Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia
...ale to je považované za umeleckú tvorbu...ak má niekto špičkový fotoaparát a fotí...ale keď qwerty behá po parku s nokiou a fotí, tak to je úchyl...
-
Hotwire
Addict
cize rozdiel medzi uchylnostou a umeleckou tvorbou je len v pouziti rozdielneho fotaku? ahaaa...
edit: petka to si zabila tym ukajanim sa
edit: petka to si zabila tym ukajanim sa
Neviem ako to foti ale princip je ten isty: fotil to pravdepodobne bez povolenia dotknutych osob a mozno sa aj doma na tom ukajal.
Ci je uchyl alebo nie neviem,nechcem niekomu krivdit a zaradovat ho, ale citanim jeho prispevkov som si spravila svoj nazor na neho.
Ci je uchyl alebo nie neviem,nechcem niekomu krivdit a zaradovat ho, ale citanim jeho prispevkov som si spravila svoj nazor na neho.
-
qwerty-xyz
a nebolo to behanie po parku ale cesta na hodinu ....
-
Grim
Darca
SchYzo - pre bežného človeka áno...samozrejme, že aj "profi fotograf" sa môže na svojich výtvoroch fotených v HDR ukájať tak ako nejaký blbeček fotiaci nokiou...až na to, že tento úchyl sa nemôže schovať za zrkadlovku a umeleckú tvorbu,takže je hneď všetkým jasné čo robí...
//...nechcem tu rozoberať kvalitu fotiek jednotlivých telefónov, pretože to nieje predmetom témy...nokiu som spomenul iba preto, že ja ju mám a v rýchlosti ma žiadna iná značka nenapadla...
//...nechcem tu rozoberať kvalitu fotiek jednotlivých telefónov, pretože to nieje predmetom témy...nokiu som spomenul iba preto, že ja ju mám a v rýchlosti ma žiadna iná značka nenapadla...
-
Hotwire
Addict
mne to len pride divne...chapes...uchyl je ten co foti baby s mobilom ale ked vymeni mobil za profi fotak a robi to iste tak uz je z uchyla umelec? 
-
Grim
Darca
...ale je rozdel medzi "umelec" a umelec...človek predpokladá zo skúsenosti, že niekto s profesionálnym fotoaparátom je profesionálny fotograf..."vidíme, čo čakáme, že uvidíme, čo ale nutne nemusí byť to, čo v reáli sledujeme"...každý človek čaká, že za profesionálnym fotoaparátom bude fotograf, ale to nutne neznamená, že to profesionálny fotograf musí byť...ale čo si budeme hovoriť...načo by niekomu bol drahý fotaparát? Aby mohol v parku fotiť babám zadky?...na také niečo by peniazmi neplytval asi nikto...alebo málokto...
-
axxis
Addict
OMG, ked fotis dievcata po ceste do skoly hned je to lepsie ako keby si to robil pri pobehovani po parku. odporuca 9 z 10 odsudenych sexualnych delikventovqwerty-xyz napísal:ROFL, ... s NOKIOU .... mi ukaz jednu co robi dobre fotky. PCHE !!!! najlepsi fotomobil bola K800 vka, ...
a nebolo to behanie po parku ale cesta na hodinu ....
http://www.hojko.com/post1733542.html#p1733542
uprimne, ta fotka nevyzera, ze by bola robena drahou zrkadlovkou
takze ich nielen foti sam (dokaz hore), ale si ich aj natahal z failbooku? hned vyzera v mojich ociach lepsieSchYzo napísal:on tie fotky ma vacsinou stiahnute z FB a tak, pravdaze ich on vsetky nefotilaj ked bol by to zaujimavy pohlad pozerat sa jak niekoho tak spehuje a foti
btw. qwerty, to dievca na fotke je co? Zirafa? Dracica?
-
Hotwire
Addict
grim ale ved sam si napisal ze je povazovane za umelecku tvorbu ked to niekto foti drahym fotakom....ako sorry ale ten co foti zenske zadky pre mna neni umelec ani keby to fotil nejakym observatoriom...
edit:
(bez urazky)
teda hlavne ta stredna cast
edit:
sorry ale z tejto vety nevyjdem ani bohovi, to je vyjadrenie hodne nasho pana prezidentaGrim napísal:človek predpokladá zo skúsenosti, že niekto s profesionálnym fotoaparátom je profesionálny fotograf..."vidíme, čo čakáme, že uvidíme, čo ale nutne nemusí byť to, čo v reáli sledujeme"...každý človek čaká, že za profesionálnym fotoaparátom bude fotograf, ale to nutne neznamená, že to profesionálny fotograf musí byť
teda hlavne ta stredna cast
-
qwerty-xyz
Proste ide o to, ze grim sa snazi zo mna urobit nieco co nie som, nedokaze pochopit ako moze mat niekto fotky zien v mobile, alebo svojich kamaratok a podobne, on ma fotky len chlapcov, tak to nechape, no hold su taki ludia. Kazdemu co je po voli, ked niekto nedokaze pochopit ze mam dievca v mobile lebo ju tam chcem mat tak to je jeho osobny problem.
To ze niekoho sfotim, tak sfotim preto lebo mam rad momentky a taketo zabery, kto ma pozna ten vie. Proste pridem a sfotim si. Neriesim viacej.
Mimo toho je to riadny odklon od temy, ....
--- grim co si fotim je moja vec, a ludia vedia ze ich fotim. Nasiel by sa velmi maly zlomok fotiek kedy je nieco sfotene tak ze o tom dotycny nevie. Tak z toho nehraj divadlo teraz, mimo ineho, nefotim veci poburujuce urazajuce a kto je na fotke tak ze o tom nevie si myslim ze sa podla fotky neda povedat o koho sa jedna, napr ta baba na foto.
a obrazky co mam v mobile boli niekedy verejne dostupne, tak ked sorry ma niekto nieco na nete tak si to ktokolvek moze stiahnut, .... dokonca ti to tam aj pise, ... ci ? ty to nevidis?
To ze niekoho sfotim, tak sfotim preto lebo mam rad momentky a taketo zabery, kto ma pozna ten vie. Proste pridem a sfotim si. Neriesim viacej.
Mimo toho je to riadny odklon od temy, ....
a obrazky co mam v mobile boli niekedy verejne dostupne, tak ked sorry ma niekto nieco na nete tak si to ktokolvek moze stiahnut, .... dokonca ti to tam aj pise, ... ci ? ty to nevidis?
-
Grim
Darca
...ale ako ty môžeš vedieť, čo fotí?...takže môžeš len dedukovať...a tú moju citáciu ti už jednoduchšie vysvetliť neviem, takže sa nad ňou budeš musieť zamyslieť ešte raz...
//...môžeš mi dať nejaký relevantný dôkaz na podporu tvojho tvrdenia, že mám fotky chalanov v mobile?...
//...môžeš mi dať nejaký relevantný dôkaz na podporu tvojho tvrdenia, že mám fotky chalanov v mobile?...
-
Hotwire
Addict
ja som myslel ze hovorime za predpokladu ze vieme ze naisto foti tie baby...ak nevieme co presne ten dotycny foti tak je tiez jedno ci ma v ruke fotak alebo telefon nie? lebo ani tam sa neoplati hned skatulkovat 
-
qwerty-xyz
grim ked nemas baby tak mas asi chalanov, pozri zacali ste s Axisom rypat uplne bezdovodne, kludne by som vam mohol napisat ze vam huj do mojich veci, ...
--- sa mi paci ako kricis, a robis vedu z uplnej blbiny ....
--- sa mi paci ako kricis, a robis vedu z uplnej blbiny ....
-
Grim
Darca
...ako môže text kričať?...a to, že ja nemám v telefóne baby, nemusí hneď znamenať, že mám chalanov...nepáči sa mi tvoja logika...
SchYzo - nie, nieje to jedno...pretože človek s mobilom sa nemá za čo schovať?...fotí si ženy...umelecká tvorba? s mobilom? WTF?...
SchYzo - nie, nieje to jedno...pretože človek s mobilom sa nemá za čo schovať?...fotí si ženy...umelecká tvorba? s mobilom? WTF?...
-
qwerty-xyz
grim ty si debil docista? co mas s tym fotenim zien? ebe ti? .... kua fix .... !!!! sfotil som babu cestou na prednasku, lebo som si ju chcel sfotit, podla foto neurcis ktora zena to je a nikoho to neuraza ani nepohorsuje, ked teba ano tak na to nekukaj a si asi vadny.
DRUHA VEC, ked chcem mat v mobile obrazky zien co POZNAM !!!!! tak ich tam snad budem mat, a vacsina vie ze to tam mam, lebo som chodiaci ARCHIV a niekedy som s nim bol aj dost uzitocny, tak ked to nechapes alebo nevies pochopit tak sa do toho jednoducho neser a nerozpytvavaj jezisi kriste, to si fakt taky chumaj ze si myslis ze si na potkani fotim zeny? .... sfotim si co si chcem sfotit a tie baby o tom vedia, .... a ti pisem ktore nevedia tak mali fotku verejne, kludne chod na wewewe bodka pokec bodka eska za tym daj lomitko a za tym nick zeny a vyhodi ti jej fotku kliknes na nu a kludne si ju mozes stiahnut ked chces !!!! ked mas napr kamosku ktorej foto potrebujes, preco? ked sa niekto spyta tak aby aj vedel o kom vravim ty si docista pripeceny? co myslis ze vonku ti budem svoj model kreslit na papierik???? ....
DRUHA VEC, ked chcem mat v mobile obrazky zien co POZNAM !!!!! tak ich tam snad budem mat, a vacsina vie ze to tam mam, lebo som chodiaci ARCHIV a niekedy som s nim bol aj dost uzitocny, tak ked to nechapes alebo nevies pochopit tak sa do toho jednoducho neser a nerozpytvavaj jezisi kriste, to si fakt taky chumaj ze si myslis ze si na potkani fotim zeny? .... sfotim si co si chcem sfotit a tie baby o tom vedia, .... a ti pisem ktore nevedia tak mali fotku verejne, kludne chod na wewewe bodka pokec bodka eska za tym daj lomitko a za tym nick zeny a vyhodi ti jej fotku kliknes na nu a kludne si ju mozes stiahnut ked chces !!!! ked mas napr kamosku ktorej foto potrebujes, preco? ked sa niekto spyta tak aby aj vedel o kom vravim ty si docista pripeceny? co myslis ze vonku ti budem svoj model kreslit na papierik???? ....
-
Hotwire
Addict
ok grim beriem...aj ked nikdy nevies mozno si ten typek s mobilom len chce sfotit peknu budovu alebo co 
-
Grim
Darca
...ale prosím ťa...veď sa bavíme normálne, tak prečo výkričniky?...veď kľud, diskutujeme...ja teraz riešim rozdiel medzi "fotografom" a fotografom...
...druhá vec...ukľudni sa, dobre?...a keď budeš kľudný, môžeš prísť do tejto témy a budeme pokračovať...
...druhá vec...ukľudni sa, dobre?...a keď budeš kľudný, môžeš prísť do tejto témy a budeme pokračovať...
-
qwerty-xyz
ja som kludny, lebo ty oklukou na mna utocis, tak co ti je hm? zle si sa vyspal? alebo vysral? ....
--- fotografie sa delia na profi a amaterske, ja som amater a fotim rad momentky, ...
staci, ... ?? a je rozdiel medzi mojou fotkou a obrazkom ktory mi niekto poskytne, alebo stiahnem .... a ja telefon pouzivam ako multimedialne zariadenie.
ked ty grim len na telefonovanie, tvoj problem. Proste pochop, potrebujem mat niektore veci v mobile, prave preto aby clovek ako ty videl a pochopil .....
a grim ked mna oznacis co i len omyom za uchyla, tak sa najprv zamysli aspon troska nad sebou oki? ja poznam viacero www stranok, nato aby som si nemusel robit dobre na beznej holke na BEZNEJ fotke.
--- fotografie sa delia na profi a amaterske, ja som amater a fotim rad momentky, ...
-
Grim
Darca
...a na tých momentkách sú výlučne ženy...keby si to potichu naťahal do telefónu tak relatívne ok, ale takto si na očiach množstva ľudí a robíš niečo, čo nieje bežné...a podľa mňa a množstva daľších ľudí ani normálne...myslím, že na nete je toľko ilustračných fotiek, že fotiť niekoho v parku by nemuselo byť nutné...to, že ich máš v telefóne na účely podpory argumentácie je v poriadku, ale to, že fotíš nejakú ženu odzadu v parku už v poriadku nieje...
-
Hotwire
Addict
zavisi od uhla pohladu...ja by som to sice tiez nerobil, ale to neznamena ze to je nejake uchylne...uchylne by bolo keby si na nich v kriku honil pero