Kľúčové vlastnosti jednotlivých temperamentov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Kľúčové vlastnosti jednotlivých temperamentov

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Chcem sa spýtať, myslíte, že je možné sa naučiť niektoré vlastnosti určitých temperamentov (trebárs ak som flegmatik naučiť sa niečo vnímať ako sangvinik).Mám na mysli trepnem ak ma chorobne serie politika (je to len príklad) a proste keď mi príde na rozum tak ma to strašne začne zožierať, myslíte, že sa dá naučiť aby to človeka nezožieralo?Za názory ďakujem :).Ak si myslíte, že to je hlúpa téma tak poprosím zmazať
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kľúčové vlastnosti jednotlivých temperamentov

Príspevok od používateľa Hotwire »

to zavisi od toho co...k tomu prikladu tak da sa nesledovat politika tym sa to zmierni...ale napr poviem priklad na sebe, mna neskutocne vedia nasrat malickosti, napr vyberam nieco z mikrovlnky a vylejem z toho na zem, tak ma ide porazit, snazim sa s tym bojovat, ale moc to nejde :/
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Prečo by sa to nemalo dať? Veď existujú napríklad kurzy zvládania hnevu. U niekoho môže byť istá povahová vlastnosť prirodzená, iný sa ju ale musí naučiť a je to preňho namáhavejšie, ale tak dá sa to.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Určite sa to dá čiastočne ovplyvniť, ale osobnosť asi úplne nezmeníš. Možno ten prejav, ako pôsobíš na verejnosti alebo ako sa zachováš v istých situáciach...to by šlo.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

Raz niekto povedal : Ľudia sa nemenia , dokážu sa pretvarovať aj celý život , ale nemenia sa

a ja sa toho aj držím , ak je niekto nervák tak ním aj ostane , tak isto ako alkoholik bude vždy alkoholik , aj keď prestaňe piť tak stále bude abstinujúci alkoholik
Napísať odpoveď