Hokejova extraliga
-
mirak2
Hardcore addict
Hokejova extraliga
nevedel som kde to dat, k minulej sezone to uz nepatri zrejme...
http://sport.noviny.sk/hokej-slovensko/ ... posob.html
videl som uz vselico, ale takto vypatlaneho hokejistu urcite nie.
http://sport.noviny.sk/hokej-slovensko/ ... posob.html
videl som uz vselico, ale takto vypatlaneho hokejistu urcite nie.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hokejova extraliga 2011/2012
snad je toto oficialna tema o nasej extralige 
dnes som si po dlhsej dobe pozrel zapas extraligy a bol som velmi milo prekvapeny. trencin vyhral nad kosicami a ten zapas mal vyssiu uroven ako dnesny zapas Kazane v KHL. normalne som vydrzal pozerat cely zapas, co sa mi pri nasej lige nestalo uz par rokov
dnes som si po dlhsej dobe pozrel zapas extraligy a bol som velmi milo prekvapeny. trencin vyhral nad kosicami a ten zapas mal vyssiu uroven ako dnesny zapas Kazane v KHL. normalne som vydrzal pozerat cely zapas, co sa mi pri nasej lige nestalo uz par rokov
guess.whoo - Ten zápas som ja vydržal pozerať len do polky prvej tretiny... Košice absolútne hra bez srdca bez záujmu.. Takže si myslím že to je vec komu fandíš
Ale páči sa mi hra TN túto sezónu prajem im aby skončili čo najvyššie 
-
guess.whoo
Redeemer
no tak to si urobil chybu
druha a tretia tretina bol hokej hore-dole
Nevadí
sezóna je dlha a nemám dôvod neveriť, prečo by naša extraliga či tipsport liga alebo jak sa vlastne volá, nemala mať kvality minimálne KHL ak nie NHL! 
Mna celkom prijemne prekvapuje Zvolen. Aj ked vysledkovo to bolo zo zaciatku horsie, dostavaju sa hore a hlavne sa mi paci ich bojovna hra. A navyse konecne dostal sancu druhy brankar, lebo ten prvy bol kamenom urazu takmer kazdeho zapasu
Žeby opäť BIG 4?
(však aj keď sa pozrieme na tabuľku... 1.KE 2.BA 3.TN 4.ZV )
etc.: velmi si nemyslim, aj ked to teraz tak vyzera.
Vykony Trencina sa mi zatial velmi nepacia.
Zvolen ma velmi mlade muzstvo, ich vykony sa mi pacia, lenze su priam nevyspitatelni a netusim, co od nich cakat. Este ako tak sa zacina chytat PP, no mrzi ma, ze zvysok ligy akoby odpadol hned z uvodu..
Vykony Trencina sa mi zatial velmi nepacia.
Zvolen ma velmi mlade muzstvo, ich vykony sa mi pacia, lenze su priam nevyspitatelni a netusim, co od nich cakat. Este ako tak sa zacina chytat PP, no mrzi ma, ze zvysok ligy akoby odpadol hned z uvodu..
No práve že mne sa TN páči a najviac ma prekvapili :)Uvidíme každopádne je ešte skoro hodnotiť.. a s tým zvyškom ligy máš pravdu.. pre mňa najväčšie sklamanie zatiaľ Nitra a BB 
-
mirak2
Hardcore addict
Nitra sklamanie? pripravu mali zlu, obrana inkasovala 5 a viac golov skoro v kazdom zapase, ziskali Penkera, ale aj keby bol carodejnik, za takou obranou to dobre byt nemoze...s BB suhlasim, od nich cakam zmrtvychvstanie a semifinale minimalne! Kosice hraju co musia, co sa mi uz nepaci a nie su taki uzasni ako poslednu sezonu
zvolen pojde dolu este, trencin sa mi paci, ze sa vzchopili, nemaju dobre podmienky v meste, rosady so stadionom a neviem co...bude este sranda 
Neviem tiež čo sa deje s BB, verím že sa ešte rozohrajú. I keď odchod hráčov zrejme spravil tiež dosť svoje hlavne Tománek chýba. Tiež ma mrzí keď v Slovane počujem Bystrické mená -Hudec, Bulík, a spred 2 rokov aj Frühauf. Kosice hrajú na 1. miesto. Zatiaľ však nie v tom nasadení, a štýle ako sme zvyknutý. Ale všetko hádam príde 
-
guess.whoo
Redeemer
no lebo v BB nehra Kapus - ikona Slovana. Hudec bol tiez najskor v Slovane az potom sa dostal do BB a teraz spat
-
Sagittarius
Guru
Tak to už hej.. len či by nás tam aj chceli...
-
Sagittarius
Guru
Slovan a Košice aj hej. Len je otázka, čo bude zo slovenskou ligou...
//autoeditácia príspevku (23 Nov 2011, 12:42)
idnes.cz : http://hokej.idnes.cz/do-hokejove-extra ... _hokej_lge
//autoeditácia príspevku (23 Nov 2011, 12:42)
idnes.cz : http://hokej.idnes.cz/do-hokejove-extra ... _hokej_lge
- Prílohy
-
- hn.PNG (76.44 KiB) 3487 zobrazení
-
guess.whoo
Redeemer
nemaju poriadne financie na to, aby vysli v slovenskej lige a este chcu cestovat po celom rakusku? pochybujem, ze to im prilaka nejakych sponzorov
-
hojko
Site Admin
Nemyslim si, ze je to kvoli spozorom, ale zrejme ma Rakuska liga ine zazemie a aj peniaze, ktore plynu od hlavneho sponzora ligy su asi ine ako u nas. U nas su to smiesne peniaze, v Extralige to bolo teraz tusim od Tipsportu okolo milion eur na celu ligu, co pri rozpocte niektorych muzsiev v sume par milionov eur vobec nic neznamena, dokonca aj muzstva s rozpoctom milion eur to nevytrhne z biedy, pretoze aj tak velku cast financnych nakladov musia znasat sami. A hoci by sa aj zaviedol platovy strop, resp. urcite obmedzenia maximalnych platov a podobne, vsetko by sa to obchadzalo roznymi kluckami, pretoze hokejisti su vlastne zivnostnici a tak mozu mat zmluvu nie len s klubom, ale aj s firmou niektoreho z reklamnych partnerov a tak by peniaze cez nad limit platoveho stropu tiekli odtial. Prva liga je na tom este horsie, neviem aka je momentalna situacia, ale predpokladam, ze od zvazu dostava muzstvo len par drobnych, situacia v Rakusku moze byt uplne ina a mozno sa tam tamojsi zvaz stara poriadne o svoje muzstva a aj kvalita vdaka tomu stupa. Ci by vsak Piestany pomohli ku kvalite, tak o tom silno pochybujem, urcite nie s aktualnym muzstvom.
-
Sagittarius
Guru
No možno chcú hrať druhú rakúsku ligu. Lebo také Znojmo je momentálne 9. (z 11) a 1. česká je na tom kvalitatívne oveľa lepšie ako 1. naša (obe sú druhé najvyššie súťaže). Takže Piešťany by ozaj veľa vody nenamútili.
v poslednej dobe ma sklamal Zvolen.Bol som na zápase proti Slovanu v ktorom sa snažili do poslednej sekundy
A práve kvôli tomu dali gól 7 sekúnd pred koncom tretej tretiny
zápas proti Košiciam bola tragédia, určite im Košice niečo zaplatili.
-
hojko
Site Admin
Rayiner: Urcite
Kosice su na tom tak zle v tabulke, ze potrebuju Zvolenu nieco platit. Tieto krcmove dristy ma uz niekolko rokov otravuju, necitam pomaly nic ine, len ked prehra moje oblubene muzstvo, tak hned to bol pusteny zapas, mali natipovane, kupili si to a podobne.