stop stahovaniu?
Re: stop stahovaniu?
idioti tak nech si to zakážu, potom uvidia jaké budú mať malé zisky 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to myslis akoze ludia co si to doteraz kupovali zacnu z protestu za to ze zakazali piratenie prestat kupovat?
ked si myslis ze budu mat mensie zisky ako teraz
nie... proste ked to ludia uvidia na internete a kopec for tak sa to dostane do povedomia ludí.. osobne si myslím že práve internet im robí také dobré zisky 
-
Hotwire
Addict
tym ze sa to dostane do povedomia im klesnu zisky? o.O a ako im internet robi take zisky? akoze piratenie? na to si zas ako dosiel? 
to máš zas odkiaľ?tym ze sa to dostane do povedomia im klesnu zisky?
vieš čo ser na to
Ešte sa zastávaj tých darmožráčov čo predávajú hry za 35 evri
vrátime sa tam kde sme boli v 90tych rokoch, keď foter šiel do videopožičovne s prázdnou VHSkou a 100Sk - a na druhý deň som videl Terminátor 2
história je cyklus.
-
Hotwire
Addict
to si napisal ty, skor ty mas odkial to ze sa ich zastavam? sa zobud a nepis kravinykukis123 napísal:
to máš zas odkiaľ?
vieš čo ser na toniektorý si to stiahnu či im to funguje a ked hej tak si to aj kúpia
Ešte sa zastávaj tých darmožráčov čo predávajú hry za 35 evri
pár krát si to ešte prečítaj, možno ti to raz dojde čo som myslel.... Vieš aj ked si nejakú hru stiahnem, tak si ju potom kúpim aby som ich podporil... A neviem kto sa tu má zobudiť
A už radšej ani neodpisuj nemám chuť sa tu s tebou hádať. OT
-
Hotwire
Addict
ja viem kto - ty... mi povedz ake percento piratov si hru potom aj kupi? mizive..proste uz priznaj ze si napisal kravinu. howgh
ja si tiez myslim ze clovek co ukradne na ulici mercedes by si ho nekupil ak by nemal tu moznost ukradnut ho.ColdRain napísal:a inac sa plne stotoznujem s tym ze obrovsky omyl spolocnosti je ten, ze ak nieco clovek stiahne tak to automaticky znamena, ze to kupi, pri tych cenach by clovek musel byt milionar...takyto postoj mi pride vyslovene hlupy
proste sa jedna o kradnutie a je uplne normalne ze sa voci tomu bojuje.
na druhej strane, keby teraz nahodou vysla nejaka dokonala ochrana a warez by zanikol, chces mi povedat ze by si prestal pozeravat telku? miesto toho aby si si tie serialy co si doteraz stahoval kupil, tak by si radsej pozeraval panelak na jojke??
ja tak isto stahujem filmy a serialy (hry a software mam na 90% legalny) a to len preto lebo proste mozem. ale keby som zrazu nemohol, tak si ten film kupim, preco nie.
-
Hotwire
Addict
no ja s mojim mesacnym rozpoctom by som nekupoval o nic viac hier ako teraz 
komu robí internet zisky? dúfam, že nechceš povedať, že vývojárom softvéru. Áno, ty ako programátor dostaneš plat, aký máš v zmluve, ak ale firma nepredá toľko, koľko má stanovené, zatvára štúdiá a vývojári si hľadajú prácu a zakladajú nezávislú scénu.kukis123 napísal:nie... proste ked to ludia uvidia na internete a kopec for tak sa to dostane do povedomia ludí.. osobne si myslím že práve internet im robí také dobré zisky
Česká Bohemia Interactive k hre ARMA 2: traja zo sto ľudí majú originálky. Spravíš sto koláčov a len traja si ich kúpia, a oni sa rozdelia s ostatnými, takže si pochutná každý (na koláči ťažko ale to je príklad) no nes**lo by ťa to?
-
Grim
Darca
...ale ja keď na ten koláč nemám, tak si ho jednoducho nekúpim...a keď mi ho niekto dá zadarmo tak prečo nie, že?...
nikto ti ho zadarmo nedava, ty si ho ukradnes.
-
jamesiq
Medium Star
Neukradnes. Spravis si len kopiu
A tým že to ďalej šíriš to je porušovanie práv.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kvôli tomuto ghost recon a im alive nevyjdu na pc... ak to takto bude pokračovať pc platforma bude mŕtva
-
jamesiq
Medium Star
Tazko bude mrtva. Stale su v tom obrovske peniaze... Pisete ako keby nikto nekupoval uz hry na pc. A kto chce hrat mp nema vacsinou inu moznost len si hru kupit ak zato naozaj stoji teda 
presne, najlepsia ochrana pred piratcenim je dobra hra s kvalitnym MP...vid napr left 4 dead alebo WoW...ked jeto singlovka na osem hodin za 40eur nech sa necuduju, ze to nikto nekupuje...
-
seth82
Darca