The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Dosť pochybujem, že budeš mať v tej truhlici rovnaké veci. Skôr sa to generuje náhodne. 
Ale je dost mozne ze sa v tej truhlici vygeneruje vec s rovnakym "levelom"
Prosim vas som seknuty na misii kde mam ist do krysej nory alebo tak nejako tam zoberem Esberna privediem ho do Riverwoodu ale tam sa nic nedeje. Ta krcmarka ho akoby neregistruje da sa s nou len porozpravat ale ten Esbern je tam. Neviete cim toi je? Vdaka
EDIT:OK uz som to vyriesil ale nejako mi zmizla ta pomocnicka co mi dal Jarl. Odpalil ju obor a uz ju neviem najst
EDIT:OK uz som to vyriesil ale nejako mi zmizla ta pomocnicka co mi dal Jarl. Odpalil ju obor a uz ju neviem najst
Mne ju obor zabil, s tým už nič nespravíš, bola to nepodstatné postava. Tých pomocníkov budeš mať ešte kopu, väčšinu za peniaze. Ak ti ju obor odpálil, tak sa nečuduj ak ju nájdeš mŕtvu. Živá už nebude. 
Ja som len skusal to co som videl na videu a na tom videu ju obor odpalil ona spadla poodrazala sa postavila sa a bola v pohode. A kde najdem tych pomocnikov za peniaze? Na crash testy potrebujem.
Presne neviem, v baroch a podobne. Sami sa ti ponúknu keď sa priblížiš.
Inak myslím že po údere obrom odletíš len ten, koho obor zabije na prvú ranu, ak sa nemýlim.
Inak myslím že po údere obrom odletíš len ten, koho obor zabije na prvú ranu, ak sa nemýlim.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
V Bilem Prusmiku hnec v prvej krcme mas pomocnika. Sedi napravo od dveri a pytaju si 500 zlatych za vypomoc.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne pomocnikov neznasam vo vacsine hier, hlavne tu ta AI je dost tupa ked som niekde siel , moj "pomocnik" siel uplne inou cestou ako ja a zacali ho tam rubat , hrajem za bojovnika s 2h takze mi viac zavadzal ako pomahal preto hrajem sam 
//edit pozdravujem uboziaka co mi dal
s odkazom "hrajem? Hovorí sa "hrám", ty ch*j." - ak bola tvoja mamicka ucitelka a tyrala ta koli gramatike a mas z toho psychicke ujmy mal by si vyhladat lekarsku pomoc ....
//edit pozdravujem uboziaka co mi dal
-
lekoklatik
VIP
Modder Boris Vorontsov vydal patch pro The Elder Scrolls V: Skyrim, který zredukuje textury, díky čemuž hra poběží i na slabších PC.
tiscali.cz
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2011, 19:47)
Jedno pekné video
a celkom zaujímavý názor
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... appointed/
tiscali.cz
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2011, 19:47)
Jedno pekné video
a celkom zaujímavý názor
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... appointed/
S tym suhlasim... proste hra je robena pre blbych konzolistov...
tak s tým zasa ja nesúhlasím ale je to vec názoru a inak čo je viac OP lebo som dostal fajnú sekerku teda aspoň tak vypadala ale ten dmg s ňou není tak veľký ako ked mám 2x one hand z 27 dmg a tá sekerka má len 30 nebal by som teraz nachádzať obojručné zbrane s dmg 50 a + ? či ako to funguje
"Vykradaci hrobov" - Ysgramorovu hrobku (severozapadne od Ledohradu) ste riesili niekto?
Spoiler
Hoci som ziskal spar koraloveho draka, ten nijako neriesi problem vstupu hlbsie do hrobky - vsetky tri "chodbicky" su uzavrete, a v celej vstupnej miestnosti niet ani jeden interaktivny prvok, ktorym by sa otvorili. Alebo je to sucastou nejakeho questu a dostanem sa tam az neskor?
Koci - Tá hrobka je myslím súčasť questu pre spoločenstvo tých válečníkov z Whiterunu, ale nie som si istý.
Kostak - funguje to tak, že keď si dávaš talenty do obojručákov (napr. si vyberieš o 40% väčší dmg s obojručnými zbraňami tak budeš nachádzať obojručne zbrane o 40% silnejšie. Keď si si teda dával talenty do jednoručiek, nachádzaš silnejšie jednoručky a obojručky ostali základné, ak si si ich teda nezlepšoval.
Ten názor čo postol lekoklatik je zaujímavý a v podstate žiaľ aj pravdivý. Ale treba sa pozerať hlavne na to, čo hra ponúka, nie naopak. A napriek hentým nedostatkom toho stále ponúka naozaj ale naozaj dosť. Toť môj názor.
Kostak - funguje to tak, že keď si dávaš talenty do obojručákov (napr. si vyberieš o 40% väčší dmg s obojručnými zbraňami tak budeš nachádzať obojručne zbrane o 40% silnejšie. Keď si si teda dával talenty do jednoručiek, nachádzaš silnejšie jednoručky a obojručky ostali základné, ak si si ich teda nezlepšoval.
Ten názor čo postol lekoklatik je zaujímavý a v podstate žiaľ aj pravdivý. Ale treba sa pozerať hlavne na to, čo hra ponúka, nie naopak. A napriek hentým nedostatkom toho stále ponúka naozaj ale naozaj dosť. Toť môj názor.
-
Space5800
Medium Professional
jj, je to súčasť questu od družnikov z Whiterunu.
-
lekoklatik
VIP
Koment k obrázku
"Does this mean I'm in cyrodiil?" ^_^
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2011, 16:55)
A skillshot ^_^
"Does this mean I'm in cyrodiil?" ^_^
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2011, 16:55)
A skillshot ^_^
Ten skillshot mi kruto pripomenul Mrazika.. Ked vyhodene budzogane padali, az ked bolo treba 
v poslednom case (cca 3 dni) mi zacala hra padat. tak 1x za hodinu. zvlastne je to, ze doteraz som s tym problem nemal.
.
zatial lvl 46, okrem "bards college" mam ukoncene vsetky guildy (resp. ich hlavne dejove linie). a pre thieves guild musim este obnovit ich "zaslu slavu". asi je cas posunut sa v hlavnej dejovej linii:) zaroven menim styl hrania z "heavy armor/one handed" (na oboch skil 100) na "destruction/two handed/archery".. kedze uz nedokazem dalej levelovat (v pripade nudze samozrejme prepinam na osvedcenu kombinaciu. mec s dmg 101 poriesi kazdeho:)
.
btw.. ako sa da dostat do svatyne Mehrunes Dagon-a?
//vdaka.. na tu ulohu s muzeom som volajako pozabudol. idem sa do toho pustit:)
co sa tyka EXP:
- citam knihy (tie spravne:)
- vyrabam predmety (smithing)
- investujem do ucitelov - len pri schopnostiach, ktore mam nizko (je to lacne a pomaha to zvysit lvl)
- ked sa nudim, tak sa postavim pod obra so stitom a skill-pointy naskakuju jedna radost:) (shield)
- atd atd..
.
zatial lvl 46, okrem "bards college" mam ukoncene vsetky guildy (resp. ich hlavne dejove linie). a pre thieves guild musim este obnovit ich "zaslu slavu". asi je cas posunut sa v hlavnej dejovej linii:) zaroven menim styl hrania z "heavy armor/one handed" (na oboch skil 100) na "destruction/two handed/archery".. kedze uz nedokazem dalej levelovat (v pripade nudze samozrejme prepinam na osvedcenu kombinaciu. mec s dmg 101 poriesi kazdeho:)
.
//vdaka.. na tu ulohu s muzeom som volajako pozabudol. idem sa do toho pustit:)
co sa tyka EXP:
- citam knihy (tie spravne:)
- vyrabam predmety (smithing)
- investujem do ucitelov - len pri schopnostiach, ktore mam nizko (je to lacne a pomaha to zvysit lvl)
- ked sa nudim, tak sa postavim pod obra so stitom a skill-pointy naskakuju jedna radost:) (shield)
- atd atd..
páni by ma zaujímalo kde toľko expíš lebo ja veľmi nerobím vedľajšie Q tak či to je chyba v poslednej dobe chodím po mestách a pýtam sa na hocičo a ked mi dá dáku úlohu tak ju idem splniť ale nejde ten EXP moc rýchlo som len lvl 23. a k tomu dagonovylumir napísal:v poslednom case (cca 3 dni) mi zacala hra padat. tak 1x za hodinu. zvlastne je to, ze doteraz som s tym problem nemal.
.
.
Spoiler
ak robíš Q pre toho týpka čo ti dal pozvánku do múzea tak predpokladám že už časti daggeru máš a chceš sa dostať ku tomu oltáru no ja som sa tam dostal tak že ten kopec som nejako obchádzal a potom som zazrel takú kamennú cestu dosť širokú a s tou som sa dostal na hor teda ak si to myslel.
Mne sa zdá, že XP za plnenie questov ani nedáva, XP tuším dostávaš len keď sa ti zvyšujú vlastnosti a skilly.
tak tak.. za plnenie uloh dostanes max. zlato alebo nejaky predmet
//ani som si nevsimol, aku mam peknu ebenitovu ozdobu hlavy
//ani som si nevsimol, aku mam peknu ebenitovu ozdobu hlavy