NHL (aktualne)

O športe...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa DanielDevil »

stevi napísal:...lucic len vnimal puk a zrazke uz nevedel zabranit ta reflexivne zdvihol ruky...
keby si aspoň vedel čo hovoríš, reflexívne zdvihol ruky a akurát tak že mu nabral hlavu, že?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ukáž mi na videu, kde Lucic zasiahol Millera na hlavu? Bolo to rameno-na-rameno, Miller nedostal zásah do hlavy a ani hlavou nenarazil na ľad. Keby ho rozbehnutý 100 kg Lucic trafí ramenom na hlavu tak Millera odnesú na nosítkach a to hovorím bez akéhokoľvek zveličovania.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

1:10 je to vidieť, určite ho netrafil priamo do hlavy, to nehovorím ale zámer tam bol jasný a prilba by mu asi len tak nespadla, bolo vidieť že keď videl že puk nestihne tak sa zameral na atak brankára, ja toto odsudzujem...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja by som nedal lucicovi vobec ziadny trest. bol to cisty hit, keby to spravil na hraca hralo by sa dalej a brankar v nhl je tusim mimo brankoviska rovnako "chraneny" ako hraci v poli. ci sa mylim? :)

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2011, 11:52)
tak crosby je spat a vo velkom style
stevi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa stevi »

Úžasný comeback, každému oznámil: Som späť !, rivalita medzi Capitals a Penguins je opeť výraznejšia. Chlapca bars nemusím ale NHL bola bez neho chudobnejšia.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

stevi: A v com bola o neho NHL chudobnejsia??? Predpokladam, ze v tom ako sa vyjadril jeden z agentov ci analytikov v NHL magazine na Nova Sporte pred asi tromi sezonami, ze Crosby je ikonou vdaka tomu co z neho robi Nike, pretoze Nike mu dava z reklamy vacsie peniaze ako zaraba samotnym hokejom a len vdaka reklamnym expertom je tak viditelny ako je. To, ze nehral dlhy cas NHL nijak nepostihlo, len neboli jeho fotky a videa kde sa dalo, nepisalo sa o tom tolko clankov a predpokladam, ze aj prijem z reklamy bol pre firmy nizsi. Je to nieco ako Cristiano Ronaldo - Real za neho zaplatil takze peniaze, ale tie sa im za par mesiacov vratili z reklamy.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

:slap: Prečo musel dať 4 body? Teraz sú z neho všetci znova pokakaní a NHL sa zmení na "What's new about Crosby"..
Pekne na plnú hubu to povedal už nedávno Jeremy Roenick http://www.bing.com/videos/watch/video/ ... ck/6nyb23w 00:12 sek...

Tak hoci Ovechkina za jeho "horúcu hokejku" mnohí preklínali, že nepreukazuje dostatok rešpektu voči súperovi - aspoň to bola sranda.
Čo možno málokto postrehol, tak Crosby po prvom góle na plnú hubu zareval Fuuuuuck youuuuu... ale to nikoho nepohoršuje a je to ok. Toto mne lezie na nervy.
stevi
Amateur
Amateur

hojko: Myslel som obrazne chudobnejsia :) , menej dych vyrazajucich akcii, skvelych nahravok, parádnych goĺov atď, lámanie rekordov tohoto je crosby schopný. Asi sa budem musiet lepsie vyjadrovat :( :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

neznasam ho, hoc mam jeho plagat na skrinke, ale to preto ze mam dvojkridlovu skrinku a na jednej strane mam jeho a na druhej ovcu :lol: ale musim povedat, ze je dost mozne, ze zabliakal fuck yeah a nie fuck you, boh ho vie
kazdopadne ten mega giga hype mi je proti srsti. to iste by robili aj kvoli priceovi? radsej si pozriem malkinove famozne akcie ako crosbyho, crosby toho vela nema.
rovnako sa mi nepacil ten megahype okolo mladych v edmontone... vraj uzasne goly, no videl som aj krajsie
Prílohy
crosbyoverload.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

stevi: Nemozem suhlasit ani s obraznym prirovnanim o chudobnejsej NHL. To co robia NHL chudobnejsou, tak to su neustale zmeny pravidiel, tolerancia tvrdych zakrokov a odliv mladych talentovanych hokejistov vo viacerych hokejovych velmocach, ktori sa mohli neskor presadit prave v NHL. Ten, kto si zasluzi oznacenie nahravac a mozog akcie, tak to je pre mna z celej NHL jediny hrac, hrac, ktory za poslednych 10 sezon ziskal v priemere 72 bodov na sezonu (nezaratana vyluka NHL kedy hral v Rusku), drzitel dvoch SC, trojnasobne oceneny utocnik za defenzivu atd..., proste Pavel Datsyuk v Red Wings. Nech je Crosby aka chce medialne nafuknuta hviezda a zakoncovatel, pretecie este vela vody, kym zahra standard, ktory hrava Datsyuk. Tie rekordy Crosbyho ako najmladsieho kapitana, nominacie na all stars ci rekordy v pocte ziskanych bodov v tak mladom veku, tak to je vsetko pekne, ale mal len stastie, do dosiel do NHL tak skoro a ze prave reklamny magovia ho dotiahli do pozicie akej jej (kapitan, all stars, reklamna tvar Nike...). O tom, ci dava Crosby dych vyrazajuce goly by sa dalo dlho pisat, je pravdou, ze dal par peknych golov, ale takych hracov sa v lige naslo. O prihravkach nema vyznam ani hovorit, pretoze tam sa na Datsyuka nechyta. Pokial by som mal vziat prinos v +/- bodoch, tak poslednych 5 sezon je Daysyuk na tom dvojnasobne lepsie.

Ak by si niekto zasluzil v tomto rocniku NHL trochu slavy a medializacie, tak je to podla mna Versteeg z Floridy, ktory tuto sezonu v kanadskom bodovani necakane velmi dobre slape, rovnako tak Lupul z Toronta.
stevi
Amateur
Amateur

hojko: No nevadí nejdem sa tu hádať ale trvám na tom že Crosby je tvárou NHL, už od mladých rokov bol na to predurčený, čičíkaný od mlada ako nová hviezda, nový Gretzky, mediálne prezentovaný... Súhlasím, Datsyuk je perfektný center, obojstranne dokonalý s vyskokým herným štandartom ale je to žiaľ Rus. Skúsim to nazvať takto : NHL je späť v starých koľajách.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja tiez nie som jeho velkym fanusikom, ale jeho hra a body hovoria za vela. je to prehnane co sa okolo neho deje, ale urcite si zasluzi vacsiu pozornost ako nejaky iny hrac, ktory sa vracia po dlhodobom zraneni
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Opäť ďalšia lata - pre Tampu. A ukážka, aký neschopný sú hráči a tréneri Flyers. Neprekonateľný systém 1-3-1 a predsa dostal 7 kúskov. Tak Flyers, nabudúce hrať a netváriť sa ako urazené deti.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

som zvedavy na jeho vykony :) ak dostane este sancu :D
http://sport.aktuality.sk/clanok/122084 ... -51-rokov/
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nedostane. take tu uz bolo, jeden brankar dokonca presedel cely zapas nhl na lavicke, asi pred rokom to bolo. chlapik bol u holica a mu zavolal GM neviem ktoreho teamu, ze potrebuje brankara :lol: a v jednom okamihu v zapase dokonca hrozilo, ze bude musiet nastupit nahradnik, lebo jednotka v brane mal bolestivy zakrok
to je tak, ked ma team svoju farmu cez 1000 km prec.
edit: tu je clanok spred roka http://www.slovaknhl.sk/clanok.php?id=8341
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak dnes to Eaves schytal, zlomená čeľusť a môžeme byť radi, že len to.

Prinášam zaujímavú tému. Medzi fanúšikmi v zámorí silnejú hlasy, že od výluky sa liga zhoršila k horšiemu. Nie v zmysle talentu, ale v zmysle, že napriek nárastu počtu pekných akcií sa z NHL vytratilo to čo sme mali tak radi. V NHL sa viac rieši platový strop, majitelia a status UFA ako hokejové akcie. Vďaka prísnym suspendáciám sa rozmohlo filmovanie, ktoré je naopak netrestané. Pomaly sa vytráca hitovanie, pretože aj po veľkom hoci čistom hite nasleduje skrumáž atď..

Viete kam tým mierim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

To, ze sa viac riesi platovy strop nie je problem hracov, ale je to skor problem NHL, NHLPA, managerov a majitelov klubov, vsetko to ide na ich triko. Neviem, ci sa vytraca hitovanie, chcelo by to podlozit statistikami, ktore sa mi hladat nechce. Mozno je to aj tym, ze je v NHL viac technickych hracov. Naopak, je na case, aby sa skarede fauly zacali prisne posudzovat..., ak vsak pojde o cisty hit, tak v tom ziadny problem nevidim. Skrumaz po hite je sposobena skor tym, ze ak je napadnuty oblubenec ci hviezda klubu, tak sa to spoluhraci snazia okamzite pomstit.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mna by zaujimalo, ci je nejako presne dane, kolko reklamnych prestavok moze byt pocas zapasu/tretiny. Lebo ja vidim aj to ako jeden z faktorov, ktory niekedy vyrazne vidno v zapase. Zapas, ktory ma tempo sa po prestavke meni na bezduchy..
Teraz co sledujem, tak uz bolo asi 5 reklamnych za 1 tretinu :/
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict