Na tablete si lepšie prečítaš knihu, pozrieš niečo na nete, pozrieš film alebo zahráš hru ako na telefóne. Oproti mobilu je to ale ťažšie, zle sa to prenáša aj keď to nieje nejaký 3kg notebook, no do vrecka to nevpraceš, i keď dnes je už všetko možné. Musíš sa rozhodnúť ty, pretože ty najlepšie vieš ako chceš to zariadenie využívať. Ak ti môžem poradiť, ak pôjdeš do telefónu hovorím hlavne za seba a za ľudí ktorých poznám išiel by som do Iphonu, je to môj možno objektívny, možno subjektívny názor. Sám mám Iphone a nemenil by som to už za nič iné ako Iphone. Dôvod ? Vždy keď som si zobral nový telefón po čase som uvažoval o inom, pri Iphone sa mi to zatial nestalo. Teraz sa nejdem navážať do Androiďákov, no poznám dosť ľudí čo prešlo z Android na iOS a nikto sa nesťažoval.
Kúpa tabletu či mobilu?
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa tabletu či mobilu?
Vieš toto je taká otázka ako keby si sa spýtal či si máš kúpiť auto alebo motorku.. V prvom rade to záleží od teba.
Na tablete si lepšie prečítaš knihu, pozrieš niečo na nete, pozrieš film alebo zahráš hru ako na telefóne. Oproti mobilu je to ale ťažšie, zle sa to prenáša aj keď to nieje nejaký 3kg notebook, no do vrecka to nevpraceš, i keď dnes je už všetko možné. Musíš sa rozhodnúť ty, pretože ty najlepšie vieš ako chceš to zariadenie využívať. Ak ti môžem poradiť, ak pôjdeš do telefónu hovorím hlavne za seba a za ľudí ktorých poznám išiel by som do Iphonu, je to môj možno objektívny, možno subjektívny názor. Sám mám Iphone a nemenil by som to už za nič iné ako Iphone. Dôvod ? Vždy keď som si zobral nový telefón po čase som uvažoval o inom, pri Iphone sa mi to zatial nestalo. Teraz sa nejdem navážať do Androiďákov, no poznám dosť ľudí čo prešlo z Android na iOS a nikto sa nesťažoval.
-
rupert111
Medium Expert
a na iphone možem si pisať na mobile s kamaratom cez yahoo mesenger?
-
rupert111
Medium Expert
a mohol by si mi poradit aky mobil je od iphonu najlepsi nejaky link mi poslat
iPhone je model, nie znacka
http://www.mobilmania.sk/katalog-mobilo ... fault.aspx
http://www.mobilmania.sk/katalog-mobilo ... fault.aspx
-
rupert111
Medium Expert
a keby som nechcel telefonovat tak tablet ten co som poslal by bola lepsia varianta ze?
-
Michaelo
Hardcore addict
Na kazdom mobile mozes pouzivat messengery. ja vyuzivam QIP (tammozes mat ICQ, Facebook, QIP, Jabber a dost dalsich). Yahoo ale nevyuzivam no neverim ze nemaju APP pre Android, Symbian a IOŠmejd JOKE.
-
rupert111
Medium Expert
aha dakujem za ziskane vedomosti este porozmyslam ja by som sa skor priklonil k tomu tabletu od apple co som poslal
-
Michaelo
Hardcore addict
Je to na tebe. Mobil je lepší v tom že je menší a môžeš z neho zavolať. A niekedy sa aj zhrať pod lavicou o čom pochybujem že dokážeš s tabletom
Jedine tak pri slepom učiteľovi.
-
rupert111
Medium Expert
Ale podla mna na ucenie a citanie el.knih a pozerani internetu a pozerani filmov je lepsi tablet
-
audiotrack
VIP
Veď ty si bol rozhodnutý už dávno pred tým, než si založil túto tému. Podľa mňa si sa chcel iba pochváliť že ideš kupovať iPadrupert111 napísal:Ahojte potreboval by som poradiť....
rupert111 napísal:tablet je podla mna velmi šikovna vecička
rupert111 napísal:a keby som nechcel telefonovat tak tablet ten co som poslal by bola lepsia varianta ze?
rupert111 napísal:ja by som sa skor priklonil k tomu tabletu
rupert111 napísal:Ale podla mna na ucenie a citanie el.knih a pozerani internetu a pozerani filmov je lepsi tablet
Súhlasím s audiotrackom , ty si už na začiatku vedel , že chceš tablet.
Táto téma tu ani nemusela byť.

Táto téma tu ani nemusela byť.
Tento koment to vsetko dokazuje. Ja som to uz tiez tusil ked som mu pisal o tom ci tablet alebo mobil a napisal blbost, ze samsung galaxy note je dost drahy, pritom ipad je este drahsi, tak neviem o comrupert111 napísal:
-
Michaelo
Hardcore addict
Divil by si sa ale ucitelia az tak moc veci neberu kym sa s nimi nehras celu hodinu.
Napr ja mam mobil na lavici a par krat prebehnem menu a maily a ucitelka nic. Tiez si do skoly nosim book a tak si pisem poznamky. Potom som na nete
Ja by som si iPad nekupil nikdy a ani ziaden tablet. Za tu cenu si kupim poriadny mobil alebo tiez dobry notebook. Ved iPady maju strasne vela nevyhod. napr aj moj mobil dokaze pouzivat USB kluce
Napr ja mam mobil na lavici a par krat prebehnem menu a maily a ucitelka nic. Tiez si do skoly nosim book a tak si pisem poznamky. Potom som na nete
Ja by som si iPad nekupil nikdy a ani ziaden tablet. Za tu cenu si kupim poriadny mobil alebo tiez dobry notebook. Ved iPady maju strasne vela nevyhod. napr aj moj mobil dokaze pouzivat USB kluce
-
rupert111
Medium Expert
ano ale ja to myslim použivat ten tablet na internate nie v skole pocas hodiny lebo na internate tam su zakazane notebooky tak preto sa vas pytam ci by bol na pisanie cez yahoo a videa ,na internet ,na citanie el.knih a tak Lepsi tablet ci mobiL?
preco su na internate zakazane notebooky?
ak su zakazane notebooky, tablety su dovolene? radsej si to over ...
ak su zakazane notebooky, tablety su dovolene? radsej si to over ...
Po prečítaní tejto diskusie som si nemohol odpustiť poznámku, že Ipad chceš len preto, že je to cool. A myslím si, že za všetko vraví otázka "a mohol by si mi poradit aky mobil je od iphonu najlepsi..." . Proti Ipadu nemám nič. Už som si zaobstaral aj ja jeden už len počkať do Vianoc. Ale myslím si, že ty nevieš čo od frajeriny viac chcieť. A ešte pripomeniem, aby si neostal sklamaný keď ti príde domov a zistíš, že to má ďaleko od Windowsu.
-
rupert111
Medium Expert
na tom internate nemozu byt notebooky ale aj tak by nezistili ze mam tablet
-
Michaelo
Hardcore addict
Kup si tablet s dokovacou stanicou ktora ma klavesnicu a mozes to mat ako notebook. Ak by sla kontrola tak to vytiahnes a stanicu supnes do igelitky 
Keby sa pytali tak pvoies ze to je prerastnuty mobil.
Ale mas aj lepsie Tablety ako iPady.
Keby sa pytali tak pvoies ze to je prerastnuty mobil.
Ale mas aj lepsie Tablety ako iPady.