Nadavaie,ponizovanie a pod..

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Golden
Amateur
Amateur

Re: Hnusny zivot

Príspevok od používateľa Golden »

PLZAXBB napísal:Mne to pripada ako klasicky pripad sikanovania...

Tykaju sa tieto urazky niecoho konkretneho? (socialne zazemie, rasa, nieco co robis/nerobis ako ostatni?)

Pokial sa to pravidelne opakuje a dochadza aj k bitkam, ucitelia su povinny zakrocit, ver tomu ze dostat znizenu znamku zo spravania nie je pre niekoho v tvojom veku prijemna vec (a urcite ani pre ich rodicov)

Podla mna mas tri moznosti

1.) Pokusti sa to vyriesit s pedagogmi (co ti na populatite asi moc neprida ale nebudes sa s tym musiet dalej stykat)

2.) Riesit to cez tvojich rodicov/rodicov spoluziakov ktori ta urazaju/napadaju

3.) Riesit to nasilim (v tvojom veku neodporucam + ako hovoris, byva ich viac/obycajne prehras - a nakoniec z toho mozes mat problemy sam)
ako kto.. jeden chalan vymyslel mongol, jeho som uz parkrat zbil, ale nepoucil sa.. ta ciganka (ta nenadava len mne ale kazdemu) do buze****.. inak s ucitelmi to urcite riesit nebudem, by bol zas trapas ze bonzujem , ja sam to nenavidim.. ce rodicov by som sa este viac strapnil a bitkou.. problemy nechcem mat
PLZAXBB
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PLZAXBB »

nanestastie ine riesenie nevidim

jedine... zacni aktivne cvicit a v 14 z teba moze byt taky bucik ze si do teba nikto nic nedovoli :D

mne v podobnych pripadoch pomohlo vyzerat hrozivo a mat tych spravnych kamaratov :D :D :D

//edit: co sa tyka toho bonzovania:

1.) Naozaj si myslis ze zalezi na tom ci si ludia ktori ta pravidelne slovne/fyzicky napadaju myslia ze si bonzak?

2.) Pokial to nevyriesis teraz, je mozne ze sa to casom stane este horsim.. samozrejme to zalezi od tvojej telesnej
stavby,
ale s pribudajucim vekom sa mozu fyzicke rozdiely medzi tebou a ludmi co to robia zvacsit a pokial budu silnejsi,
ver tomu ze budu aj odvaznejsi a bude sa to stupnovat.

Je medzi vami nejaky vekovy rozdiel? mas nejakych starsich kamaratov / rodinu (mozno brata/bratranca) co by ti dokazali pomoct?

Nemyslim bitku.. staci aby tym demen*om dohovorili
Golden
Amateur
Amateur

aach jaj :(
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Nepovedal by som, že 12 ročný človek bude schopný takto sa otvoriť verejne. Beriem to tak, že máš gule a hlúpi ľudia ťa nemôžu uražať ani vytáčať. S tým cvičením by som ešte počkal, 12 rokov je predsa len skorý vek. Nájdi si niečo čím si vyplníš čas a prídeš na iné myšlienky. Držím palce. :)
PLZAXBB
Amateur
Amateur

omg... to cvicenie bol vtip

Netrivializujte tu prosim problemy 12 rocnych ludi. Ich problemy im v danom case pridu (a aj su pre nich) rovnako vazne ako problemy 40 rocneho chlapa. Toto nie je nic na com by sa clovek casom smial, pokial sa mu nepodari problem vyriesit.

Vobec neviem ako si to ludia predstavujete, ale ignorovat sikanu jednoducho nie je mozne, nehovoriac o tom, co to dlhodobo robi s ludskym sebavedomim

Najistejsia stavka by podla mna naozaj bola poziadat nejakeho starsieho kamarata o pomoc (opakujem pokial mozno bez nasilia)
Golden
Amateur
Amateur

arun, no tak ja na to myslim mximalne v tej hlupnej skole.. PLZAXBB , no keby som to povedal bratovy bratrancom tak ten co mi nieco spravil by na druhy den asi do skoly radsej ani neprisiel.. ale radsej to vyresim nejak sam.. uvidm ako to bude zajtra, dam na nejake vase rady a napisem :) teraz idem nieco spatlat v c4d..
edit: vekovy rozdiel nieje, jeden o rok starsi tiez zparal, ale par pesti a sme kamarati :D aj ked je skor rozdiel ze ja mam 183 cm , 65 kb a niektory maju tu odvahu ze su o 2 hlavy mensi a zaparaju..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Golden napísal: kamaratov mam :) , uz na strednej
no tak ich zavolaj nech idu zasranom vysvetlit ze do teba nemaju zaparat
PLZAXBB
Amateur
Amateur

Golden napísal: aj ked je skor rozdiel ze ja mam 183 cm , 65 kb .
akoze Kilobitov? :D

Tak, pokial to chces riesit sam, mas fakt gule ;) good luck, fandim ti
Golden
Amateur
Amateur

preklep :D kg.. ale mozte pisat rady dalej..
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

s chladnou tvarou im raznym tonom povedz, ze im dolames palicou kolena a potom ich vsetkych postrielas. a zacni si kreslit...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a k tomu by mal nahodit spravne sialeny vrazedny pohlad aby vyzeral ze to mysli vazne co? :D ale seriozne pochybujem zeby ich to odradilo
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

skus nieco take :D

Golden
Amateur
Amateur

niektore rady aj pomohly, ale dnes bol celkom v pohode den :) cely den som len kecal s par celkom este normalnymi, romales si robili srandu sami zo seba a ja som "odjebaval" (slovne) tych co zostali :D
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ked som mal 12 riesil som svoje problemy v realnom svete a nie na nete. A robim to tak do teraz... Skus to vyriesit po svojom, popripade prezit, preckat, spytat sa svojich kamaratov - ved pises, ze ich mas. Predebatuj to s nimi, mozno ti pomozu. Preco cakas pomoc od ludi, ktorych vobec nepoznas?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Chlapce divil by si sa cim dom si presiel ja a je mi to absolutne suma fuk ;)
A u nas to neboli dedinske ku ale mestski ko kedze ja som z dediny (a som spokojny).

Ver mi po case to zacnes ignorovat uplne ;) Mne to netrvalo ani rok a odignoroval som uplne vsetko. Pred tym mi to bolo jedno tak pol na pol.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Aspon mozeme krasne vidiet ako skvele funguje integracia tych ciernych zmrdov medzi normalne deti. Negri terorizuju celu skolu vratane ucitelov a este za to dostavaju peniaze, zatial co biele deti rozmyslaju nad samovrazdou. Tlieskam.
PLZAXBB
Amateur
Amateur

Michaelo napísal:Chlapce divil by si sa cim dom si presiel ja a je mi to absolutne suma fuk ;)
A u nas to neboli dedinske ku ale mestski ko kedze ja som z dediny (a som spokojny).

Ver mi po case to zacnes ignorovat uplne ;) Mne to netrvalo ani rok a odignoroval som uplne vsetko. Pred tym mi to bolo jedno tak pol na pol.
pokial to oslovenie patrilo mne - Nepoznam ta a nemam ta rad. A urcite pre teba nie som "chlapce"
pokial patrilo OP - "Chlapce" - takymto sposobom podane je oslovenie znevazujuce aj 12 rocneho chalana

Uz len podla oslovenia vidim kam asi dospela tvoja sebadovera. Spravit s takymto problemom nieco ci uz sam alebo s pomocou je urcite lepsie ako to odignorovat, nechat si srakat na hlavu a nakoniec mat sebavedomie niekde v hajzli.

To, ze ti to je teraz suma fuk, je absolutne irelevantne. Aj mne su teraz suma fuk vsetky problemy ktore som mal pred piatimi rokmi. Dokazuje to vsak ze neboli vtedy pre mna dolezite alebo realne?

A aku vahu ma prosimta ci to bolo v meste alebo na dedine? Ci si sa len snazil natiahnut dlzku prispevku?

Osobne poznam par ludi, ktori si niecim podobnym presli a snazili sa to odignorovat... ani na jedneho by som nepovedal ze to nemalo ziadne dosledky...

Pokial mas sancu vyhrat, je vzdy lepsie sa za seba postavit nez zaliezt niekam pod kamen...
KaptMichal napísal:Ked som mal 12 riesil som svoje problemy v realnom svete a nie na nete. A robim to tak do teraz... Skus to vyriesit po svojom, popripade prezit, preckat, spytat sa svojich kamaratov - ved pises, ze ich mas. Predebatuj to s nimi, mozno ti pomozu. Preco cakas pomoc od ludi, ktorych vobec nepoznas?
Nevsimol som si ze by OP cakal nejaku pomoc.. Pytal sa snad kto mu tam pride pomoct?
Podla toho co sim si vsimol ja, cakal navrhy ako problem riesit popripade nazory dalsich ludi...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Aspon si zmen nazov temy, lebo v 12tich rozpravat o zivote a jeho hnusobe? Divne..Este nevies co je zivot realne..Zakladna skola je prechadzka ruzovou zahradou.
KaptMichal
King
King

Re: Nadavaie,ponizovanie a pod..

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Podla toho co sim si vsimol ja, cakal navrhy ako problem riesit popripade nazory dalsich ludi...
To nie je pomoc? Sak dobre, ludia mu napisali nejake rady, ale aj tak to vsetko ostava na nom, kdezto keby sa zdoveril realnym priatelom tak ti by ho mohli podrzat a pomoct mu napr. aj fyzicky /taku pomoc si predpokladam mal na mysli ty/.. ;-)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Golden napísal:Ale ich je no.. vela.. zajtra skusim.. ale tie baby, tym mam co dat do nosa tiez? urcite nie..
edit: inak tie baby su len 2 ciganky.. raz ked som bol na nervy jednu som skopal na zemi, prisla jej segra a dosiel som..
No navyše,nemusíš sa báť že sú to ženy,to sú zvieratá ;) kľudne im nalož.
joke
Napísať odpoveď