Mali by sme sem pridať nejaké FAQ
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Môže ti požičiať inštalačky bez problémov. Sériové čísla, ktoré tieto originály obsahujú sú určené pre oficiálne účty, herného klienta to nijako neovplyvní. Ak by si sa rozhodol hrať na ofiku, tak by si tie hry (čiže sériové kľúče) bol nutný zakúpiť (všetky časti).
no ale ja to myslím tak všeobecneXGames napísal:
vo všeobecnosti platí pri kazdej klase urcita priorita statov,
urcite nic nepokazis ked budes prioritne davat u maga vsetko do INT cize Spell power a az potom do dalších statov
príklad u elem shama
INT > SP > haste = mastery > crit
samozrejme predpoklad ze mame hit cap cize 17% - potrebn7 pre PvE raidovanie pre PvP su troska ine cisla
v 2jkach to bolo niečo okolo 2200 ale prestavalo sa darit
niektore som si kúpil na crit a niektore na haste (myslím doplnky na haste napr bracer.wrist atd )
uvazujem nad tankom ze si spravim lenze akeho?aj som rozmyslal nad druidom lebo sa mi zazdalo ze moze byt stealth ale neviem po aku dobu ci je to limitovane casom a druha vec ma to kazdi tank ze ako damaguje tak sa mu doplnalo hp lebo co som hral za pala tak to mal sucastou spellu.
-
freax_xo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Hej, má tam nejake sealy na to, ale to je minimum, paladin musí mat za sebou aspoň jedného poriadneho healera, ale pozor, tank je hlavne do pve
Mam taky pocit, ze ty absolutne nevravis o ofiku. Takze tieto info su irelevantne. Kedze WoW je hra, kde ked momentalne ides nejake staty, tak je prakticky dane ze zahras lepsie ako niekto, kto ide nejaku vlastnu kombinaciu. Dufam ze dalsi datadisk toto uz odstrani, kedze uz to zacali konecne robit s talentami.detrox napísal:
no ale ja to myslím tak všeobecnechapeš kazdi hra inak ...kazdemu sa pači niečo ine ..... napr od začiatku som si daval na sh priesta do pvp viac sp potom som to začal dost kombinovat zo sp.haste a pene...a ake boli vysledky ?
full wf a 3. team v 3vs3
v 2jkach to bolo niečo okolo 2200 ale prestavalo sa daritdlho som nehral......napr aj itemy som miešal
niektore som si kúpil na crit a niektore na haste (myslím doplnky na haste napr bracer.wrist atd )
Áno u každej class a hlavne v závislosti na spec je daný dá sa povedať default reforge,gemy,enchanty atď. ale to neznamená, že ten človek hraje automatický "lepšie" 
Zle si trocha pochopil ten vyznam "zahras lepsie". Ja ocakavam 2 ludi, rovnaka uroven skusenosti u oboch ludi a ak by jeden ide podla modelu a druhy nejde podla modelu, vo vacsine pripadov by vyhral ten co ide podla modelu.
poradte ako vymazem v actionsbare nejaku polozku mam tam dvoch mountov vedla seba
staci ju mysou chytit a vyhodit... pokial ale pouzivas funkciu "SAFE" alebo nejaky addon, treba stlacit a drzat predvolenu klavesu shift, ctrl a pod. a potom mysou vyhodit...Son-Goku napísal:poradte ako vymazem v actionsbare nejaku polozku mam tam dvoch mountov vedla seba
-
aruN
Professional
a ak ti to nepôjde, tak máš zamknuté bary a tie vypneš v options>action bars> a tam stačí vyškrtnúť políčko lock action barsSon-Goku napísal:poradte ako vymazem v actionsbare nejaku polozku mam tam dvoch mountov vedla seba
dik uz to ide
//autoeditácia príspevku (27 Nov 2011, 22:56)
pocujte kde vypnem tu kktinu co mi spamuje chat ze je niekto afk.20 riadkov zlteho textu
//autoeditácia príspevku (27 Nov 2011, 22:56)
pocujte kde vypnem tu kktinu co mi spamuje chat ze je niekto afk.20 riadkov zlteho textu
Klik pravým na chat okno s ktorým máš problém - options a tam si nastav každý kanál osobitne či sa ma zobrazovať alebo nie.
chcem sa opytat ci sa da platit na ofik aj kreditnou kartou a ak ano kolko by to vysli na mesiac eur
-
Hotwire
Addict
ano, a zavisi podla toho ci si to predplatis na mesiac, na 3 mesiace alebo na pol roka, cim dlhsie tym lacnejsie to vyjde
nevies priblizne ceny? kebyze to chcem na mesiac tak kolko
-
XGames
VIP
lacnejsie je kupit gamekartu mas to na 60 dni a mesiac ta vide na 11,50 ELopuchito napísal:chcem sa opytat ci sa da platit na ofik aj kreditnou kartou a ak ano kolko by to vysli na mesiac eur
Najlacnejšie to je keď si na battle.net účte prepneš že si z GBR a platby kartou sa ti prepnú na anglickú libru čo je mesačne 8.99 čo je zhruba 10,5E platím to takto už dlho 
lenez ked si das ze si z GBR platis viac banke za prevod ne?
Mám slsp a nič viac neplatím len tu samotnú sumu.