Orange a verní zakazníci

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Orange a verní zakazníci

Príspevok od používateľa Dunlop »

Zdravím.
Rodičia majú paušál u orangeu nonstop minimálne 9rokov (staršiu faktúru som nenašiel ale je možné že tých rokov je viac), a za celý tento čas nemali absolútne žiadne zvýhodnenie... Bude im končiť zmluva o pol roka, tak sa chcem poinformovať.
Môže takýto človek niečo žiadať? Alebo prísť do predajne stým že odchádzam ku konkurencii a iba dobrá ponuka ma vie presvedčiť o opaku?
Neviem, príde mi to divné aby dlhoročný zákazník mal rovnaké "akcie" ako nejaký náhodný nový okoloidúci.

Ďakujem :smt006
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Orange a verní zakazníci

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak pôjdeš do konkurencie s tým, že si prenášaš číslo, tak ti sami ponúknu akciu. Mama to tak robila, prenášala číslo. Orangu prišla žiadosť o uvolnenie čísla a potom sú ešte 3 dni na stornovanie. V momente (hneď ten večer) jej volali že ak to stornuje a ostane u nich, tak jej dajú paušá 50 minút za 2.50 (pre porovnanie predtým v orange platila 11€, a o2 má 50 minút za 6€, preto chcela aj prestúpiť že sú lacnejší). Takže je to veľmi dobrá zľava. Na predajni nám povedali že oni tú akciu nemôžu dať, že to musia priamo v BA spraviť. Čiže je to iba zdieranie, tá služba zďaleka nemá takú cenu a ak im hrozí stratenie zákazníka tak vedia poriadne zľaviť. Mama nakoniec aj tak prestúpila, aj z iných dôvodov (všetci máme o2 a teda si môžme po 3 minúte volať zadara a pod.) takže toto nevyužila. Ale určite ti niečo ponúknu ak budeš chceť od nich odísť
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no urcite by som nepovedal. ked prestupoval otec (tiez cca 10 rokov v orangei) tak mu ziadnu ponuku nedali a poznam viac takych pripadov. neviem v com to je, pretoze mal faktury cez 25 kazdy mesiac
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Čo ja viem, dá sa vyhádať, ale musíš byť vraj na dobrej pobočke, ktorá patrí priamo Orangu a nie je iba nejakým partnerským miestom. Minule mi bolo povedané, že napr. v KE Orange a T-Com predajne v obchodných centrách sú iba partnerské miesta čičo.. a tam zľavy nevyhádaš aj keby neviem čo. Keď človek chce vybaviť nejakú zľavu, musí vraj ísť do nejakej hlavnej pobočky.. T-Com vraj na Hlavnej v KE, Orange neviem..

:)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

otec to ma podobne.. uz ako podnikatel ma v orange od roku 2002 t.j. 9 rokov 3 karty a zatial ziadna zlava akcia proste nic.. mesacne faktury za tieto tri karty su aj cez 70€ (ako kedy).. preto sa tiez asi pred tyzdnom rozhodol ze prestupi do O2 zatial nato nemal cas vybavovat ale urcite je rozhodnuty pre prestup.. pride mi to dost nefer kedze viem o vela ludoch napr. v orange ktory aj po 5-tich rokoch dostali vselijake zvyhodnenia, zlavy ci uz len na novy mobil alebo aj cely pausal..
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

oranž ti nič nedá, ja som tiež odchádzal asi po 6 rokoch, niekoľkokrát som volal na infolinku s tým že ako môžem od nich odísť a tak - neponúkli nič. až keď som dal žiadosť o prenos čísla tak mi volal nejaký chlapík že prečo odchádzam no a ponúkal mi paušál štart... urážka.

nech idú do O2, tam teraz dávajú 100€ na faktúrach, oplatí sa.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Nedávno som sa akurát stretol s kamarátom a prišiel do spomienky ,,orindž,, a hovoril že mu volal nieaký pán či je spokojný a atd.. On nato že ani nie pretože čo ma paušál tak niekedy neprevolá tych 100minút čo ma predplatených a niekedy že mu je tých 100minut málo. Ten pán nato odpovedal tak že dása to zariadiť tak,že ked neprevolá tych 100minút tak automaticky sa mu to prenesie do dalšieho mesiaca. Myslím si že aj to je nieaké :plus: od nich.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale ved to je tak uz roky rokuce
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Tak to neviem presne ale aj mamina ma paušal 100 a minule prevolala iba cca 60minut a tie ostatné jej nepreniesli teda neprenašaju jej vobec nikdy nemala tak napr. že jej ostalo 40minut s predošleho mesiaca a priratali jej to do toho dalšieho čiže by mala mať 140minút.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to sa da aktivovat, niekedy to bolo zadarmo, potom to bolo za poplatok, potom sa to nedalo na nejake pausaly atd. treba sa len opytat ci sa to da..oni to len tak nepovedia
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

neviem, či to nie je len pri biznis paušáloch (v cene paušálu)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

známa má aj na klasickom súkromnom... neprevolané minúty prenáša..... ale za túto službu si platí... je to myslím okolo 1-2€ mesačne..
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Platit za nieco 2-krat :x
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

orange ponuka iste zlavy vernym zakaznikom ale jedna sa o zlavy pokial kupujes nieco dalsie - zlavit len tak uz zakupenu sluzbu to nerobi ani orange ani t-mobile a neviem o tom ze by to robilo aj O2

orange ma "podviedol" nie raz (aktivoval sluzbu na par mesiacov zadarmo a ja som potom za nu platil lebo som si ani nevsimol ze ju mam aktivovanu - viem ze by som to mal sledovat ale ja telefon vnimam ako nastroj, teda pouzivam ked potrebujem a nasledne maju povolene inkaso a ja sa o nic nestaram) ale na druhej strane som nenasiel operatora ktory by mi poskytol vyhodnejsie podmienky v ramci mojich potrieb...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

K minutam: bol som sa pytat u orandzovych, kedze chcem prejst na pausal. Telefonujem minimalne a hlavne posielam SMS, 100 minut neprevolam ani za pol roka, a oni mi ponukli nejaky pausal (na meno si nespomeniem) ze platim len za to, co realne prevolam, nemam nic predplatene a aj suma bola prijatelna 0,06€ za min. a k tomu nahodit z Najvyhodnejsieho pausalu SMS 100 a Data 100.

A pocitaju sa verni zakaznici aj ti, co nemaju pausal? kedze otec, brat a ja mame sim na otcove meno a sme u nic asi 8 rokov kazdy, len sme nemali pausal.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

nie - verny zakaznik je ked si tam isty cas s pausalom, ked mas pausal na ine meno tak to nemaju odkial vediet a kreditom si vernost tiez nezabezpecis
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

4. januara som bol v orange a uzavrel som zmluvu o prenose cisla na FunFon
spisali sme tam este nejaku zmluvu o prepise cisla na mna ako FO - zadarmo
v zmluve je napisane ze prenos cisla sa uskutocni o tyzden od podpisania zmluvy - tj 11. januara v rannych hodinach
platil som poplatok 5€ za funfon prenosnu kartu, pri uplnom odchode a doslova vstavani zo stolicky sa ma pani pytala ci MAM nabity kredit, pretoze za prenos sa plati 6,5€, ktore sa stahuju z kreditu (PRECO TO NIKDE NEPISU??) nahnevany som postojacky zaplatil 7€, pretoze som mal nabity kredit iba 0,5€, nevidel som dovod nabijat si orange, ak prechadzam na FunFon...

prisiel som domov a cakal som..a cakal som az do 13. januara..nic sa neudialo tak som prisiel do predajne ze co sa deje...uz tam bola samozrejme ina pani, ta pozrela do systemu a povedala ze poziadavka na prenos bola zle poslana, resp. nebola poslana, povedala ze uz je to v poriadku, este v ten isty den mi stiahlo 6,5€ za prenos cisla, povedal som si fajn...uz to funguje..cakal som tyzden...20. januara som nabehol na predajnu s tym, ze sa nic nedeje, ubezpecila ma ze postup je normalny, ze ubehol iba tyzden (ubehli 2...), poziadavka bola uspesna a mam cakat...na druhy den rano chvalabohu mi orange sim hlasila ze karta je neaktivna...vymenil som za FunFon, - sim fungovala, da sa mi dovolat, pridu mi sms, ale nemozem volat, nemozem odoslat sms, nemozem ani PREZVONIT - hlasi mi to ze moj kredit je neaktivny, resp. deaktivovany...
pockal som este 2 dni, 24. januara som nabehol 3x na predajnu s tym ze mam deaktivovany kredit, vsemozne mi skusali rozne nastavenia v mobile, nakoniec zavolali niekam na podporu funfonu a vraj mi budu volat...povedal som dobre...o hodinu mi volala pani ze vraj mam deaktivovanu sim - nevedia preco a mam zavolat na bezplatnu 919 ze tam zadam puk kod a uz to pojde, povedal som dobre - mal som puk pri sebe isiel som hned vyskusat..vytocil som 919 A ANI MA NESPOJILO ... mam deaktivovany kredit..takze riesenie problemu od orangeu ze mi nejde volat je, ze si mam zavolat na nejake cislo......
na druhy den som tam nabehol 4x a povedal im - samozrejme ze tam bola ina pani a povedal jej ze som tu bol vcera a ze som si mal zavolat a neslo mi to a bla bla bla v podstate vsetko od zaciatku lebo tam bola uplne ina pani...povedala mi to iste co tamta..ze niekam zavola a bude ma kontaktovat..dnes je 30. januar A ESTE MA NIKTO NEKONTAKTOVAL....prosim vas to co je toto? a to je pobocka orangeu na HLAVNEJ...ta najhlavnejsia pobocka v KE a nie nejaka smiesna v tescu....

pytam sa
MAM NAROK NA REKLAMACIU?
alebo ja enviem co? minimalne na vratenie penazi? zo vsetkeho mam blocky
4. januar prenos 5€
4. januar kredit 7€
od 4. januara som neuskutocnil ani jeden hovor a ani 1 sms som neposlal
som doslova otrok orangeu.....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

urcite mas narok na reklamaciu, v amerike by si od nich este aj par tisic vysudil. inak, bol si mega trpezlivy. ja by som stratil rozvahu asi po druhej navsteve
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no veci sa maju takto ze mam momentalne skuskove a dost nabity program a fakt nemam cas ani chut travit dlhe cakanie s papierikom-cislom v ruke v tej ich pobocke, kym na mna pride rad, pol hodinu sa vykecavat stale inej pani aky mam problem a potom sa na nu pozerat ako sa pozera do systemu, v ktorom nevidi ziadnu chybu

v stredu posledna skuska /pan boh zaplat/ a potom to uz zacne riesit radikalnejsie...dnes sa mi samozrejme tiez nikto neozval...uz to ani necakam...

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2012, 14:43)
tak neuveritelne sa stalo skutocnostou, z nicoho nic sms ze moj ff bol aktivovany, ide mi volat, pisat sms, prezvanat a mam aj slubeny 3€ kredit od ff
hurá, trvalo to len 26 dni, ale predsa! :D
Napísať odpoveď