Router-nejde nastaviť

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Router-nejde nastaviť

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Zdravím, kúpil som si WiFi router TP-LINK. Chcem ho nainštalovať, zapojil som internetový kábel od PC do WAN portu, ethernetový kábel, ktorý som dostal k routeru do PC a vzadu do routeru do LAN portu, zapol som router, spustil inšt.program, automaticky nainštalovalo, napísalo, že všetko je úspšené ale internet mi nejde, v centre sietí mi píše , že je problém so sieťou...otvorím mapu siete tam mám model môjhu routru a za tým Xko, že tam je problém....na mobile má pripojí k WiFi ale nejde načítať stránku.Čo je zle? Dík za rady. (skúšal som aj cez 192.168.1.1)
janto33
Medium Expert
Medium Expert

Re: Router-nejde nastaviť

Príspevok od používateľa janto33 »

Nastavil si si udaje pre poskytovatela internetovych sluzieb? Napisal si to trochu divoko. PC si zapojil do portu 1 az 4. A Do WAN portu si zapojil modem, antenu alebo co ti dal poskytovatel. Ak mas TCOM adsl, dufam ze si si kupil router s adsl modemom, to aby router vedel vyuzivat linku.
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Do portu 1-4 som zapojil ten kábel,kt. som mal doteraz v PC (ethernetový,klasický aký býva v bytovkách net) a do WAN portu kábel, kt bol ku routru a tak isto do PC tak kde bol predtým ten net klasický. stačí tak?....zapol som inšt.program,šiel som podľa návodu, naknoci napísalo,že úspešné...ale net nejde.
Blindman
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Blindman »

pozri sa cez webové rozhranie routera či je pripojený do internetu
Napísať odpoveď