Nadavaie,ponizovanie a pod..
Nadavaie,ponizovanie a pod..
zdravim.. nevedel som kde by mi poradili tak skusim tu
, chcel by som par rad do zivota.. kazdy si v skole zomna robi prcu, niektory mi nadavaju.. a vzdy ked sa mam bit tak prehram, aj ked ma este nikto z triedy nepretlacil.. a aj baby, ed baby sa predsa nemaju bit nie? ale ked oni sa chceju silno bit tak ja im len chytim maximalne ruky.. uz ma sere tento sku*veny zivot! 
Re: Hnusny zivot
to myslíš vážne? a to kde chodíš do školy, že baby sa tam bijú? a to sa nedá riešiť inak než bitkou?
to my ani tak nevadi.. proste dedniske k***y.. ale to vsetko ostatne 
tazky zaciatok puberty, ked budes mat aspon 14 rokov, tak sa nad tym len zasmejes 
nad tym sa neda zasmiat.. keby ti niekto nadaval, ponizoval ta pred ostatnymi a provokoval by ta kazdy vravel by si nieco ine
//autoeditácia príspevku (23 Nov 2011, 17:56)
nad tym sa neda zasmiat.. keby ti niekto nadaval, ponizoval ta pred ostatnymi a provokoval by ta kazdy vravel by si nieco ine
//autoeditácia príspevku (23 Nov 2011, 17:56)
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Vek ?
-
cORP.
Addict
a kolko mas rokov ?
12 , ale aspon trochu tej inteligencie mam..
-
cORP.
Addict
boze moj 12 ,ja si nepamatam ani 18tku a ne to eset hentie roky ,toto by som na tvojom mieste vobec neriesil ,ak ma kamaratov mimo skoly tak ta to srat nemusi alebo sa ich s normalnou tvarou bez emocii opytaj co maju sakra za problem ...
-
redliner
King
A ako dochádza ku bitke ? Len tak z ničoho nič ?
-
phatres1994
Star
qwerty ta nauci zeleznu past
....nevsimaj si ich
najdi si ak nemas kamaratov niekde inde a tychto debilkov ignoruj
povedz si ze su to debili a nepozastavuj sa nad tym vobec
neskor ti to pride smiesne 
no ved sa snazim ale toto sa ignorovat neda.. kamaratov mam
, uz na strednej , na inej skole.. ale ked nikto namna ukazuje a pred celou skolou mi zacne nadavat tak to je taka situacia ze by som sa radsej v riti videl
-
phatres1994
Star
je to len ten jeden alebo ich je viac?...troska respektu sa neda spravit?...nevravim hned bitkou ale nejaka slovna tzv odkurovacka?..to zvycajne zaberie ked sa aj z neho zacnu smiat tak prestane a casom ho to prestane bavit
-
cORP.
Addict
ak je jeden tak sa ho zbav 
tomu sa hovori "odje**vacky"..
no tak tie mi moc nejdu.. ale ich je niekedy proste viac, aj 3,4.. no neviem jak ten respekt asi ziskat..
Vsak robia to preto, lebo vedia, ze si to k tebe mozu dovolit. Zmen svoj pristup ku kolektivu a ono to prestane.
Toto sa deje, ked si od ostatnych niecim odlisny. A spravidla to zacina jeden po ktorom sa opici cela banda. Sprav si poriadky s nim a budes mat svaty pokoj.
Toto sa deje, ked si od ostatnych niecim odlisny. A spravidla to zacina jeden po ktorom sa opici cela banda. Sprav si poriadky s nim a budes mat svaty pokoj.
Ale ich je no.. vela.. zajtra skusim.. ale tie baby, tym mam co dat do nosa tiez? urcite nie..
edit: inak tie baby su len 2 ciganky.. raz ked som bol na nervy jednu som skopal na zemi, prisla jej segra a dosiel som..
edit: inak tie baby su len 2 ciganky.. raz ked som bol na nervy jednu som skopal na zemi, prisla jej segra a dosiel som..
Paneboze, to kde zijes?
dedina.. Ostratice 
Mne to pripada ako klasicky pripad sikanovania...
Tykaju sa tieto urazky niecoho konkretneho? (socialne zazemie, rasa, nieco co robis/nerobis ako ostatni?)
Pokial sa to pravidelne opakuje a dochadza aj k bitkam, ucitelia su povinny zakrocit, ver tomu ze dostat znizenu znamku zo spravania nie je pre niekoho v tvojom veku prijemna vec (a urcite ani pre ich rodicov)
Podla mna mas tri moznosti
1.) Pokusti sa to vyriesit s pedagogmi (co ti na populatite asi moc neprida ale nebudes sa s tym musiet dalej stykat)
2.) Riesit to cez tvojich rodicov/rodicov spoluziakov ktori ta urazaju/napadaju
3.) Riesit to nasilim (v tvojom veku neodporucam + ako hovoris, byva ich viac/obycajne prehras - a nakoniec z toho mozes mat problemy sam)
opakujem... ucitelia su zo zakona povinny zakrocit... pokial o tom vedia a nic s tym nespravia, je na to dokonca paragraf - v krajnom pripade su povinny zavolat policiu a ta to uz bude riesit cez rodicov
Tykaju sa tieto urazky niecoho konkretneho? (socialne zazemie, rasa, nieco co robis/nerobis ako ostatni?)
Pokial sa to pravidelne opakuje a dochadza aj k bitkam, ucitelia su povinny zakrocit, ver tomu ze dostat znizenu znamku zo spravania nie je pre niekoho v tvojom veku prijemna vec (a urcite ani pre ich rodicov)
Podla mna mas tri moznosti
1.) Pokusti sa to vyriesit s pedagogmi (co ti na populatite asi moc neprida ale nebudes sa s tym musiet dalej stykat)
2.) Riesit to cez tvojich rodicov/rodicov spoluziakov ktori ta urazaju/napadaju
3.) Riesit to nasilim (v tvojom veku neodporucam + ako hovoris, byva ich viac/obycajne prehras - a nakoniec z toho mozes mat problemy sam)
opakujem... ucitelia su zo zakona povinny zakrocit... pokial o tom vedia a nic s tym nespravia, je na to dokonca paragraf - v krajnom pripade su povinny zavolat policiu a ta to uz bude riesit cez rodicov