Problem s VW Polo
Problem s VW Polo
Ahojte. Prosim vas, poradte mi ak ste sa s tym uz niekto stretol. Mam presne takyto problem
ked nastartujem, hned mi zdochne. Viete mi nieco poradit?
ked nastartujem, hned mi zdochne. Viete mi nieco poradit?
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s VW Polo
no asi najdolezitejsiu vec si zabudol a to je aky motor tam mas?..
A čítal si komentáre na youtube?
Podľa nich by to malo byť imobilizérom. Máš odpojiť tie káble, vyčistiť ich a zapojiť späť...
Podľa nich by to malo byť imobilizérom. Máš odpojiť tie káble, vyčistiť ich a zapojiť späť...
ak by to bolo imobilizerom, tak motor nenastartuje, pretoze vobec nedostane iskru
podla toho videa motor nedokaze udrzat otacky
-
Suffel
Guru
mal by to byt imobilizer treba precistit kontakty na stlpiku riadenia..
CheZteR - spoluziakovi nenacitalo imobilizer na BMW 5-ke a motor mu tocil bez problemov len nenastartoval.. ale povecsine ked je preruseny imobilizer by nemalo motor vobec pretocit..
CheZteR - spoluziakovi nenacitalo imobilizer na BMW 5-ke a motor mu tocil bez problemov len nenastartoval.. ale povecsine ked je preruseny imobilizer by nemalo motor vobec pretocit..
Akurat ze to riesenie tam napisal priamo uploader videa. Takze treba skusit toto:CheZteR napísal:ak by to bolo imobilizerom, tak motor nenastartuje, pretoze vobec nedostane iskru
The fault is caused by a loose connector going into the immobiliser. It means that the ignition turns on and the engine fires once but then the immobiliser kicks in and disables the engine.
I fixed it by disconnecting the two leads that go into the immobiliser (located on the bottom of the steering column), cleaning them, and then plugging them back in. It's worked every time since then.
suffel, presne tak, preto som vychadzal z toho, ze ak ma dodrbany imo, motor mu nenastartuje, no neviem, nech vyskusa a uvidi
-
Suffel
Guru
tak ked to tam pise ze to bola tato chyba tak hadam to bude ono.. hej hej treba skusit rozpojit kontakty imobilizeru a vycistit s WD-ckom pripadne oskrabat a vyfukat je najmenej...
-
paradajka
Star
ked mas nahovno immo tak motor naskoci asi na sekundu a hned vypne !!!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
obdobny problem, ze sa motor roztoci ale nevydrzi moze sposobovat vadny snimac otacok klukoveho hriadela 
-
Suffel
Guru
nie nemusi to tak byt.. zalezi od toho aky mas imobilizer a ako je napajany a co spina.. mne ked nenacitalo imobilizer tak som mohol tocit s klucikom kolko som len chcel a motor ani nebrnkol.. proste ani ho nepretocilo.. a ako som pisal spoluziakovi ked sa pokazil na 5-ke tak mu motor len tocil ale nenastartoval..
mne zase tocilo ale nehadzalo iskru, kazdy ze nemam benzin a nakoniec to bol imo 
Jasne ze som cital tie komenty. Len bolo tam tolko veci ze kazdy hovoril nieco ine.
Skusim teda vycistit tie kontakty, problem je v tom, ze som v Brne, som student a nemam potrebne nastroje. Ale aj tak by som to chcel skusit. Len dalsi problem je to, ze kde presne su tie kontakty. Ked pod volantom otvorim tu skrinku, su tam poistky a cierna skrinka ktora ma asi 10 x 6 cm na kablikoch. To je ten imobilizer? Ci?
Skusim teda vycistit tie kontakty, problem je v tom, ze som v Brne, som student a nemam potrebne nastroje. Ale aj tak by som to chcel skusit. Len dalsi problem je to, ze kde presne su tie kontakty. Ked pod volantom otvorim tu skrinku, su tam poistky a cierna skrinka ktora ma asi 10 x 6 cm na kablikoch. To je ten imobilizer? Ci?
Podľa googla by to malo vyzerať cca takto:
- Prílohy
-
- 29968_29967_29966_22_VW_Skoda_Seat_Ford_Immo1_Immobox_Siemens.png (271.73 KiB) 1937 zobrazení
-
Shrekzv
Star
moze to byt aj nanic snimaci kruzok okolo spinacky....a nerozsypal sa ti kluc?...servisoval som uz asuto kde auto neslo kluc bol kusok nalomeny rozisiel sa a vypadol immo valcek von
a ze preco auto neslo...ak mas dva kluce vyskusaj aj ten druhy
Ja mozne ze sa zlomil. Myslim ze mi padli na zem ale nie som si isty. A nahradny kluc mam, ale doma. Bratranec mi ho donesie cez vikend tak to potom skusim s nim. Ale tento kluc nevyzera ze by ten vacek vypadol. Kukal som nan a nic nechyba a nie je ani nalomeny.Shrekzv napísal:moze to byt aj nanic snimaci kruzok okolo spinacky....a nerozsypal sa ti kluc?...servisoval som uz asuto kde auto neslo kluc bol kusok nalomeny rozisiel sa a vypadol immo valcek vona ze preco auto neslo...ak mas dva kluce vyskusaj aj ten druhy