Batman Arkham City
Re: Batman Arkham City
Lenze nejak hra zmizla na steame pre nas region. 
Ale ked ju uz mam zakupenu uz len cakam na stuahnutie tak nepojde?
Neviem. Este sale to nejde stahnut
-
palciii
no ak ju mas aktivovanu tak musi ist dneska to uz vyslo pokial viem 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Potvrdzujem, na Steame stale nejde stiahnut..
-
xH4wK
Mne poslal niekto link na preload a uz to mam v pc preloadnute, ale vcera som to este nevidel vobec ako ze medzi installed hrami, uvidim dnes ked to vraj uz vyslo ?
Pozeram na warez foach ze este nemaju crack tak to este asi nevyslo
V inych regionoch je to uz davno vonku.
No tak dneska mi to prislo a mam problem s GfWL -.- ...
"Cant connect to LIVE. You may using a Windows Live ID from a region that is not supported by Live"
Prelozit si to viem ale v GfWL sa fakt nevyznam poviem narovinu ze toto je prva hra co som si kupil origo ... znamena to ze si teraz nemozem stiahnut DLCcka?
A pri registracii sa neda zmenit krajina cize ... som uplne bezradny
"Cant connect to LIVE. You may using a Windows Live ID from a region that is not supported by Live"
Prelozit si to viem ale v GfWL sa fakt nevyznam poviem narovinu ze toto je prva hra co som si kupil origo ... znamena to ze si teraz nemozem stiahnut DLCcka?
A pri registracii sa neda zmenit krajina cize ... som uplne bezradny
Ti ktory maju region lock na batmana skuste hodit toto ako URL adresu v prehliadac "steam://install/57400". Bez uvodzoviek. Je to vynutena instalacia hry. Ja to uz stahujem dam vediet ked to pojde
EDIT: Nestahuje to. Ukazuje ze stahovanie prebieha ale vobec nic nenabehne. Som pocul ze to ani vobec nepojde na STEAM forach. Tym padom by nam mohli dat odskodne v cene Pre-Order hry.
EDIT: Nestahuje to. Ukazuje ze stahovanie prebieha ale vobec nic nenabehne. Som pocul ze to ani vobec nepojde na STEAM forach. Tym padom by nam mohli dat odskodne v cene Pre-Order hry.
ty si si pri registracii na gfwl zvolil slovensko? no zbohom... Na slovensku nieje windows live, treba si pri registrácii zvoliť napr usa, velku britaniu...
Skús si ešte vytvoriť druhý účet s takýmto regiónom, a tam vlož svoj kľúč. Možno pôjde, ak nie tak je zle
Skús si ešte vytvoriť druhý účet s takýmto regiónom, a tam vlož svoj kľúč. Možno pôjde, ak nie tak je zle
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
@Dunlop automaticky vyberie krajinu podla IP. uz to nieje tak ako to bolo ze zadas USA a si "amik"
cize sa mozem rozlucit s DLCckami?
no mna asi je*** ...
tak o tom som nevedel. Tých čo už účet majú dúfam nemajú nejaké obmedzenia... dlho som nehral žiadnu gfwl hru tak neviemSphinx napísal:@Dunlop automaticky vyberie krajinu podla IP. uz to nieje tak ako to bolo ze zadas USA a si "amik"
roly: ak ide iba o priradenie štátu podľa IP, potom by malo stačiť nahodiť nejakú americkú proxy
Je inak škoda že si akurát pri prvej origo hre natrafil prave na gfwl, je to fakt hlupy system cele jak to je
Nechcem tu podporovat warez alebo nic take ale pri takomto principe by som sa vyvojarom vysral na hlavu a jednoducho to stiahol. Jednak zabugovana hra v den vydania. Napchali tam Securom, Dalej GfWL a navyse je to blokovane pre nas region.
Pockam si na GOTY verziu ako pri povodnom Batmanovi. Za takyto pristup by som im nedal ani cent.
Pockam si na GOTY verziu ako pri povodnom Batmanovi. Za takyto pristup by som im nedal ani cent.
-
palciii
lolto myslite vazne ze ked to mate KUPENE na steame a nejde vam to stiahnut? to uz sme jak u k*k*tnych ... taketo region locky fuj to
roly ---> niekde som cital, ze ked zmenis krajinu uctu v hotmaily (normalne sa tam prihlas ako na live a niekde v nastaveniach to zmen) tak to mozno pojde,...mal som ten isty problem, mne sa to podarilo zmenit len pred par mesiacmi a pravdupovediac ani sam neviem prist na to ako som to spravil... 
BTW stale nemam Install button na Steame...uz zacinam byt nervozny...
BTW stale nemam Install button na Steame...uz zacinam byt nervozny...
No naozaj su padli na hlavu. Este teraz nech oznamia ze nahrada za to nebude tak ma drbne
Ok podarilo sa mi tam regnut cez proxy , velka vdaka Dunlop-ovy:)