Kúpa tabletu či mobilu?
-
rupert111
Medium Expert
Kúpa tabletu či mobilu?
Ahojte potreboval by som poradiť.Rozmyšlam že by som si kúpil tento tablet http://tablety.heureka.sk/apple-ipad-2- ... e/#section alebo nejky vykonnejši mobil s wifi.Poradte mi čo sa viac oplati mat aj do školy na internet videa.Mobil či tento tablet?dakujem za vsu pomoc vopred 
Re: Kúpa tabletu či mobilu?
tablety zazivaju boom, su to sikovne vecicky, model si si vybral spravne, ak ta neodradza cena tak by som kludne isiel aj do tabletu,
ja osobne by som to vsak riesil mobilom, na zabavu v skole mi to pride asi rozumnejsie
ja osobne by som to vsak riesil mobilom, na zabavu v skole mi to pride asi rozumnejsie
-
rupert111
Medium Expert
a da sa na modernych mobilov napr cez yahoo mesenger pisat?
samozrejme, kuk sem: http://mobile.yahoo.com/messenger
-
rupert111
Medium Expert
a vidiet sa mozeme cez mobil ako cez pc cez webcameru?
Su aj ine palikacie, kde toto mozne je, staci nahodit. Najlepsi kompromis medzi tabletom a telefonom je teraz mobil Samsung Galaxy Note. Jednoznacna volba a nie je o com. Tablet je moc velky a neda sa z neho volat. Mobil zas moc maly. Toto je paradny kompromis a ja som tiez planoval kupit tablet, ale uz tablet neplanujem. Planujem Samsung Galaxy Note. http://www.mobilmania.sk/clanky/velky-t ... fault.aspx Co na to povies?
-
rupert111
Medium Expert
a da sa na nom pisat s inymi cez yahoo mesenger?
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2011, 17:06)
mna viac oslovil tablet lebo ma večši displej a teto samsung je dost drahy.
nezabudaj na najvacsiu vyhodu a primarne vyuzitie telefonu...na tablete si nezavoláš a nezastihnú ťa na nom ludia ked budes v buse 
-
rupert111
Medium Expert
http://tablety.heureka.sk/apple-ipad-2- ... e/#section ale zas na mobile nemozem mat takuto veľku obrazovku a tablet je aj na citanie elektornickych knih a tak ja si asi zvolim tablet
určite by som volil tablet, a rozhodne iPad, mám asus transformer s androidom ale budúci tablet bude určite od applu, na zábavu bude určite lepší tablet, aj na filmy, aj keď má mobil väčší displej, tak nechápem ako na tom niekto môže pozerať film, osobne nepozerám filmy ani na tablete, ale ako riešenie mimo domova to je určite lepšie ako telefón, plus ak by si mal mobil na zábavu, pri dnešných modeloch kde baterka vydrží deň "bežného" používania by si si vela neužil, a mať vybitý mobil lebo som sa hral, tiež nie je výhra 
čiže odporúčam radšej tablet a mobil, z ktorého si budeš vedieť zavolať aj po nudnom dni v škole
čiže odporúčam radšej tablet a mobil, z ktorého si budeš vedieť zavolať aj po nudnom dni v škole
-
rupert111
Medium Expert
tablet je podla mna velmi šikovna vecička a da sa tam pisat vo worde?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
word na tablet nieje.. A na písanie to nieje najpohodlnejšie. Najlepšie by bolo kúpiť klávesnicu k tomu.
-
rupert111
Medium Expert
a ma to nejaky predinstalovany program tam kde sa da pisat ako je word a tak?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nepoznám android a ani iOS ale ak nebude tak sa bude dať určite doinštalovať z marketu.
na Android Polaris Office
je nato plno programov, ktoré vedia vytvárať/editovať dokumenty vo formáte wordu
a písanie nieje až také nepohodlné, no na ipade je minimálne desať krát lepšie ako na androide 
Ten Samsung ti je dost drahy??? Vsak ten ipad je este drahsi a o dost. Otazku si postavil tak, ze co ti je lepsie do skoly na internet a videa, tak do skoly je potom lepsi prave mobil ako ipad. Mobil je skladnejsi, mensi, lepsie vyuzitelny nez tablet. Prato som doporucil ten Samsung Galaxy note, ktory je taky hybrid, vsetko v jednom a stoji menej ako ten ipad. Na to, ze do skoly tak si myslim, ze je mobil uzitocnejsi a jednoznacne lepsi ako velky ipod. Musis ty vediet pre a proti, tu uvidis nazory inych, ktory by to brali z ineho uhlu a nie len z pohladu, ze do skoly a podla toho sa budu aj lisit nazory. Jeden povie tablet druhy zas mobil...Je to na tebe.rupert111 napísal:a da sa na nom pisat s inymi cez yahoo mesenger?
-
rupert111
Medium Expert
ano mas pravdu
vo vedlajsej teme si nariekal, ze mas slaby notebook a teraz chces kupovat tablet
-
rupert111
Medium Expert
nechcem spamovat ale rozumne rady od vas dostavat