Pred tyzdnom mi expirovala domena, vcera som ju uspesne obnovil, ale zda sa, ze prestal fungovat forwarding z @domena.com na sukromny email @gmail.com
Domenu mam u forpsi, ziadne nastavenia som nemenil a ani po obnoveni to nefunguje. Ma s tym niekto skusenost a mohol by poradit ako to ma byt spravne nastavene?
Diky
Presmerovanie domenoveho mailu do gmail schranky
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Presmerovanie domenoveho mailu do gmail schranky
Neexpirovala pri domene aj sluzba mail forwarding? Su vobec moznosti nastavenia mail forwardingu niekde v admine? V pripade expiracie je potrebne vyckat na replikaciu ostatnych serverov na aktualizaciu MX zaznamov.
MX zaznam bol nastaveny na default forpsi server, tak som ho zmenil na google mx. Nastavenie mail forwardingu forpsi nema. Kde na googli nastavim aby bol spravne prideleny moj gmail k domene, ktoru na google MX presmerujem?
-
Mek
Addict
Ono to aj dva dni trva, kym sa zmeny v domenovom zazname aktualizuju... ak je teda spravne nastaveny MX zaznam, ja by som pockal.
Zaujima ma, na zaklade coho gmail zisti, ze dana domena ma byt priradena k mojmu gmail kontu?
-
masterdead
SysAdmin
A pred tym si si neriesil presmerovanie? Ako si to mal do teraz vobec spravene?
To keby som vedel. Nastavoval som to pred piatimi rokmi, od tej doby som na to nesahol, iba vzdy predlzil domenu
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2011, 16:09)
Tak problem vyrieseny za pomoci masterdeada - zalozil som si goole apps account, presmerovl MX zaznamy na google a v google apps presmeroval postu do gmail schranky
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2011, 16:09)
Tak problem vyrieseny za pomoci masterdeada - zalozil som si goole apps account, presmerovl MX zaznamy na google a v google apps presmeroval postu do gmail schranky