania a vacsie dimenzie su problem...
Add tema: skus nejaku malicku autopredajnu s dielmi, tam najskor najdes... a ked nie tak je vysoka pravdepodobnost ze clovek co tam robi bude aj vediet co po nom chces a navedie ta kde to zozenies...
-
Mrk
Professional
Gothar : no pride mi to na dlhe lakte, riesit nieco s nimy cez dalsiu firmu a vobec ci take nieco tam maju v plane doviest
Fuxxo: neviem jak by som to presnejsie popisal
stift M8x40 a staci mi zavit len na jednej strane, kedze povodny zavit v hlave je v cudu a robilo to nejake hovado, lebo 5mm za koncom diery pre skrutku vedie vodny kanalik a samozrejme zavrtali az donho, tak som sa rozhodol tam ten stift zalepit na tvrdo, vsak z hlavy von nemusi
edit: nakoniec problem vyrieseny, mal som stift M8x60 ale s kratkym zavitom a u tatka v robote mi to majster skratil a navrtal novy zavit
Fuxxo: neviem jak by som to presnejsie popisal
edit: nakoniec problem vyrieseny, mal som stift M8x60 ale s kratkym zavitom a u tatka v robote mi to majster skratil a navrtal novy zavit