Zmluva

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
wewka
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Zmluva

Príspevok od používateľa wewka »

Ahojte,
Prosim vas,potrebujem poradit, neviete ci pri hrubom poruseni zmluvy o ubytovani zmluva zanika?
Dakujem za odpovede.
petka89
Light Star
Light Star

Re: Zmluva

Príspevok od používateľa petka89 »

Uved aj dovod. Napisene o zaniku by si mala mat v zmluve.
wewka
Expert
Expert

Neviem,ci je ten dovod az taky dolezity, no a v zmluve mam napisane, ze pri hrubom poruseni zmluvy sa zjednava zmluvna pokuta vo vyske kaucii.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

V takom pripade by si sa mala bavit o zmluvnej pokute a pokial by nebola z tvojej strany akceptovana a riadne plnena /platbami/,az vtedy by to slo vypovedat zmluvu. O co konkretne ide, o najom,leasing, mobil, pracu?
wewka
Expert
Expert

Pripajam tu zmluvu..
Takze, keby som tu pokutu nezaplatila, az vtedy by ma vyhodili?
Prílohy
Durr-11-26.doc
(39 KiB) 34 stiahnutí
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nevieme dovod, mozno si tam mala nejakeho chlapa na noc, mozno si sa tam opila..., rovnako nevieme ci ide o internat pre strednu skolu alebo vysoku skolu... Co som tak prebehol, tak je tam spomenute hrube porusenie v par bodoch a aj to, ze je tam nejaka kaucia, ktora prepadne v plnej vyske, tu kauciu si zrejme platila pri prvom ubytovani, resp. je vo vyske ubytovania za jeden mesiac. Ak som to dobre pochopil, tak v pripade porusenie, teda hrubeho porusenia prichadzas o tuto kauciu, o vypovedani zmluvy sa nic nespomina. Cela zmluva mi vsak pripada amaterska a zbuchana na kolene nejakym najomcom, evidentne chceli usetrit a nedali to ani len pozriet pravnikovi, ktory by spravil podstatne lepsiu zmluvu. Na tvojom mieste by som sa branil tym, ze o vypovedani zmluvy v pripade hrubeho porusenia sa nic nespomina, spomina sa len o kaucii o ktoru prides (budes musiet zaplatit).
wewka
Expert
Expert

Ono ide o to, že by mi vyhovovalo, keby som musela z toho bytu preč :) Bez toho, aby som za seba musela hľadať náhradu alebo platiť až do konca šk. roka.
Je to študentsky byt, našla som ho docela narychlo a bola som rada, že aspoň dačo.
Napísať odpoveď