Smartphone do 600€, na všetko
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Smartphone do 600€, na všetko
odhliadnúc od všetkého, funkcie ktoré sú pre 4S typické a zásadné nebudú fungovať ani na Slovensku ani v Česku
Pre siri sa už udajne nahravali prikazy v češtine, ale ajtak je to zatial len beta, osobne mi pride ajtak najväčšia vyhoda rychlost a stabilita OS, a 3,5" displej, aj ked vela ludi to berie ako nevyhodu 
-
TheMatterrss
Light Expert
takže : 1. phyoc - AMOLED displej Samsungu nikto neberie, samsung kopíruje iba niečo (nájdi si čas a zájdi trebárz do datartu, tu v KE máme aj ipad aj Samsung galaxy tab 10.1, pozrem na samsung akokeby ipadu z oka vypadol, ani pravnicka samsungu nerozoznala ipad a samsung zo vzdialenosti 10m
, čiže asi toľko)
2. harlik - ja som ti karmu neznížil,a nemusíš sa tváriť že nehovoríš o mne vo väčšej časti tvojho príspevku, a máš pravdu samsung sa se*e do všetkého a pritom iba niečo robí dobre (ja si noťas od samsungu vživote nekúpim
, to som len tak trepol že nerobí všetko dobré a kórejská kvalita, no ? neviem či je to nejaká výhra aj keď popravde povedané čína nieje nič lepšie
Navrhujem uzatvoriť túto debatu, ďakujem za všetky návrhy verím aj harlikovi, proste páči sa mu samsung tak nebudem mu to brať a prosím už sa tu nehádajte, moderatori by mu mohli resetovať karmu lebo nič zlé neurobil, iba vyjadril svoj názor
2. harlik - ja som ti karmu neznížil,a nemusíš sa tváriť že nehovoríš o mne vo väčšej časti tvojho príspevku, a máš pravdu samsung sa se*e do všetkého a pritom iba niečo robí dobre (ja si noťas od samsungu vživote nekúpim
Navrhujem uzatvoriť túto debatu, ďakujem za všetky návrhy verím aj harlikovi, proste páči sa mu samsung tak nebudem mu to brať a prosím už sa tu nehádajte, moderatori by mu mohli resetovať karmu lebo nič zlé neurobil, iba vyjadril svoj názor
-
PhYs0c
King
neviem čo to je za prid*aný argument, pozri sa prosím ťa na LCD televízory...nevyzerajú náhodou všetky ako jeden?
a pritom každý má inú značku, pozri sa na chladničky, ale čo to vidím ?
zase tam vidím XY na vlas rovnakých inej značky...chápeš čo ti chcem povedať? niečo má proste svoj tvar, vyhovuje ľuďom tak je časom zaužívaný, mobilné telefóny sa tiež podobali od začiatku..a nikto sa z toho nešiel posrať, len apple je nespokojný pretože niekto vyrába kvalitnejšie za tú istú cenu tak sa odvoláva na model
-
Michaelo
Hardcore addict
Zober niečo so Sony Bravia Engine 
Nie tieto fóny ale máš tam porovnanie kvality obrazu.
Nie tieto fóny ale máš tam porovnanie kvality obrazu.