Problem z efektami v hre
Problem z efektami v hre
Ahojte mam taky probem ktorý sa týka grafiky .....(hovorim o gta) ale presnejšie toho že ked vybúchne auto a ide s neho dym vtedy mi to seká a to fakt silno , alebo vtedy keď letím padáklom a letím cez mraky......a týka sa to viacerích hier nielen gta ...napr. aj fre running behám a ked skočim do piesku vtedy to seká kde je problém???prosím helpnite mi
ďakujem budem velmi rád
Re: Problem z efektami v hre
slaba grafika a procesor
a to odkiaľ vieš napísal som tu moj procesor a grafiku ??? 
Skús v hrách ktoré ti sekajú znížiť kvalitu efektov alebo celkovú kvalitu. A tiež by sa k takejto téme zišla aj tvoja zostava.
kedze taketo problemy sposobuje slaba grafika alebo procesor, tak to bude jedine slaba grafika alebo procesorwictor099 napísal:a to odkiaľ vieš napísal som tu moj procesor a grafiku ???
tak to máš pravdu ja to chápem...ale aj slabšie game ktore nepotrebuju silnu grafiku a sposobuju ten problem
Máš najnovší ovládač na grafiku?
neviem....asi nie
ako to zisím ??
Choď na stránku výrobcu.
Mam ati-čko.....na ich stranke najdem nejake ovladače??? som lama
tak neviem čo tam mam robiť
hladaj drivers
počul som že da sa zvišiť velkosť procesora...je tato informacia klamná ?? alebo taky poloprofik ako ja to dokaže ?? 
www.drp.su
To máš na ovládače a procesor sa dá pretaktovať ale zvýši sa aj teplota.
To máš na ovládače a procesor sa dá pretaktovať ale zvýši sa aj teplota.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2011, 21:09)
takže teploty mam teraz dobre myslim si že problem by to určite nemal byť........možem vam aj pre istotu teploty ukázať http://www.upnito.sk/0/2373rfvu22qsak7t ... 5xwepn.PNG ale neviem či sa da pretakovať moj procesor ked mam AMD Sempron 2400+ 1.67 GHZda sa aj na takom slabom procesori urobiť pretakovanie....a o kolko ghz ho možem pretakovať ?? prosim chcel by som zvyšiť vykon čo najskor
takže teploty mam teraz dobre myslim si že problem by to určite nemal byť........možem vam aj pre istotu teploty ukázať http://www.upnito.sk/0/2373rfvu22qsak7t ... 5xwepn.PNG ale neviem či sa da pretakovať moj procesor ked mam AMD Sempron 2400+ 1.67 GHZda sa aj na takom slabom procesori urobiť pretakovanie....a o kolko ghz ho možem pretakovať ?? prosim chcel by som zvyšiť vykon čo najskor
aj keby si ten procesor pretaktoval o 1 GHz (co pochybujem), tak by to nejak zasadne nepomohlo
pocuvaj preco pochybujes je to narrocne ?? A fakt by som nepocítoval žiadny rozdiel ???bear die napísal:aj keby si ten procesor pretaktoval o 1 GHz (co pochybujem), tak by to nejak zasadne nepomohlo
..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pretaktovanie zamknutého veľmi starého procesora je náročné. vyhod ten pc von z okna, pri takom starom šrote sa taktovať ani vylepšovať neoplatí.
Ale ty si co myslis ze ja mozem iba tak kúpiť novy počítač!! Tebe sa to povie ked si mozes dovoliť "vyhodiť pc von oknom......tak sa mi da moj "sprosty p c pretakovat ci nie ??? 
da, ale nepomoze to vykonu v hrach
stiahol som si minule amd overdriver a pos spusteny programu mi obrazovku sfarbilo na modro a pisalo somariny ...neviete kde je chyba ??? mam stiahnut iny program ako amdoverdrive???